Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tales from the Blog

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt javaslom, hogy a mai napon evezzünk spanyol vizekre és vessünk egy pillantást Miguel Marti 2008-as rendezésére a Sexykillerre, ami egy könnyed és egész kellemes szórakozást ígérő produkció. A történet főhőse egy Bárbara nevű lány, aki a spanyol Paris Hilton is lehetne.…..
A Dr. House című sorozat abszolút nem horror, de talán a többség számára nem ismeretlen, ne adj isten még az is előfordulhat, hogy egy-egy részt láttál belőle, ami nem is csoda, hiszen egy egészen újszerű megközelítésbe helyezte a kórházsorozatok fogalmát - legalábbis…..
Annak idején sajnos különféle okok miatt az American Horror Story-s epizód összefoglalók elmaradtak, most viszont új szerkesztő tagunk adam8 vállalta a feladatot és, hogy pótolja ezeket a hiányosságokat. Neki köszönjük, Nektek pedig jó szórakozást az íráshoz. - Csabi87 A…..
Kezdjük a dolgokat az elején: Boldog Nőnapot! Majd folytassuk: arra gondoltunk, hogy ha már adott egy nap, amikor világ szerte a jányokat ünnepeljük, akkor az lesz a legjobb, ha picit mi is készülünk és röviden bemutatunk Nektek néhány hölgyet a horror világából, hiszen…..
Kedvelem az antológiákat. Egyrészt, a rövidebb epizódok okán általában kisebb rá az esély, hogy a film idő előtt unalomba fullad, másrészt így minden lehetőség adott arra, hogy a készítők egy érdekes, sokszínű és jó esetben változatos alkotást adjanak ki a…..
Ezen a hétvégén sem szeretnénk Titeket filmes lista nélkül hagyni, így ismét lépjünk egyet vissza az években és lessünk rá, hogy mit is érdemes megnézni a 2005-ös évből, már ha horrorról beszélünk. A lista természetesen ezúttal sem hiánytalan, így kommentben várjuk a…..
Újabb hét telt el és sikerült pontot tennünk a következő horrorfilmes listánk végére is. Legutóbb 2007-nél hagytuk abba, így egyet lépünk vissza és újabb 19 film következik, amit erősen ajánlunk megnézésre. Aki már hosszabb ideje nyomon követi a listáinkat tudja, hogy nem a…..
A thaiföldi mozi nagyon jön fel, bár még mindig viszonylag kevés szó esik róla. A gazdaságilag folyamatosan fejlődő ország ma már nem csak jelentős rizs exportjáról, hanem mozgókép-kultúrájáról is ismert. És egészen jól csinálják! Szerencsére, bizonyos tekintetben…..
Valószínűleg már megszoktátok, hogy ha szombat akkor egy újabb év következik és ismét néhány olyan film, amire érdemes rászánni az adott játékidőt. Az Úr 2007. esztendeje következik most és az eddigi legbővebb lista következik, hiszen ha jól számolom 23 film is helyet…..
Ezen a héten is haladunk tovább, vagyis egészen pontosan vissza az időben és végig vesszük az éppen aktuális év szerintünk említésre méltó horrorjait. A mostani listán 15 film szerepel és természetesen most sem állítjuk, hogy mindenki itt van, aki számít, de azért megint csak…..
A múlt héten belekezdtünk egy újabb listába, amelyen az adott év horror gyöngyszemeit vagy legalábis a szerintünk izgalmasabb darabjait szedjük össze. Fontos megjegyzés, amit most is hozzáfűznénk, hogy nem feltétlen 10/10-es produkciók kerülnek a listára, sőt... Inkább…..
Üdvözlöm a tisztelt hallgatókat! Dr_Faust vagyok, az új társszerkesztő-asszisztens vagy micsoda. Nagyon úgy néz ki, hogy én fogom útjára indítani a blog horror játék bemutatóit, mivel félelmetesebbnek tartom azt, ha magunk vágjuk fel az utunkba kerülő legelső kislány ereit…..