Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillowbook

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna-Lou Leibovitz világhírű fotográfus 1949. október 2-án született a Connecticut államban található Waterburyben. Eredetileg nem is fényképésznek készült, hiszen eleinte festészetet tanult a San Francisco-i Művészeti Iskolában. A fényképezéshez fűződő első élményeit…..
7. Organikus mesepalota Pilisjászfalun Nekem nagyon bejön az ilyesmi, bár látható, hogy ekkora tereket nem olyan könnyű belakni.   6. Eredetileg vízimalomnak épült Pomázon Aztán a 30-as években csináltak belőle lakóházat. Kifejezetten klasszul néz ki.   5. Teljesen…..
pillowbook 2014.07.05 21:51:01
@»P.H.M.«: :D Nem jársz messze... De szerintem ez a "teaháza". Ami a Jókai utcában van az Oktogon közelében :)
Bénítópisztollyal vetettek véget a 18 hónapos zsiráf életének vasárnap reggel a koppenhágai állatkertben.  Mariusnak azért kellett elpusztulnia, mert nem volt elég jó a génállománya.   Az állatkert döntésével a szigorú európai szabályozás követte, mely a…..
pillowbook 2014.02.10 22:45:41
@Roden333: OK éreztem, hogy kapok egy egzotikus országot tőled :) De én az átlagemberről beszéltem. Bár Kínában sem "tücsköt-bogarat" esznek folyton gondolom :D
A cikken túl vagyok, bár nem tartoztam a célcsoport közé úgy érzem.
De még így sem vagyok biztos, hogy valamilyen étellel nem vernek át esetleg, amiről majd 2 év múlva írnak egy cikket, hogy nem is annyira egészséges :)
pillowbook 2014.02.10 22:50:32
@thunderstorm88: Tökéletes horror. Esetleg panda, elefánt ? :O Nem ? A pénzért megy ez is, gondolom kicsit többet voltak aznap ott !
Remélem az állatkert vezetője csuklik folyamatosan azóta :PPP
pillowbook 2014.02.10 23:35:19
@MCock: Pontosan ilyen irányba nem szerettem volna elvinni a beszélgetést, hogy ember-állat halál összehasonlításába fulladjon egy tény ,amiről a cikk szól. Pedig láttam sokan próbálkoznak.
Az állatok kínhalála érdekében emberek tiltakoznak. A megalázott emberek sérelmeit pedig olyanok védik akik képesek segíteni nekik.

Hidd el eszem ágában sem volt az úgynevezett haszonállatokat, mint másodlagos élőlényt kezelni ! Ne köss belém, mert én hoztam fel ezt példának kérlek. S egy pillanatig sem vonom kétségbe milyen borzalmas az életük a halálukig.

Egyébként tisztelem a vegetáriánus lényed, de ahhoz képest elég erőszakos példákat hoztál fel.
Kutya, gyerek stb. S ráadásul semmi köze ehhez a témához.
Egyébként a leggyötrelmesebb, a lassú kínhalál voltam én már sok állatkertben életemben. 80%-t bezáratnám !!!
Magyar modell, magyar fotós és magyar stylist! Palvin Barbarát - aki ezúttal sötét színű, egészen rövid hajjal (parókával) látható - Baráti Vince fotózta. A magyar lány most is dizájner ruhákat, többek között Stella McCartney-t, Patrizia Pepe-t és Diane von Furstenberg…..
pillowbook 2013.10.10 13:59:08
@Bérgyilkos Bohóc:
Ne őrülj meg teljesen, de a legtöbb modellt így fedezték/ fedezik fel, az utcán sétált, vagy valami szórakozóhelyen. :)))
A paróka az borzalmas, ezek pedig nem a legjobban sikerült képek róla az biztos :) peace
Nesze!szer Mr. Jennifer Aniston 2013.09.20 14:20:09
Oké, mindannyian tudjuk, hogy ő Justin Theroux, akinek igent mondott Jennifer Aniston... De az tiszta, hogy ő nem csak színész, de forgatókönyvíró és rendező is? Olyan filmekhez volt köze, mint a Trópusi vihar, a Vasember 2vagy a Mindörökké rock. Emellett, egy igazi városi motoros,…..
pillowbook 2013.09.21 21:22:42
@Niurka: Nem gondolom :( de kiegészítettem a cikket. Baj-e? :D
pillowbook 2013.09.22 00:39:00
@Niurka:
Akkor mi volt bűnöm a 2 szmájlin kívül? :(
Információt közöltem, tényszerűen, nem kioktatóan. Ennyi.
Egyébként meg sem szólaltál, csak nekem feszültél kétszer is, még most sem értem miért? :(
pillowbook 2013.09.22 01:42:41
@Niurka: Öregem :(: !
Amit írtam, kimaradt a cikkből,ennyi, erre reagáltam. Vágod ? S utána feszültél rám :(: hát visszaírtam. Baj-e? :(:
COSMOPURITÁN - A drog rossz, ezt mindannyian tudjuk. Az igazság azonban az, hogy a drog még annál is sokkal rosszabb, mint ahogy azt az átlag, nem drogfogyasztó állampolgár elképzeli. Nem csak hogy fizikai és szellemi leépüléshez vezet, de a drog meg is foszt egy csomó mindentől,…..
pillowbook 2013.08.23 01:13:09
@mojoking77:
A csaj is zöldnek látta ?:D hát ezen nagyon nevettem. Köszi.
Egyébként vicces kis írás ez, csak nem értem hol az AlKOHOL ? Az egyik legpusztítóbb drog. Most a függésről beszélek konkrétan ! Ja, az legális Teljesen!
Egyre több huszonéves stresszel, ami nem is csoda, hiszen egy szakember szerint az elmúlt évtizedekben szinte példátlan nyomás alatt él a pályakezdő fiatal generáció. Eláruljuk, mi a tíz leggyakoribb ok. Egy kétezer fő bevonásával elvégzett kutatás azt vizsgálta, mi aggasztja…..
pillowbook 2013.08.01 00:04:38
@elkeseredett.polgar:
Valós tényeket hoztál fel és ez lehet probléma.
DE az átlagnyugdíjas akiket én ismertem meg életem során, azért dolgozik, egyáltalán nem főállásban jó pénzért, de sok felelősségért cserébe, hogy ki tudja egészíteni a nyugdíját egy élhető életért, hónapról hónapra ! S amíg vannak nyugdíj után alkalmazott ex-vezérek akik dolgoznak és százezreket, milliókat söpörnek be. Na őket kéne igazán megadóztatni igazán !
Nem a kisnyugdíjasokat, aki pl bejelenti magát és 100 ezer forint után fizet 50-t adóba. S idős, neki már pihennie kéne, de még mindig a létfenntartásért küzd.
Azért ez a nem élet !
pillowbook 2013.08.01 14:24:03
@Void Bunkoid: Én nem kívánok kasztrendszert, mégis épül, irónia volt részemről. Nagyon sajnálom, hogy nem fogtad fel.
Nem csak a 60 évesek, te is meg fogsz halni mint mindenki egyszer :) De rosszul vagyok, hogy rengeteg ember abban látja a kiutat a gazdasági válságból, ha a mostani "nyuggerek" eltűnnének. Undorító, ezért is rohad ez a társadalom.
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a…..
pillowbook 2013.07.03 00:39:30
@Sztavrosz_: Abszolút igazat adok abban, hogy sok teljesen átgondolatlan élettől elrugaszkodott jogszabály született. Ez egyszerűen már no comment kataglória.
Én nem dohányzom túl sokat, de soha nem megyek be Nemzeti trafikába vásárolni, hiába mosolyognak bentről kifelé mint az angyalok :)
Majd máshol lesz rá lehetőség mint eddig, a környékbeli kisboltok, a saját budapesti listám már megvan :)
@Lindalinda:
Sajnálom, hogy egy dohánygőzös levegőben kényszerültél dolgozni, de ettől senki nem érdemel még semmi rosszat szerintem :) Ne kárörvendezzél már másik ember baján!
"Gyere meztelenül, hogy felöltözve távozhass!' - adta ki a jelszót a Desigual legújabb kampánya, melynek keretében 120 "szerencsés" jelentkező öltözhetett fel a neves divatcég darabjaiból válogatva, amennyiben vállalta, hogy régi ruháitól teljes mértékeben megválva lép be az…..
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
pillowbook 2013.06.21 15:36:37
@saunier: :) Nem fogsz provokálni szép napot ! :P

@Egér Fogó: Nem gázoltam és nem is fogok. Te sem gázoltál el, mégis úgy ugatsz rám, nem is akármilyen szinten hirdeted az ostobaságodat!
Ki villamosvezető itt a sok okoskodó közül ?
Az előző hozzászólásom érintette a tömegközlekedési kultúrát Butapesten. Rémületes tempóban csökken a színvonal évek óta.
Öngyilkosjelölt gyalogosok, őrült autósok akik ráragadtak a dudára, színvak módjára áthajtani ahol akarok szabály alapján, bringások akik ledarálják a lábam és a járdán szlalomoznak, mikor ott az úttest.
Kiskorú gyerekét te hurcolod meg itt, hogy előhoztad egyáltalán. Ha meg szolgálati lakása van, sok mindent veszíthet nem csak az állását. Kíváncsi vagyok ha nincs 100 kg felett, leugrott volna kiosztani a pofont, ami járt neki !, mert felidegesítették! :DD Így nagyjából tömegverekedésbe fulladhatna bármelyik nap bármelyik vonalon !!!!
Emberek egy városban lakunk mi ?
Valóban a budapesti tömegközlekedési színvonalhoz mindenki hozzátesz aki nem úgy viselkedik ahogy kéne, s ez miatt a bkv sofőröknek életveszélyes munkájuk van. Gondolom kapnak veszélyességi pótlékot. Naponta figyelem milyen idegőrlő munka ez, de a verésre Semmi nem jogosít fel senkit, s főleg arra, hogy otthagyja a járművet ! Nem terhes angol ribanc ti barmok és ha magyar gyerek lett volna fagyival mert már olyat is láttam a hülye szülei meg sehol.
Nem nőt, senkit!!! nem ütünk meg semmilyen körülmények között, max önvédelem ha az életed véded. Lassan visszaevickélünk a középkorba. Ha mégis megtetted, viseljed a következményeit ! Felnőtt ember aki egy igen felelősségteljes munkát lát el NEM VEREKSZIK közben, nem osztja az igazságot, az mások dolga. Remélem ennél részletesebben kivizsgálják az ügyet, ahogy MaCS_70 is említette.

Egyszer volt szerencsém egy majdnem induló villamossal küzdő "embernek" a viselkedését látni / hallani, a vezető bemondta szálljon le, addig nem indul el. Süket volt :) aztán pár ember szépen letessékelte a járműről !
pillowbook 2013.06.21 20:06:07
@Egér Fogó: Akkor egészen idáig miért nem erről daloltál ahelyett, hogy nekem ugrasz, másoknak ?
Szóval sztoriban vagy mert láttál egy szerencsétlen elütött embert és te is gázoltál már ?
Amikor valaki kifogy a mondanivalójából ami a témához kapcsolódik akkor jön a személyeskedés. Befejeznéd ?
Miért is csapkodó a stílusom, mert több fontos témát érintek, azért mert nyitott szemmel járok itt Budapesten.
A véleményemet az vegye magára aki így közlekedik, gyalogos, autós, kerékpáros stb.. létére, hogy veszélyezteti mások testi épségét, nyilván nem általánosítottam.
Semmiféle gyűlölet nem süt az írásomból. Viszont te minden egyes fórumon jól megmondtad a magadét, ész érvek nélkül.
A hideg vízzel teli vödör még neked is jól jöhet a nagy melegben:)
Te egy autót vezetsz nem villamost. Akarsz beszélni erről ? :)
pillowbook 2013.06.22 02:13:35
@Egér Fogó:
Személyeskedés, ha eltérsz a tárgytól, és a veled ellenkező véleményen lévő embert leminősíted, ha már kifogytál az érvekből " Elég zaklatottnak tűnsz, csapkodsz jobbra-balra, süt szavaidból a gyűlölet mindenfelé. Akarsz beszélni a gondodról? "
Mi az, hogy micsoda kérdés elhagyni a járművet ? Egy villamost???? Esetleg egy rövid ellenőrzésre. Azzal nagy felelősséggel tartozik te bajnokok reggelije, van vagy 10 hozzászólásod, én legalább nem a 20. nick vagyok ide-oda. Az autódat sem hagyhatod csak úgy ott egy többsávos úton, mert éppen rád jött az igazságszolgáltatás.
Igen nekem ugrottál most viszont nekem feszülsz ezzel a sok felkiáltójellel !!!!!! Teljesen feleslegesen. :) Hidd el én is ültem autóban vészhelyzetben, nem sofőrként.
Egyébként ha nem lenne szövegértési nehézséged már rég rájöttél volna mi az a fajta közlekedési kultúra ami Magyarországon zajlik, tisztelet a kivételnek. Amiről írok.
Azt nem tudom, hogy a TE személyes közúti esetedben milyen körülmények voltak, de ezt nem is itt kéne megtárgyalni mert nem te vagy a lényeg.
hogyvolt Hannibal 1x10 - Metélt 2013.06.13 06:54:32
Ezt a részt hajnalban néztem meg. nem volt túl okos ötlet. Ennyit rólam, nézzük inkább, ki és hogyan lett megedve, megölve ebben a részben. Idegtépő zene kíséretében kocsikázik haza egy csinos kis nőci. Félő oldalpillantás a zárt pajtára, mert mintha valami motoszkálna…..
Havast már rohadtul nem érdekli a pénz, harsogja a mai Blikk. A hasnyálmirigy-operáción nemrég átesett, mostanában csak az ATV műsorán látható tévés a lábadozás alatt döntött úgy, hogy könyvet ír a médiában tett ámokfutásáról. Részletek erre. Egy másik, tévében…..
pillowbook 2013.06.11 19:18:47
@Scagnetti: Hey hey akart ő lenni a "magyar Gwen Stefani" IS :D
Ez benne van a wikipédiában ?
New York-i „szomszédai" be akarják perelni Arne Svenson fotográfust, aki őket „használta" képei témájának, persze a tudtuk nélkül. A fotós saját lakásukban fényképezte le a gyanútlan lakókat, akik finoman szólva sem vették jó néven a privát szférájuk ilyetén…..
Kid Cudi - Indicud(Wicked Awesome) Nem vagyok benne egészen biztos, hogy ezt a lemezt mindenképpen ki kellett adni. A zseniális Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager és a rockoskodó-kísérletezős WZRD után Kid Cudi új albumával kapcsolatban erős hiányérzetem támadt. Az…..
Már az előző, The Stars (Are Out Tonight) című dalhoz készített videója is simán a zseniális kategóriába tartozott David Bowie-nak, azonban a legutóbbi nagylemezének címadó számához forgatott friss kisfilm még ezt is képes volt felülmúlni. A klip ötlete maga Bowie-tól…..
A Budakeszi Vadaspark nemrégiben új lakóval gazdagodott. Sajnos a történet nem olyan vidám, mint általában. Az anyaróka óvatlan volt és halálra gázolta őt egy autó. Egy arra járó szemfüles autós ezt látta, kiszállt a kocsiból, hogy megnézze, túlélte e a róka, de szomorúan…..
pillowbook 2013.05.06 19:41:50
@szódabár: Igaz amit írtál, érző ember nem sajnálja az őt az állattól aki megérdemli. Egyébként a Szmöre aranyos név, kár, hogy a gonosz róka volt a történetben ! Vuk ? Az olyan mint a kormi a fekete macskáknál, akkor már inkább Wookie :DDD
Emberek millióit taszíthatja nyomorba az élelmiszerek árainak megugrása, melyet a növekvő népesség és a természeti változások idéznek elő- áll a hétvégi Observer hasábjain. 2050-re körülbelül 9 milliárd embert kell ellátnia a bolygónak, amit a klímaváltozás is alaposan…..
pillowbook 2013.04.16 03:26:09
@Bambano: Szerintem Gandalf007 hozzászólása egy kicsit reálisabb képet tár elénk. Míg a tiéd optimista és egy kicsit utópisztikus, ne haragudj.
Az tény, hogy nem ez a cikk világosított fel, mi folyik a világban.:) De a lényegből akad ebben a pár sorban is valami.
Töredelmesen bevalljuk, nem tudtunk ellenállni a most következő képeknek, muszáj megosztanunk egy szentpétervári fotós alkotásait. Andy Prokh kislánya és LiLu nevű macskája közös életét örökítette meg. Andy Prokh 44 éves szentpétervári fotós kislánya születésekor…..
pillowbook 2013.04.15 19:40:30
@szódabár: Nem lehet karthauzi macska, hasonló ugyan a brit rövid szőrűhöz, de a fejformája, felépítése teljesen más.
Ez a cica nem dagadt :D becsapós a külseje.
Rövid, tömött bundája van, sűrű aljszőrzettel :) széles, gömbölyű masszív pofival.
Rövid, vastag, izmos nyakkal. Nagyon barátság és emberszerető ez a típus. A képen található a kedvenc színkombinációm a szürke, kékes, ezüstös fajta.
Egy 4 éves macska nem öreg, 15 évig is élnek jó körülmények között.
Sok mindent el lehet mondani Bryan Fuller producerről, csak azt nem, hogy nincs jól fejlett szépérzéke. Ha megnézzük korábbi sorozatait, például a Dead Like Me (Haláli hullák), a Wonderfalls vagy a Halottnak a csók képi világát, mindegyik kifejezetten tetszetős és ötletes, igaz,…..
pillowbook 2013.04.10 20:30:02
@Styxx: 1000% !
sweeney todd: "Nincs hideg lárvaszerű arca" csak nem szőkén világít a hálivúdi tucatfejével, mert nem az. He is fokking Hot ! :)
Első tavaszi hétvégén szülinapoztunk itthon, úgy hogy megint volt alkalmam sütni valami finomat!:) Sajttortát szerettem volna mindenképpen, mert már pár éve egyszer készítettem és akkor nagyon finom volt. Sok receptet átolvastam mire erre rábukkantam, ám közben ezen is…..
Március érkeztével egy újabb mozis hónap is kezdetét veszi, és ahogy a tavasz (és a nyár) közeledik, a stúdiók is egyre jobban elhalmoznak minket új filmekkel. Ennek keretében láthatunk a filmszínházakban 3D-re építő és kevésbé 3D-re építő fantasyt, mexikói és francia…..
pillowbook 2013.03.01 00:14:16
@jacques francois:
Igen én sem gondoltam Parkról :), hogy rendez egy ilyen filmet, Nicole nekem egy kicsit kakukktojás, de nagyon kíváncsi vagyok rá is, de Mia W-re inkább meg a nagybácsira, akit szintén láttam már pár filmben.
@danialves:
Te is azt gondolod, hogy ezt nem fogják bemutatni, persze jóval később...egy saw 7-t lehet vállalni a kockázatot ? Szerintem Park :) nevét elég sokan ismerik itt, és ez nem egy koreai thriller lesz.
Egyébként értem mit akarsz, csak ennek meg ellentmond, hogy az amerikai filmekkel egy időben nézhettük meg már itthome, sokkal korábban, letöltve persze :) s nem kamerás vacakként, s hamar lett hozzá fordítás is. Pl.a Red Lights-Gyilkos médium filmet aminek novemberben volt a premierje ! Persze nem mindent, csak egy két meglepetés. :)

Most nem a letöltés mellett kampányolok, de hát van más választása az embernek, ha nem láthatja, annyira kevés igazán jó filmet lehet látni mozikban. Ami jó és különleges, ahhoz kell a moziélmény nekem is.

Nah :) csináljunk egy hozzátok be a Stokert hamar magyarországra facebook csoportot LOL
pillowbook 2013.03.01 01:00:31
@danialves: Én nem csak a filmes blogokból hanem az évek alatt összeszedett ízlésvilágomból állítom össze a kedvenceimet. Ez nálad is így van gondolom :) de ettől el kell egy kicsit vonatkoztatni.
Értem amiről írsz. Fűrészt persze meg a többit.

Egyébként az Oldboy-t ha már szóba hoztad, az Odeon évekkel ezelőtt saját költségén adta ki dupla dvd-n, igen igényes minőségben, tele extrákkal ,minden magyarul feliratozva, és már nem is emléxem, de nagyon kímélő összegbe került, és !!! fel kellett iratkozni a listára, hogy biztosan megkaphassad, de sok ember kíváncsi rá volt rá én láttam a listát :) Tudom, én, hogy a mozik a hatalmas sikereket imádják de akkor szerezzenek meg olyan filmeket és csináljanak ennek reklámot - Stoker és garantált siker lenne. Más gagyi thrillert hányan megnéznek például. Na ámen, legyen minél előbb itthome is. :)
pillowbook 2013.03.01 01:07:48
@danialves: az embereknek úgy látszik Hushpuppy sem kell :( egyébként drága a jegy, ezt minimum az összes gyerkőc megnézte volna, mert nagyon érdekes, ha a szüleik elviszik őket, hát az már komoly összeg.
Bevallom én sem moziban láttam de tetszett a kislány alakítása nagyon. :)A mozijegyek árai...megveszem a Stoker-re az első jegyet :D
Smoking Barrels Hitchcock (2012) 2013.02.27 00:01:00
 Az Alfred Hitchcock név hallatán nagyon kevesén néznek semmitmondóan. Ez a név nem csak a filmörültek körében cseng ismerősen, legalább egy Hitchcock művet ismerni már-már általános műveltség. A cím talán megtévesztő lehet sokaknak. Joggal gondolhatjuk, hogy egy majdnem…..
BackstageBass Tricky visszatér 2013.02.27 16:43:23
Terv szerint május 28-án érkezik Tricky új albuma, a False Idols, amiről meg is kaptuk az első számot. Francesca Belmonte közreműködésével itt a Nothing's Changed, amit most le is tölthetsz. Facebook SoundCloud   ..
Vaclav Klaus elnök pénteken aláírta a törvényt, ami engedélyezi a marihuána orvosi célú fogyasztását Csehországban. Ez azt jelenti, hogy kizárólag receptre lehet majd kapni füvet legálisan Prágában, turistáknak nem (esetleg, ha van beteg ismerősük). A törvény szerint első…..
pillowbook 2013.02.18 23:35:56
@GERI87:
Már megint tiéd az utolsó böfögés ?
Hogy mersz engem drogosnak titulálni ???????
Ez is a primitív személyeskedéseid közé tartozik.
S az általánosítás a műveletlen ugatókutyák jellemzője.

Azóta már utánad olvastam más blogban, és ott is Ugyanezt a demagóg dumát nyomatod. Netán pszichológián szak esetleg a a SOTE-n végeztél, Esetleg kezedbe került valami irodalom ? Toxikológus vagy ? Kutató orvos ?
Mert valószínűleg igaz MI sem, de legalább olvasunk és próbáljuk megérteni a dolgokat.
Orvosi publikáció is léteznek, rengeteg, az is rohadt drogos mind :)

Míg te akaratos vagy a tudatlanság és felkészületlenség miatt rém feszült és csak vitatkozást generálsz nem vitát, mert ahhoz intelligencia meg tudás kéne és te egyikkel sem állsz túl jól. Rekedjél már be te ugatós kutya. :)
pillowbook 2013.02.18 23:38:34
@dorset_naga: :D egy kis felüdülés az irományod.
pillowbook 2013.02.18 23:40:35
@Save ass: PERFECT !