Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GMalma

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gibraltári sakkfesztivál kilencedik fordulója után a 16 esztendős Gledura Benjamin - az általa elért 6 ponttal - másodszorra teljesítette a nemzetközi nagymesteri normát. Kiváló eredménye előtt le a kalappal. Ez a fiatal fiú olyannyira kitűnő sakkozó, hogy menet közben még a korábbi világbajnok, a…..
GMalma 2016.02.13 22:08:14
@General Ludd: Figyelj General Ludd,te aki a többi okostojással egyetemben névtelenül,egy álarc mögé bújva próbálsz meg magadnak olvasótábort szerezni annak ellenére hogy megtiltottam hogy az oldalam bármilyen tartalmát kimásolják vagy megosszátok (ha nem fogalmaztam volna világosan,akkor olvasd el a bejegyzésem ISMÉT!),ajánlom,hogy sürgősen töröld ezt a bejegyzésed,mert következményei lesznek és nem a levegőbe beszélek..Ja,ha nem lett volna elég egyértelmű a nicknév,akkor Almási Zoli voltam!
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
GMalma 2013.01.30 15:40:46
@esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel: Nem a megtérülésről van szó,hanem menjenek a qrva anyjukba,amikor sokkal veszélyesebb dolgokat csinálnak az emberek az úton,mint gyorshajtás és azzal nem foglalkoznak,annak ellenére,hogy abból joggal és sokkal több pénzt be lehetne szedni. Most nem sorolnám fel az összes ilyen dolgot,amit az előttem szólók felsoroltak már velem egyetemben. Olyan nincs,hogy valaki mindig szabályosan menjen és valószínű pont akkor fog elkapni az a fasszopó trafi,amikor nem kéne..Ugye gondoljunk már bele,milyen autók vannak ma?! 300-400-500lóerősek 500-600-700Nm nyomatékkal! Na most ha nyom egy kövéret egy pillanat alatt felugrik 120ról 160-180 és már jön is a bünti.. Miért is? Az az autó képes és technikailag alkalmas erre,nehogy már azokat basztassuk ezért! Szerinted melyik a veszélyesebb? Ha valaki gyorsan megy (ugye az kiszámítható,mert tudod mit fog csinálni) vagy lassan araszol és tötymörög?
GMalma 2013.01.30 15:43:21
@livengood: Hát igen,a kint felejtett 30-as táblák és az indokolatlanul kihelyezett sebesség korlátozó táblákról is lehetne írni egy szép monológot..Rávilágítottál Te is,hogy mit lehetne tenni! Van sok jó ötlet és valószínű széllel szemben pisilünk :((
GMalma 2013.01.30 16:39:22
@Flak: Már bocsánat és nyilván nem tehetsz róla,de az autód leragadt a 70-es 80-as években nem? Talán nem a te autódhoz kellene viszonyítani a közeledési sebesség korlátozásokat 2013ban?!. És ennek példáján most még jobban tartom,hogy igen is,az olyanok miatt vannak balesetek mint TE,mert ahelyett hogy elengednéd a gyorsabb autót (néznéd a tükröt,időben lehúzódni vagy csak előzékenynek lenni,még élvezed is,hogy belehajszolod a másikat egy veszélyes szituba,azért mert a Te járgányod nem bír 110-nél többet menni.