Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stürcz_kapitány

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma sikerült megint egy iszonyatos marhasággal felidegesítenie C-nek. Alap eset, hogy odaérünk, lerakjuk a pótot 10:30h-kor, majd szólnak, hogy csak később jön be a vonat. Rendben, megy a telefon és akkor kiderül, hogy az e-mailben azt írták, kb 12h-re jön be a vonat. Szóval…..
Idegesítő marhaságok start up 2013.04.04 12:19:57
csak egy rakás ideg feszültség leveztésre való privát blog... ha kell majd írsz hozzá, olvasod, ha nem az sem érdekel..
Takáts Eszter nem sztár alkat, ő a hétköznapi emberek (egyik) hőse, közvetlen, őszinte, és kitárulkozó, nem tartja távol magát a publikumtól, sőt, minél közelebb van hozzá(nk), annál jobban érzi magát. Hétköznapokon piacra jár, könyvtárt látogat, kokettál a húsboltossal,…..
Van úgy, hogy leragad az ember egyetlen képnél, a múltkor láttunk is erre példát, de persze az egy jókora panorámát ábrázolt. Néha viszont kisebb kivágásokkal is elvan az ember. Például ezzel: A helyszín világos, erre még én is jól emlékszem kiskoromból: a külső Váci…..
stürcz_kapitány 2013.02.12 10:56:50
@Hamster: igen, minden bizonnyal meg volt... de általában voltak a Skodások, akik északon laktak pl és nagyon szerették tekerni a kormányt. Van egy kifejezett varázsa a 105-ös és 120-as Skodának a far motor miatt... iszonyat sportos tudott lenni
stürcz_kapitány 2013.02.12 11:36:19
@Hamster: abszolúte... :) meg az orr csomagtartó érdekes és kedves alsómadár fogás nyitása... :) a két kezet megfelelő pontban és mozdulattal kellett nyitogatni, hogy beakadjon a tartóvas... viszont láttam olyat is (biztos gyakori volt) hogy a hátsó géptetőre raktak fel némi vasat, mint extra csomagtartó. nah, egy olyan kép is hatékony lenne a nosztalgiára
stürcz_kapitány 2013.02.13 14:28:35
@bioLarzen: hahh :) köszi, mondjuk nekünk kávé barna volt, de azért szívesen bevállalnék egy ilyet is... :) de jó volna most három hengerrel pöföni .)
AntiCeleb hoppá! 2013.01.31 10:41:01
Végül az egész világ átélhette azt az érzést, hogy nem lett világvége... Vagy mégis? Személyes meglátásom alapján valami megváltozott ebben a világban és már az emberek jó része unja a magából kivetkőzött karaktereket, a megcsinált cicababákat és izompacsirta fickókat.…..