Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gszaszko

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy versenyről szóló beszámolóban olvastuk, hogy: "az eredménylistán feltüntetett 3. helyezetthez képest 1 perccel maradtam le a dobogóról... Aztán tovább nézve a listát feltűnt hogy valami nem ok, mert a 3. helyezett hosszú távon indult. Később a csapattársam beszélt…..
gszaszko 2015.07.21 09:26:28
A magam részéről nem sokat tudok elmondani arról hogyan, miért zajlik rosszul egy montis eredményhírdetés, ugyanis még egyen sem voltam. Azt tudom elmondani, hogy a hobbymban (makettezés) hogyan zajlik, azt ugyanis én tartom. Ezt a szerepet két éve vettem át. Ez az eredményhírdetés a Mosonmagyaróvári makettverseny showja. Jövőre lesz a 20. évfordulónk. Eleinte mindenkit érdekelt a sok csillogó serleg, oklevél. Egy idő után, már tényleg csak azok maradtak akik díjazottak lettek. Ám tavaly megváltozott valami. A díjkiosztó, egy show elem lett. Szórakoztatás. Na persze nem stand up comedy-re kell gondolni, csak azt kell elérni, hogy azokat is érdekelje a műsor akik egyébként nem értek el eredményt. Nagyon fontos, hogy azok akik ott vannak pozitív eredménnyel távozzanak annak ellenére, hogy nem díjazottak. Ezt úgy lehet elérni, hogy megszólítjuk őket. Persze nem név szerint, hanem az érdekeltségét, esetleg közösségét, identitását, ha külföldiről van szó. Az az igazság, hogy mind addig amíg ezek száraz, monoton díjkiosztók lesznek, soha nem lesznek érdekesek, s a versenyzők valóban menekülni fognak. Jómagam elértem azt két év alatt, hogy az 1500 fős díjkiosztó idén 2500 fő fölé duzzadt, a facebookon, egyéb közösségi fórumokon már beszélnek róla, a rendezvény méltó lezárásaként említik, s már azok ismerősei is maradnak, akik egyébként részt sem vesznek a rendezvényen. Ez csak úgy működhet, ha olyan konferanszié viszi végig a műsort aki közösséget érez a bringásokkal, mindeközben van benne szereplési vágy, és egy csipetnyi humorérzék is, hogy a sok unalmas bekötőt át tudja hidalni.
Elérkezett a nagy pillanat, amikor átlépjük a végső határt, Vaderről lekerül a sisak, működésbe lép a fluxuskondenzátor és Roy Batty meghal, szóval végéhez érkezett a minden idők legjobb sci-fijeit összegző listánk. Szkafandert fel és öveket be: rázós lesz a…..