Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jules Buka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem, egyfelől átadjuk "az élet fonalát nemzedékről nemzedékre", másfelől "tiszta, fehér lapot" nyitunk az életünkben. A nyilvánvalóan ellentmondó kettő hogyan is lehetne egyszerre? Hogyan kezeljük Áder János szimbolikus államfő újévi üzenetét, ha már az első percében…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre.   Pelikán* válasza.   *   Elérkezett a cizellált, pontosan…..
Jules Buka 2014.01.01 20:42:35
@jose maria padilla:
Öregem, ha neked a butaság fájna, egész nap ordítanál.
Ha üldözési mániád van, zsidó származásod miatt, nyugodj meg, itt senki sem fog benneteket bántani. A zsidókat általában nem a származásuk miatt utálják, hanem a bankári, parazita pénzügyi vállalkozói foglalkozásuk miatt.
Amikor is, az üzleti szemléletük miatt, csak az az üzlet, amikor ők jól járnak, a szerződő fél meg szívhat. Aljasok, és
eltiporni valók. Peched van, hogy Te is a rokonságukhoz tartozol.
A seggnyalásnak is vannak fokozatai, s köztévé eddig sem ment a szomszédba, ha szervilitásról volt szó: kötelességtudóan felvették a pózt, és csillogó szemmel nyalogatták körbe a gazda legnemesebb szervét, ha kellett, retusáltak, ha úgy kívánta a főnökség, plagizáló…..
Jules Buka 2013.11.14 23:32:17
@Leadfoot: ha nem tetszik, ne nézd, ott a kezedben a távirányító, mars az ATV-re!! Ott ugyanezt hallod, csak a szocik seggét nyalják tisztára, és a tényeket meghamisítva ócsárolják a kormányt. Azt hiszik, hogy az emberek hülyék, és nem értékelik az erőfeszítéseit, amelyek bármennyire fáj nektek
sikeresek!! Nem véletlenül veszik át az EU országok a gazdasági módszereiket intézkedéseiket, csak Ti a homokba dugjátok a fejeteket, hogy ne lássatok semmit. Vagy esetleg a csökkent szellemi képességeitek gátolnak benneteket ebben? Mert ahogyan elnézem a blogjaitokat, meg a kommenteket, alpári nagy rohadt bunkó egytől egyig, csak anyázni, meg szitkozódni tudnak. Na ez legalább nálad nem volt. Csak hazudsz. De az is csúnya dolog.
Magyaridióta Döntsétek el! 2013.10.07 14:04:13
A diktátorok szobrát időnként ledöntik, ez természetes, mondhatni: axióma - nem bizonyítjuk. Olykor-olykor a diktátornak tűnő autokratikus vezetők szobrát is ledöntik, vagy finomabb formában: megrongálják - ezen sem kellene túlontúl csodálkozni. A XXI. századi "nyugati…..
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
Jules Buka 2013.09.13 21:25:23
@weisz manfréd huba: Huba Te egy Pöcs vagy! Nem arról van szó, ki kezdeményezi a válást, hanem az a bibi, hogy a törvények egyértelműen nőpártiak. Még akkor is, ha a válást a nő hűtlensége, vagy alkoholista kicsapongó életvitele idézi elő. A lakás, és a gyerek akkor is az asszonyé, a férfi pedig nincstelen lesz. Nem minden férfi alkoholista, vagy szadista. Ez a családon belüli erőszak elleni fellépés most sláger, nagyon hasonlít a szocializmus kampányaira, amikor mindig küzdeni kellett valami ellen. Sok politikus ezt megnyergeli, mert egyéb ötletei nincsenek. Valami komolyabb dologgal kellene foglalkozni, pl. a válóperes bírók közé be kellene választani végre egy férfit is. Lukács Tamásnak igaza van. A cikket író egy kis ostoba liba, vagy egy tájékozatlan nyeretlen kétéves.......
Emlékszünk még azokra az időkre, amikor az LMP-t fikázták azzal, hogy az SZDSZ köpönyegéből bújt elő? Lám-lám, feleim, immáron nem divat Schifferékkel kapcsolatban ezzel riogatni, már csak az úgynevezett demokratikus ellenzék felől vádolják őket a jobbra tolódással, és nem…..
1. Először is, ki fogja finanszírozni? Van abban valami elszomorító, hogy 3,5%-os alapkamat körül még megveszik a forintot ugyanolyan 300-as eurószinten, mint eddig, ezek szerint a pénzvilágnak megér nagyjából ugyanekkora kamatelőnyt egy európai autokrácia fenntartása -- forró…..
Jules Buka 2013.09.01 23:13:43
Nos, kedves Péter, ez egy silány politikai halandzsába bujtatott, dilettáns fércmű, amelyik minden hozzáértést, és közgazdasági tájékozottságot nélkülöz. Nézzük végig: ad.1./ A legnagyobb tévedés az, hogy a gazdaságot csak külföldi hitelből, vagy külföldi befektetők bevonásával lehet helyrehozni. A szocik és a liberálisok ezt próbálgatták 8 évig, és mi lett az eredménye? Az Ön, és a blogerek 98%-nak az a hibája, hogy csak írnak és nem olvasnak. Pedig nem ártana, hiszen tudni illene, hogy amit kritizálunk, az miért, hogyan olyan amilyen? Nos, adok egy házi feladatot: utána nézni kik voltak a Hamilton sé Lautenbach nevű közgazdászok. Akkor talán nem, firkál össze ennyi badarságot.
ad.2./ A lopások és lenyúlások mindeddig nem bizonyítottak, és az ilyen kijelentésekkel csínján kellene bánni. A perköltség igen jelentős összegre rúghat. Egyébként eddig két prominens személyre sikerült rábizonyítani, hogy offshore cégeik és bankszámláik voltak Cipruson. Ezeket úgy hívták, hogy: Simor András és Bajnai Gordon. Két régi jó barát és munkatárs. De ha jól emlékszem, ezek nem narancsszínű mezben játszottak.
Ad.3./ Az EU nem egy emberbaráti társulás, hanem a nemzetközi bankmaffia és multinacionális vállatok szövetsége, és agyszüleménye, a piacaik bővítésére, és a tőkéjük kamatoztatására. Erre most kezdenek rájönni a fejletlenebb államok politikusai, és lakosai is. Csak már késő! Vergődnek az adóság csapdában.
Jules Buka 2013.09.01 23:28:15
@vajdasagi: Kicsi bogaram! A szocik hozták azt a rendeletet, hogy az egyetemek a hallgatói létszám alapján kapják az állami támogatást.
Mi lett az eredménye: egy csomó olyan új fakultás, amelyeket egyetemen tanítani röhejes a XXI. században, hiszen csak annyira tudományok, mint tenyérjóslás. És lett egy csomó állástalan diplomás, amelyet a gazdaság nem tudott felszippantani, mivel abszolút nem volt rá igénye. Ekkor kezdtek el kivándorolni a nyugati szállodákba mosogatni, és portásnak.
Az életük kisiklásáért szerinted nem a szocik felelősek? Tudom, az irigység és a rosszindulat ebben meggátol.
meggátol abban, hogy ezt elismerd.
Varánusz Van baj, Feri! 2013.04.15 03:46:57
Pártunk és kormányunk oktatásátszervezéséről lassan minden szülőnek a kínos régi vicc jut eszébe: - Szerinted milyen az új rendszer? - Szar! - Bővebben? - Kibaszott kurva szar!!! Egy szülőnek sem könnyű ez ma, de igazi kitolásnak azok érezhetik akiket megáldott a jóisten…..
Jules Buka 2013.04.15 10:40:22
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ibikém!
Hozzászólásod lenyűgözött, én azt hittem a hülyeséget nem lehet fokozni, de látom tévedtem.
Nem tudom, hogy az általános iskola második osztályában (többet valószinüleg nem jártál)miért mondták el neked, hogy kislányom, nem szabad csúnyán beszélni, mert az emberek azt hiszik, hogy buta vagy. Meg kellett volna fogadnod.
A devizahitelesek nagyon-nagyon várják, hogy hivatalosan meg legyen erősítve a jegybankelnök következő várományosa. Addig ugyanis a média kénye-kedve szerint shortolja a forintot. Este valamelyik újságnál a főszerkesztő egy marékkal több jancsiszöget vesz be és rosszul alszik,…..
Meglepően kevesen találtak meg egy fontos cikket a múlt héten az Indexen, legalábbis a kisszámú lájkból erre lehet következtetni. Az írás arról szól, hogy mekkora harc van Orbán Viktor környezetében az uniós pénzek feletti kontroll körül, de az igazán döbbenetes az, hogy még…..
Jules Buka 2013.02.01 00:05:29
Elolvastam ezt a cikket, és a hozzászólásokat. hát nem gondoltam, hogy ilyen nagy az Isten állatkertje.
Ez a Hakapeszi Miki egy akkora f..sz, hogy csak rázni kellene. Soha nem szoktam ilyen kifejezéseket
használni, de most kénytelen vagyok. De a hozzászólók sem különbek, csak egy szóval tudnám jellemezni őket: szellemi toprongyok.
Fogalmuk sincs a közgazdaságtanról, a társadalom és
a gazdaság szabályozásának módszereiről, de megmondják a tutit. Valószínűleg azért teszik ezt így, mivel olvasni nem szoktak csak írni. Itt a neten, mert itt csak határozottan kell kárálni azokat a sirámokat, amit a volt SZDSZ tagjai és az MSZP terjesztenek. Mivel állandóan itt lógnak a f.bookon, fogalmuk sincs merre halad az ország, és mennyi mindent oldottak meg olyan módszerrel, amelyet az UNIÓ majdnem minden tagállama átvett.
A tények nem számítanak, csak az a lényeg, hogy a hangjukat hallassák. Elmagyarázhatnám nekik, hogy
mi miért történik, mi mivel függ össze, de nem pazarlom rájuk az időt, mert buták. Ha nem volnának azok, maguktól rájöttek volna arra, hogy
ennél a kormánynál jobb még nem volt kis hazánkban, amelyik kizárólag a magyar érdekeknek megfelelő döntéseket hoz, és a megszorítások azok kizárólag a multikat és a bankokat sújtja, de nem a lakosságot. Aki az ellenkezőjét állítja az hülye. Ahhoz, hogy megértsék ezt a világot, el kellene olvasniuk Drábik János: Uzsoracivilizáció című művének harmadik kötetét, de ezek az ostobák nem olvasnak csak kritizálnak. Csöppnyi kis agyuk azt sem tudja felfogni, ha egész Európában válság van, akkor az nálunk is érezteti hatását, csak jobban mint nyugaton, mert nem azonos feltételekkel indultunk a kapitalizmus útján. Ők már az ötödik emeleten jártak, amikor mi kijöttünk a pincéből. És azt sem, hogy két év alatt nem lehet csodát művelni, egy sportolónak is évek kellenek, amig eljut a bajnoki címig. Mi pedig eljutunk, mert tudom, hogy ez a kormány azzal a gazdaságpolitikával akarja felvirágoztatni az országot, amellyel Németország csodát művelt 1932-től 1939-ig, és a legyőzött országot egy gazdasági
katonai nagyhatalommá tette. Hogy mi lett belőle, az más kérdés, akkor még más volt a világ, és nem létezett a globalizmus, ami lehetővé teszi az amerikai és brit finánctőkének a világ nagy részének elfoglalását egy puskalövés nélkül. Mert mindegy milyen nemzeti kormány van hatalmon bármelyik országban, ha annak gazdasága az ő kezükben van, és nekik tejel. Na ezt nem akarjuk mi. És ez olyan nagy baj? Ezért kel hepciáskodni?
Inkább olvassatok, tanuljatok, művelődjetek, hogy
a sorok között is olvasni tudjatok. És akkor nem lesztek olyanok mint a konflis ló, hogy csak egy irányba tud menni a szemellenző miatt.