Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YenZen

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiam hasfájós. Volt. Szerencsére. De nem volt könnyű kitalálni, mi okozza a bajt.   Ezelőtt három héttel megszületett Kolos, a kórházban még ő volt az egyik legnyugodtabb baba. Aztán hazajöttünk, és egyhetes kora után kezdődtek a bajok. Nagyon sokszor felkelt, felsírt álmában, az alvással…..
Bevallom, picit nehéz dolgom volt, amikor a címet kerestem ehhez a bejegyzéshez – olyan jelzőt kellett ugyanis találnom, ami nagyjából képes összefoglalni és előrevetíteni, mit is várok én el az arc- és testápolási szerektől, amiket nap mint nap használok. Alapvetően nyilván azt, hogy magas…..
YenZen 2016.11.28 11:22:20
@liveyourlifeinspired: Jó reggelt!
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni. Épp hétvégén vásároltam újra a gránátalmás ránctalanító Nonique-ot, a krémmánián azt írták, nem gyártják, de láttam új csomagolásút is. Nem értem, de örülök, hogy rá tudtam rabolni, plusz még szemkörnyék ápolóját is vettem, még a mai hideg szélben is nagyon jó volt.
YenZen 2016.11.30 11:28:31
@liveyourlifeinspired: jól tetted, én is láttam, hogy más a csomagolása, de volt még :)
Örülök, ha beválik, én is szurkolok, hogy kiállja a -2-3 fokos próbát. Néha kenem azzal a jó sűrű testápolóval is, de az kicsit csípi a szemem - érdekes...
Télen mindig az a bajom, hogy akármit kenek magamra, hámlani kezd a bőröm. Ami még nekem erre bevált (ősszel fedeztem fel :D), hogy tiszta törölközővel minden este jól átdörzsölöm az arcom, így másnap nem fog hámlani.
Sokunk kedvenc téli csemegéje a gesztenyepüré, ám legtöbben nem sok mindent tudunk róla, pedig érdemes. Ezt az 5 dolgot mindenesetre. 1. Tele van vitaminnal és ásványianyaggal Vitaminok és ásványi anyagok közül a nyers gesztenyében említésre méltó a B1-, B2-, B6-, C-vitamin, E-vitamin, kálium,…..
Számos előremutató közmondás örökíti meg a kényszerű együttélés témakörét, mint amilyen a „Nagy az isten állatkertje” vagy a „Lakva ismerszik meg az ember”. Az irodista lét pedig mondhatni egy olyan aranykalitka története, amelyet Lázár Ervin írt meg, de sokszor Fliegauf Bence rendezett, és csupa…..
  Ha jól körülnézünk háztartásunkban, szép számmal találunk veszélyes, egészségkárosító, vagy akár rákkeltő anyagokat. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, melyek ezek, és igyekezzünk környezettudatosan kezelni őket. Erre szolgál többek között a szelektív hulladékgyűjtés, melynek lényege, hogy ne…..
Nekem megvan erről a kérdésről a véleményem, mert elég sok macskát mentettem már, ezt ki is fogom a poszt végén fejteni. De azért igyekszem tárgyilagosan felsorolni a pro és kontra érveket a benti és a kinti tartásról. A benti tartás és a kijárás hívei között komoly viták szoktak lenni, nézzük…..
Egy komoly kapcsolat során számos tényező nehezíti a felhőtlen pillanatokat: munka, számlák, család, nem várt problémák… így nem egyszerű megtartani a kezdeti fellángolást! Tippjeinkkel nyár végére sokkal szorosabb kötelék lesz köztetek! Minden héten randizzatok! Amíg nem…..
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Földünk talán egyik legnagyobb vívmánya, hogy folyókat, szakadékokat, akár tengereket vágunk át hidakkal. A funkcionalitáson kívül azonban egy művészeti ággá nőtte ki magát a hídépítés. Ebben a posztban nem a klasszikus hidakat, mint pl. a Tower Bridge vagy a Golden Gate, és…..