Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Képes Lajos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A egykori Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor újra megkóstolta a magyar származású üzletembert. Már nem elég neki, hogy itthon nincs ellenfele, azt csinál, amit akar, nemzetközi ellenségre lő, akit a világ megrontójának állíthat be, ráadásul elfajzott magyarként gányolhatja.…..
Balsai István, amikor még nem alkotmánybíró volt, hanem fideszes parlamenti képviselő, azzal tette nevetségessé magát, hogy terrorizmussal vádolta Gyurcsányt, mivel a 2006-os zavargások idején azt merte mondani, hogy a rendőrséget utasította a tévészékház megvédésére, pedig a…..
Kényes kérdés a bankárok év végi bónusza. Különösen akkor amikor a pénzintézetek folyamatosan az adófizetők, és újabban a betétesek segélyeire szorulnak. Európa bürokratái már majdnem ráéreztek az ellentmondásra. Az Európai Parlament és az EU-tagállamok képviselői…..
Képes Lajos 2013.03.29 09:52:16
@toportyánzsóti: Tévedsz! Egyszerűen tarkónlövik.
Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..