Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GranTorino

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondolkodási hibákban az a közös, hogy mindenkivel megtörténik. Nem veszik figyelembe a nemünket, a korunkat vagy a státuszunkat. Fiatalt és topmenedzsert épp úgy érint, mint öreget és tapasztalt szakembert, a raktárostól, az orvoson át az amerikai elnökig. Rolf Dobelli egy olvasmányos és…..
GranTorino 2023.01.03 15:34:59
"There is no Plan B, because there is no Planet B!" (Nem létezik B-terv, mert nem létezik B-bolygó!") Az összesen 81 év innen, vagyis egy ember élete. 2 fok feletti emelkedés az átlaghőmérsékletben azt okozza, hogy a tengerszint 70 méterrel megemelkedik majd. A folyamat már elindult, és ott tart,…..
GranTorino 2019.06.12 09:55:56
@moloy: Neked van vized, nekem meg egy pisztolyom. Na ki fog szomjan halni, Te vagy én? Na ezért kell velük foglalkozni, ha érted mire gondolok.
Fegyvertelen Diákhitel Plusz 2017.05.25 23:36:35
Talán mindenki emlékszik, az Aranyélet második szériájában így hívták a HÖK-ösök kvázi uzsorakölcsönét, melyet a főszereplő család fia vezetett be némi hatalmi harcot követően. (Az amúgy az ELTE-n játszódó egyetemi HÖK-ös szálat egyébként a készítők interjúkban rendre Miklósi Márk szegedi EHÖK-elnök…..
A Forbes magazin egy tavaly júniusi cikkében - melyről a 24.hu számolt be - 1983 milliárd forintra taksálja a 2024-es budapesti olimpia költségeit. A PricewaterhouseCoopers nemzetközi tanácsadó vállalat - és az ő számításaik alapján a Monumentum Mozgalom, mely jelenleg aláírásokat gyűjt az olimpia…..
Mutatok neked egy valódi lakást, ami tényleg kevesebb, mint 40 négyzetméter, mégis több helyisége van, mint a legtöbb 100 m2-es lakásnak. Nem árulok el nagy titkot, hogy egy multifunkcionális lakásról van szó, telis-tele multifunkcionális bútorokkal. És pont ettől nagyon izgi és neked is látnod…..
Nem is olyan régen fiatal barátom arról kérdezett, hogyan viselkedjen, ha egy hölgyet étterembe hív. A legnagyobb problémája az volt, ki lépjen be az étterem ajtaján először. Engedje előre udvariasan a nőt? Vagy vágjon elé, és ő lépjen be? Igencsak csodálkozott, amikor azt válaszoltam, hogy…..
2016. október 3.-án, a kvótanépszavazás végeredményének megismerése után a médiát elborítják a politikai pártok elnökeinek, frakcióvezetőinek, sulykolórobotjainak nyilatkozatai, valamint a politikai elemzők okos értékelései. Az események láncolata és hangneme előre borítékolható, és mindössze két…..
  Azt hiszem ez egy olyan téma, amiről még férfi körökben is ritkán hallhatsz, hiszen a legtöbb férfi és apa ennek a témának a valós lelki megéléseit igyekszik a legjobban titkolni mások előtt. Persze baráti körben, vagy közelálló családtagok számára gyakran beszélnek róla, de csak érintőlegesen,…..
Nagyon fáj, hogy mostanában mindenki temeti Johnny Depp-et, ennél már csak az rosszabb, hogy az utóbbi időben nem igazán volt sikeres filmje. Mivel idén és jövőre is több mozidarabban elő fog fordulni, ezért biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb visszaszerzi a nézők…..
Lakásfókusz 2014.06.25 17:07:14
Vajon a Fradi stadion vagy a Nemzeti Eszközkezelő kerül többe? A Kossuth tér felújítására, vagy szocpolra költött többet a kormány? 2013-ban összesen 182,1 milliárd forint költségvetési pénz jutott lakhatással kapcsolatos célokra, ráadásul ennek az összegnek a harmada a 2004…..
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Pénzkérdés A hülyeség joga 2014.02.14 08:34:00
Felelős-e a kormány a 314 forintos eurós árfolyamért, kérdezte (volna) a kormánypárti képviselőktől egy online hírportál, de választ lényegében senkitől sem kapott. A hallgatag képviselők szerencsétlenkedése végigpörgött az interneten, a budai Hegyvidék polgármestere,…..
GranTorino 2014.02.14 14:11:53
@bkover: De valakit nagyon iszavart, figyejjé csak:

Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament
GranTorino 2014.02.14 15:31:42
@J.László: És akkor mi van, ha 6 év nagy idő. Az ég kék, az eső meg esik néha.

Súgok valami, 2008-hoz képet 2002 is pont hat évvel előtte volt.
Ez most számunkra miért fontos?
Rendőr ismerőseim gyakran mesélik, hogy a betörők előzetesen feltérképezik azokat a  családi- házakat ill. azok környezetét, ahova később betörnek. Tippadókat is bevonnak esetenként, de ők személyesen is megfordulnak a célpontul kinézett családi ház környékén. Adatokat…..
Újabb botrányos cselekedetet hajtott végre a kormány. Legfrissebb ember és országellenes merényletük, hogy megpróbáltak szembe menni az energiaszolgáltatókkal, és (magyarul mondva) megpróbálták lealkudni az árakat. Mennyire gáz. Rogán óráján és táskáján csámcsognak olyan…..
GranTorino 2013.04.19 12:46:29
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik):

Szóval neked egész évben 50,000 a villany meg a gáz együtt?...

Szerintem hagyd most egy darabig a számítógépezést, és szigeteld le a házadat!
-Korábbi munkám 2013. január 23.-ról, a facebookról átmentve- Robert Zemeckis a 2000-ben bemutatott Számkivetett óta nem rendezett élőszereplős filmet, úgyhogy a Vissza a jövőbe trilógia direktorára már nagyon ráfért, hogy kimozduljon az animációs filmek világából. Csak…..
Magyar idő szerint éjfélkor kezdetét vette New Yorkban a Sony PS-témájú bemutatója, melynek keretében leleplezték a következő generációs konzuljukat, a PlayStation 4-et. Mivel a dátummal és az eseménnyel már hetek óta tüzelték a népet, botrány is tört volna ki, ha nem így…..
GranTorino 2013.02.21 17:20:59
@Zalaba_Ferenc: Szóval ma kiálltak, és azt mondták, durva hardver lesz.

Ez kb. olyan mintha ezt jelentették volna be, hogy a PS4 jó konzol lesz. Még mindig nem látom a hírt, amit tegnap ne tudtunk volna.
GranTorino 2013.02.21 17:44:26
@ilovebubbles: Hát régen volt olyan, hogy DVD olvasó aztán Blu-ray-olvaso, online tartalmak gigahertzek, gigabyte-ok, 8 magos processzor, ilyesmi.

Most kiálltak azzal, hogy, na értitek a kérdést, mivel is?
GranTorino 2013.02.21 17:59:52
@Zalaba_Ferenc: Na jó, mobileszköz az cool, Diablo nem a kedvencem, de elismerem nem kis dolog.

Sőt biztos vagyok benne brutális konzol lesz, de akkor is tartom a véleményem félkész terméket szellőztetni kell, nem óriási bemutatót szervezni neki.