Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luki7

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
luki7 2015.02.12 21:55:55
@novothauto:Szerintem nem az olaj viszkozitásával vagy hígfolyósságával van gond szobahőmérsékleten.
Egy elég komoly tribológiai cikkben olvastam,hogy a kopásgátló adalékok működési hőmérséklettartományának alsó határa 60-80 °C.
Gondolom ezért nem ajánlott még nyáron sem rögtön elindulás után pörgetni.
Belsőség Pillanatokon múlt 2014.08.29 10:22:48
Amikor az augusztusi Heti merítésbe beraktam a kiégett Audit, nem sejtettem, hogy kis híján a sorsára jutok. Nyaralás közben lassabb menetben benzinszagra lettem figyelmes. Gyorsan körbenéztem a motortérben meg a tank környékén, de semmi, és utána el is múlt a szag. Mivel tankolás…..
luki7 2014.08.29 19:40:41
@kovvik: Lehet hogy hülyeség,de: szilikon csövet senki nem próbált? Persze olyanra gondolok amit üzemanyaghoz is ajánlanak, pl: www.demon-tweeks.co.uk/performance/universal-straight-hoses/samco-fuel-and-oil-straight-silicone-hose
A szakmámban mi is használunk gumit, és amióta átálltunk szilikonra, kiderült az fényévekkel többet tart, jobban bírja a hőt, a vegyszereket, rugalmasabb stb.
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..