Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meggyeslicsis (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
meggyeslicsis (törölt) 2013.02.01 19:19:29
@hagyma: "tudom, hogy falra hanyt borso, de hatha valakinek megakad a szeme, hogy mennyivel job lenne a szemelyre szolo rendszam pl."

Ezt nevezem önbizalomnak! :-D Az érintettek nyilván a homlokukra csapnak bölcsességed látván és ripsz-ropsz rendet csinálnak.
Váratlan hepiend a tegnapi hókotrásilag lezúzott visszapillantótükrös autós ügyében: Szíves tájékoztatásukra közöljük, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. jogászai felülvizsgálták a téli síkosságmentesítést végző szóró munkagépünk károkozásával…..
meggyeslicsis (törölt) 2013.01.31 18:32:12
@ColT: Nem is maguktól. A homár nyilván segített a helyes meglátásban. :-))
meggyeslicsis (törölt) 2013.01.31 23:54:44
@ColT: El is ismerték azt a vajat. :-) Persze nyilván elkapkodták a dolgot, aztán megpróbálnak kihátrálni belőle. De hidd el, lesz olyan károsult, aki annyiban hagyja, tehát csak jól járhatnak, ha bepróbálkoznak.

Egy brékó mindenképp jár nekik, szvsz.
Rántotthússal bécsi szelettel szinte mindenhol átvágják az embert. A különbség igazából annyi, hogy van ahol nem kozmetikázzák az úthengerrel 1 milliméteresre lapított húscafatot, máshol viszont vastag bundával dúsítják az össztömeget. Naiv ügyfél az utóbbival…..
meggyeslicsis (törölt) 2013.01.31 12:20:41
A tegnapi ötödáras Canon után a mai félárú Nikonunk lehet, hogy csak egy adminisztrációs hiba, mindenesetre annak elég bizarr. Naiv ügyfél 76 ezer forintért rendelte meg az akciós Nikon D5100 kitet, amiről csak a kiszállítás napján, becsomagolása után derült ki, hogy mégsincs.…..
meggyeslicsis (törölt) 2013.01.31 12:16:04