Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eirene

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon szeretünk itt lakni, de hamarosan kicsi lesz a lakásunk, így eladjuk. íme a paraméterek: méret: 52 m2 szobaszám:1,5 emelet: 1. közös költség: 36 500  (fűtés, hideg-meleg víz, szemétdíj, kertgondozás, biztosítás) irányár: 18 700 000 A házat gondozott kert…..
..
Rózsadombi lakás eladó Alaprajz 2014.04.05 22:12:47
..
Rózsadombi lakás eladó Konyha 2014.04.05 22:12:44
Nagyon világos helyiség, a tűzhely fölötti ablakok nyithatóak, így szagelszívóra sincs szükség.  ..
A hűtő mellett rengeteg holmi elfér itt. Helyet kapott benne két akasztós szekrény is, a felső szekrények, valamint a bejárati ajtó mögötti szekrény polcos. A fürdő és a wc közt egy cipősszekrény és fogasok találhatók. ..
Rengeteg az örökzöld, így télen se barátságtalan a kilátás. Az erkély kővel burkolt, elfér rajta egy kisebb asztal, és sokminden más is. Mi tavasztól őszig fűszernövényeket termesztünk itt, most épp az újhagymák bújnak ki szépen, és idén megpróbálkozunk a paradicsommal…..
Rózsadombi lakás eladó Nappali 2014.04.05 22:12:36
A nappalit svéd tölgypadlóval burkoltuk. Az a nagyszerű benne, hogy bár viszonylag sötétre lett pácolva, nem tudta kiszívni a nap, így a bútorok helye se látszik. Korábban a kanapé mellett az étkezőasztal is itt kapott helyet. Ebből a szobából nyílik az erkély.…..
Ugyan ez csak egy félszoba, de egy kisebb franciaágy és a kiságy is elfért benne. Laminált padlóval lett burkolva, a falon pedig fűrészporos tapéta található. ..
Itt egy 160cm-es sarokkád kapott helyet, zuhanyfüggöny helyett pedig egy üvegajtót szereltünk fel. A kád fölött fregoli található így télen helytakarékosan lehet teregetni. ..
7. Na ez a ház tényleg menő helyen van És még saját kertje is van. Mondjuk ezt belefotózott srácot nem értem. (Kösz Laci!) 6. Olvasás hete van az első kerületben? Vagy miért próbálja minden hirdető olvasó emberrel elhitetni, hogy kuckós a lakás. Az átadómegoldás…..
hogyvolt Bosszú 1x21 - Gyász 2013.01.31 13:00:00
Vészesen közelít az évad vége, összefoglalni is lehetetlen, mennyi minden történt eddig. Az utolsó előtti részt azzal kezdjük, hogy Emily egy (sír?)gödröt ás éppen a tengerparti homokba, közben sír, és a gyász feldolgozásának öt szakaszáról beszél a narrációban. Most…..