Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. Réka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A babáknak készült termékek kínálata széles, így nem könnyű választani közülük. A biztonságnak minden körülmények között az első számú szempontnak kell lennie. A következő tanácsok segítenek ennek érvényesítésében.        ..
Kosárlabdázás közben gyakran fordulhatnak elő sérülések a testi kontaktusok miatt. A csonttörés, az agyrázkódás vagy az ínszalag-szakadás akár súlyos is lehet. A következő tippek mindezek megelőzésében próbálnak segíteni. A leggyakoribb a bokarándulás- vagy ficam, de az…..
A jéghoki, gyors és izgalmas csapatjáték lévén, remek sport a gyerekek számára. Ugyanakkor a sérüléseknek igen nagy az esélye, hiszen sok az ütközés, esés. A felszereléshez ütők és éles korcsolyák tartoznak, sőt, a korong is igen nagyot tud ütni. Az alábbi tippek…..
A migrén a teljes hazai népesség mintegy 10%-át érinti, nőknél lényegesen gyakoribb az előfordulása. Sokszor egyik pillanatról a másikra alakul ki és akár a teljes napirendet felboríthatja. Azon szerencsések, akik nem éltek még át migrénes rohamot gyakran tanácstalanul állnak,…..