Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovács m. dávid

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cold Cave @ Gozsdu Manó Klub, 2014.01.29. Váratlan fordulattal kezdődött a Cold Cave GMK-ban adott koncertje: a videómegosztókon számos pompás felvétel kering, amelyeken a Cold Cave többtagú zenekarként, élő dobokkal játszik és ad lehengerlő energiájú koncerteket, ehhez képest…..
Unknown Mortal Orchestra & Mozes and the Firstborn @ A38, 2013.11.18. Azt hiszem, az élményeinkre a legtöbben szívesen költünk. Nincs ebben semmi különös, elvégre a saját hedonizmusunk és a fogyasztói társadalom ethosza diktálja ezt belénk. De vajon mit kap manapság az ember…..
A Place To Bury Strangers @ Gozsdu Manó klub, 2013.10.10. A sajtóban csak New York leghangosabb zenekaraként szokták emlegetni az amerikai A Place to Bury Strangerst, amely csütörtök este európai turnéja keretein belül érintette a magyar fővárost. Az Oliver Ackermann vezette trióról…..
Aktuális turnéja eddigi leghosszabb – kb. háromnegyedórás – koncertjét adta az ifjú dánokból álló Iceage a Dürerben. Két évvel ezelőtti debütálásuk után a nemzetközi könnyűzenei szaksajtó hajlamos volt a punk- és/vagy rockzene megmentőiként tömjénezni a négy…..
Shonen Knife @ Dürer Kert, 2013.09.17. Harminckét éves fennállása során először lépett fel Magyarországon a japán pop-punk-legenda, a Shonen Knife. “Amikor végül sikerült őket élőben látnom, úgy éreztem magam, mint egy hisztérikus, kilencéves lány a Beatles koncertjén”…..
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
My Bloody Valentine & Kollaps @ Club 202, 2013.06.09. „Figyelem! EXTRÉM hangnyomás várható, az erre érzékenyeknek füldugó javasolt, amit vész esetén tudunk biztosítani, de sajátot hozni ér!” – hirdették a szervezők az idén harminc éves My Bloody Valentine budapesti…..
Létezik egy vakmerő, kortárs irodalmi alapokon nyugvó műfaj, amely új muzulmán ifjúsági kultúrát teremtett. Fegyvere a punk, erejét Allah tanításaiból nyeri, határai és körülményei pedig éppoly zavarosak, mint a fundamentalizmus és a punk devianciájának összehangolása.…..