Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vilmos Sándor

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Vilmos Sándor 2018.05.05 08:48:16
A Tet-offenzíva Saigonban A legélénkebb emlék a Tet-offenzíváról a legtöbb amerikai számára mind a mai napig a saigoni amerikai nagykövetség ellen intézett vietkong támadás, annak ellenére, hogy lényegesen súlyosabb harcok folytak ország-, sőt városszerte. A Thung Nhat sugárút és a Mac Dinh Chi…..
Kovács András Péter meg az ún. nemzeti konzultációról csinált pusztító videót. ..
Vilmos Sándor 2017.11.26 09:03:35
@MACISAJT: "X". Agymosott fideSSpatkány tetves görény hirdetés a sz@rszennymédián faló gerinctelen birkáknak. Ennyi.Van az a pénz? Vagy elég egy kiló kacsafarhát krumplival?
Vilmos Sándor 2017.11.26 09:04:23
Vilmos Sándor 2017.11.26 09:06:20
@MACISAJT: Végül is egy grazi elmebeteg, alias orbaneSSq talpnyalójaként csak tudhatja, mi az elmebetegség. Van az a pénz?
Magyarország és Lengyelország a demokrácia és a jogállam ügyében szembemegy az unióval. A Soros-tervről folyó nemzeti konzultáció törvényen kívüli eszköz és jogilag nem is kötelez semmire sem. Orbán gazdasági modellje az EU pénzén zajló szemfényvesztés...
A visszaküldött levelek, amelyekből messze nincs annyi, amennyit a kormány hazudik, majd mennek csendben a zúzdába...
Vilmos Sándor 2017.11.26 08:48:15
@6.Lenin: Most az van, hogy ez a "konzultációnak "nevezett nemzethy sz@r nem nekünk szól, hanem az agymosott tetves fideSSpatkány görényeknek, sz@rszennymédián faló gerinctelen birkáknak.Az egyik erdélyi magyarellenes orbánuszfényező után én azt írom,mondom, aki a fideSSre szavaz, az nem magyar, hanem oly fideSSpatkány,mint az orbaneSSq -klán.
Vilmos Sándor 2017.11.26 08:54:18
@Zoltan Hazafi: Ennyi. Viszont ez nem jut el az agymosott fideSS nyugdíjas nyanyákhoz.
Miloš Zeman elnök „azt és úgy mondja, amit és ahogyan azt a nép hallani akarja” – akárcsak az amerikai elnök, Donald Trump. A Politico portréja Csehország első közvetlenül megválasztott köztársasági elnökéről. Zeman Havel egyfajta ellenképeként jelenik meg a cseh politikában. Míg az ország első…..
Orbán Viktor agya - mint mostanában oly sokszor - ismét ledobta a bicikliláncot. A diaszpóra-konferencia, vagy mi fene óta már mindenki tudja, hogy szerinte, ha valakit támadnak, az a tisztelet jele. Szórakozol, Viktor? A Fidesz-főnök szerint az, hogy a világ boldogabbik fele a bénító döbbenet…..
Vilmos Sándor 2017.11.14 17:28:29
A Szíriában zajló harcok egyik résztvevői a kurdok, akik többek között az önálló Kurd Államért szálltak be a csatározásokba. Azonban hiába vívnák ezt ki maguknak Szíriába, a kurd nép négy jelenlegi állam területén él jelenleg: Törökországban 18 millió, Iránban 8…..
Vilmos Sándor 2016.05.15 18:06:34
A hivatalos számok szerint a világ legjobban fizetett politikusa Szingapúr miniszterelnöke: Lee Hsien Long évente 1,7 millió dollárt (482 millió forintot keres). Persze a hivatalos adatok szerint ez a 12-szerese az orosz elnök, Vlagyimir Putyin fizetésének: igaz, egyes vélemények…..
Ambiciózus tervvel állt elő az Arab Liga március végi csúcstalálkozóján, miszerint közös arab haderő felállításával vetnének véget a térséget sújtó számos polgárháborúnak. A régió hatalmi viszonyainak újrarendezésével kecsegtető évtizedes álom hatékony…..
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
Nahát, nahát. Olvasom, hogy a fizetésképtelenség sajnálatos esetének fennállása miatt középtávon veszélyben van az áfával együtt 400 milliárd forint adóbevételt generáló dohánypiac. És implicit módon a második Orbán-kormány által önkényesen felosztott ágazatot…..
Városi legenda? ” Oda kell figyelni, mit lájkol az ember a Facebook-on.”- mondta a kisváros polgármestere, mielőtt kirúgta az iskola igazgatóját. És hogy ne legyen magányos, vele küldte el egyik kollégáját is, mert ugye nem lehet egyedül aki elköveti azt a gazságot, hogy nem…..
Van aki a kolbászát, van aki a tojásait mutogatja: a politikusok számára a Húsvét kötelező alkalom a facebook posztolásra, illetve irdatlan méretű sonkával való pózerkedésre. Vezető politikusaink facebookos húsvéti jókívánságait szedtük össze. Orbán Viktor híres…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..
Vilmos Sándor 2014.03.28 15:09:43
@Kim lr Szen: Kedves "uram", én ki merem írni a nevem és nem vagyok orbánuszfényező fideSSpatkány, mint kend.FideSSpatkányokkal meg ab ovo nem vitatkozunk, mert egyrészt nincs kivel, másrészt ugye mindenki saját magából és a félkegyelmű vlach majom vezíréből...
Vilmos Sándor 2014.03.28 15:14:06
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Kedves "uram", én ki merem írni a nevem, mert nem vagyok orbánuszfényező fideSSpatkány. FideSSpatkányokkal, mint gerinctelen seggnyaló birkákkal meg az ember ugye nem vitatkozik, mert egyrészt ab ovo nincs kivel,másrészt mindenki saját magából és a félkegyelmű tolvaj, hazaáruló gazember vlach majom vezíréből...
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Aszongya ez a Toró T. Tibor, hogy Tőkés László a Hedonista Párt, akarom mondani a fideszkeresztények párjának EP listáján induljon. Mer'hogy az RMDSZ nem kér se belőle, se a Fidesz kirendelt fiókpárt Erdélyi Magyar Néppárt egyik politikusából sem, így meg fizetés nélküli…..
Szép kis csapat vagytok: A magyar politikai jobboldal új barátja a szlovák neonáci Kotleba is támogatja Moszkvát és az oroszbarát Janukovicsot. El lehet ezt még magyarázni a fideszeseknek és a jobbikosoknak?   Egészen megdöbbentő volt olvasni azt a primitív kommentáradatot,…..
Annak idején minden esély megvolt arra, hogy Áder János elődje hibáiból tanulva, a napi politikai vitákon felülemelkedve méltó viselője legyen a köztársasági elnöki címnek. Áder egy ideig tartotta magát, ám a betonszilárdságú Alaptörvény negyedik módosításának…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Vilmos Sándor 2014.02.16 18:31:51
@videki gyerek: Egy anonim fideSSpatkány orbánuszfényező ez mind le tudja írni? Az agymosottak tudnak olvasni?
Nahát, hogy mi minden fordul elő a csúti félkegyelmű utánzó seggnyalóinál!
Vilmos Sándor 2014.02.16 18:36:34
@holl gold: és mária nene.
Csak nem arra a félkegyelmű csútiputrilakó valchmajom dadogáSSra gondolt "évértékelőként"?
Ugyan már, menjenek kendék az EU-hoz segíjért!/sic!/
Egy korábbi postban már írtam a azabad akaratról, ez alkalommal viszont kissé más aspektusból közelítem meg a dolgot. Van valaki, akivel, szegénnyel már hetek óta levelezek, mert a találkozó egyszerűen nem akar összejönni (amúgy ebben a postban ugyanettől az embertől idéztem).…..
Vilmos Sándor 2014.02.14 15:37:11
Ritka és örömteli alkalom, amikor az egyszeri tollforgató arról tud beszámolni, hogy korrupt üzletemberek és politikai szekértolóik vereséget kénytelenek elkönyvelni, hála egyszerű emberek összefogásának. Most egy ilyen történet következik. A szereplők: egy nemzetközi…..
Vilmos Sándor 2014.02.14 07:54:33
@midnight coder:
Kedvesem, a "libázással," amit a fideSSpatkányok röfögnek, csak az a probléma, hogy a Pholt és a Psintér által irányított bíróság is kénytelen volt elismerni, hogy NEM A BAJNAI TEHET A LIBÁS GAZDASÁG TÖNKRETÉTELÉÉRT, HANEM A KÓsa! Ugye, ez már fáj, fideSSpatkány anonim birkák?
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
Vilmos Sándor 2014.02.12 14:25:01
Aszongya nekünk a Jobbik nevében Kepli Lajos, hogy alapvető tévedés történt. Tévedés, hogy ők a nagy büdösben az ország eladósítására szavaztak, mert nem is, bibibí, ők csak Paks fejlesztésére mondtak igen, és nem érzik a Nagy Medve ölében kuporgó plüssmackónak…..