Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namostatutituti...

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
namostatutituti... 2014.07.27 21:50:49
@ommm: Nem is nagyon tudod bepapìrozni, ez a 18is motor sem épp gyári motor a négyajtós kaszniban. Egyébként gratula, ha motorerőt akarsz fűzd át 2.3-ra 20d főtengelyel szépem kiadja, nem lesz orrnehéz mint a hathengerrel, de erőben ott lesz a 25-27-ek körül.
Hova tovább Magyarország?  Tovább van mindig, maximum nem tetszik az irány. És most nem az alaptörvény módosításról van szó - az akörüli hercehurca az állampolgárok többségének az ég adta világon semmit sem jelent. Előbb vagy utóbb azonban mindenki a saját bőrén fogja…..
namostatutituti... 2013.03.14 15:29:22
@Dövan: Azért bárhonnét is közelítem ha csökken a rezsim annak én örülök, az, hogy egy politikus miből mekkora házat épít pont le...om, mindig is ez volt az elmúlt 1000 évben, mindig minden kormány alatt. Ezen nem hiszem, hogy bárki változtatni tudna, ha azt gondolod, hogy lehet akkor vészesen közelít a gondolkodásod Leninéhez... A nagyobb baj abban rejtőzik, hogy a magyarokon kívül senki másnak nem érdeke, hogy a magyarok jól éljenek.
namostatutituti... 2013.03.14 15:36:17
@Dövan: Igazad van röghöz kötöttek vagyunk, de nem biztos, hogy a nagy nyugati szemlélet jó, hogy mindenki eredjen nyugodtan világgá, az hogy szülőanyád alól ki szedi ki a... na mindegy, szóval ki figyel a családodra az tök mindegy, nem vagyok hajlandó elmenni a lakhelyemről mert nem vagyok hajlandó itt hagyni szüleimet, ha ezt megteszem, a maradék önbecsülésemet adnám fel.
namostatutituti... 2013.03.14 16:01:34
@Dövan: Lehet, de engem már hívott édesanyám hajnali háromkor, hogy apádnak infarktusa van, és akkor pont 300 km-re éltem, akkor nem volt egy délutánom hazaérni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne menjen el senki mert az a rossz, hanem azt hogy nem mindenki akar elmenni.
Sorozásról már olvashattunk posztot, de ahány ember, annyi sorozós történet. Ma Dogoo meséli el, milyen volt az első személyes (mondhatni testközeli) kontaktusa a Magyar Néphadsereggel. Zsenge ifjúkoromban, a ’80-as évek végén én is megkaptam a kis levélkét a…..
namostatutituti... 2010.06.07 19:22:58
@Sudák: Nem az a kérdés, hogy meg tudsz-e verni bárkit is..., hanem, hogy mennyire kimagasló szellemi színvonal párosul mellé...De látod, mennyire elszarták a világod? Emberi jogok, meg minden..., az a sok rocker meg punk sehol egy besúgó... hosszú haj rövid ész mi...
Belsőség Váltóolajat a motorba! 2010.02.07 07:42:00
Nem, nem valami új túlélőtechnikát akarok most bemutatni a kopott, öreg autómotorral küzdő, szimpatikus, ám kispénzű olvasóknak. Hanem azt, hogy mekkora barom vagyok én valójában. Aki olvasta pár héttel ezelőtt, talán emlékszik, hogy kedvenc kombi Mercim (lévén az egyetlen…..
Mindenki, akit bármilyen szinten vonzanak ezek a füstölő, zakatoló, hangos gépek, amit autóknak hívunk, álmodozik olykor. Eljátszik a gondolattal, hogy egy számára ideális életben (melyben majdnem alaptézis, hogy korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére) és környezetben…..
namostatutituti... 2009.11.08 10:10:43
@evoVIII:
Hagyjuk már, ezt a fostalicskázást... Ülj be bármelyik japán autóba, vezess le vele 500km-et és úgy szálsz ki belőle mintha egész nap vertek volna, nem európai emberre tervezték, képesek voltak 20 éven keresztül az összes japán autóba ugyanazt a fűtéskonzolt, indexkapcsolót ablaktörlő kapcsolót tenni, mindezt olyan karosszériatervezői szépérzékkel mint amivel egy amőba rendelkezik. Azt hogy mennyi Japán autó élte túl 18. évét arról meg annyit, csak egy órára állj meg a hungária bármely pontján és figyelj. Azt az autót ami 1989-ben először érte el szériában a literenként 100le-t (BMW e30 320 is)nem illik szidni, persze szar az összes, de valami mennyei csoda folytán a mai napig üzemelnek, de tudod mit mutass nekem egy EVOIV-et! nincs? Azta...
namostatutituti... 2009.11.08 19:09:41
@evoVIII: Ha nincs érv van pénz? Így nyomulsz? Nekem nincs sokmillás szarom mint neked, csak 1200 kilós 340 lE 400Nm-es bmw fostalicskám, nincs motortuning csak 3800ccm, ezt úgy tervezték hogy legalább, 300000km-t menjen minden gond nélkül, mikorra már az összes evoX-et felszippantotta a Dunaújvárosi olvasztókemence, és lapradiátorként állnak a garázsomban ontva magukból a meleget,az én autóm még mindig ott fog álni, közvetlenül autód reinkarnációja előtt rajt egy rendszámmal ami Így kezdődik: OT-xx...
namostatutituti... 2009.11.08 19:24:27
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
namostatutituti... 2009.03.09 19:57:08
@GPS fun: Igen mert hivatalosan nem égetheti el abszurdisztánban. Van olyan ország ahol ha vezet róla egy nyilvántartást, levonhatja a leadandó mennyiségből
Ma Magyarországon annyi olajat adhatsz le, amennyi eladását számlával tudod igazolni

Valamint szerintetek mi lesz a leadott olaj sorsa? Henry Potter elvarázsolja, vagy elégetik? Hát persze, hogy elégetik. Akkor meg miért baj, hogy Szaki Béla saját maga elégeti?
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
namostatutituti... 2007.11.28 21:16:08
MrLampshade!
Persze igazad van! Vagy állítsuk inkább falhoz összes közlekedési szabálysértőt aztán bumm, meg az összes többi törvénysértőt, aki áthágja a szabályokat, kezdjük magunkal mert nincs ma magyarországon ember aki nem követett el semmi szabálysértést.
Az lesz a legjobb ha jönnek a sógik, már a határon lőjünk beléjük csak úgy figyelmeztetés képpen, hiszen minden tizedik valamit úgyis elkövet itt, engedély nélkül vadászik, kéteserkölcsü hölgyekkel enyeleg, átlépi a sebességhatárt és társai.
Aztán meg ha rejtakapjuk őket vegyük el mindenüket kocsit, pénzt, igazolványt mindent, lökjük ki a pusztába... Szerinted? Menne haza sírva, és hírdetné az ott a balkán, szörnyű! Persze Ő megteheti hiszen mi magyarok csak MÁSODRENDŰ EU állampolgárok vagyunk (büdöslábú parasztok)nekünk nem jár tolmács picit sem... az EU-ban véletlenül sem annyira hivatalos nyelv a magyar mint a osztrák (bocs hiszen még nyelvük sincs)szóval német, magyarnak nem jár tolmács tanuljon meg a telefonjából németül, van rá 1 órája. Nem tudom mit szólna hozzá ha Hévizen nem németül köszönne rá a portás, és a takarítónő nem németül kérdezné a szobatakarításról.

Persz ők kicsit sem koruptak, nem láttam még én sem pökhendi osztrák határőrt, rendőrt azt kérdezvén miért viszem haza ezt a (számára)roncs autót, egyet sem.Lenéz minket mert lejáratjuk magunkat pedig mi csak meg akarunk élni mint a RO,a BG, Nem vagyun elég trendik a nyugati EU-hoz nincs közlekedési kulturánk. Nem is lesz amíg a főnökd 30 címet és 700 km-t vár el tőled naponta Magyarországon nem létező úthálózaton. Nem azért hajt gyorsan a sebességtúllépők 95% mert potenciális elmebeteg és ölni akar, hanem egyszerűen megélni, hát ezért megyünk mi gyorsan és ezért néznek le minket az osztrákok.
Persze csinálhatnánk olyat is, hogy betartunk mindent, de te csodálkoznál a legjobban, hogy nincs az áruház polcán kenyér, nincs kávé a kávézóban, mert nem ért oda...
2007 EU Magyarország.