Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kék pléd

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KultúrSokk Apró mesék 2019.04.14 17:11:23
A második világháború végét követő és a kommunista hatalomátvételt megelőző történelmi időszakban játszódik az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje, amely műfaját tekintve igazi kuriózum a hazai filmgyártás történetében. Budapest romokban hever, az utcákon mindennapos a nyilasok lincselése, a…..
Azzal, hogy a Spektrum Home csatorna júniusban bekerült a UPC, a Digi, a Telekom, a Mindig TV és a Hello HD legnagyobb elosztású csomagjaiba, tett egy lépést afelé, hogy specifikus tartalmakat kínáló tévéből kvázi általános szórakoztató csatornává alakulhasson. Ennek első lépése az volt, hogy…..
Zavaró tévhitek, tudatlanság és indulatok kerekedtek a patológusok körül. Tegyünk kicsit rendet, mert mérhetetlen butaság hidegsebészezni azokat az orvosokat, akik nélkül a betegségek zöme nem is diagnosztizálható, akik ugyanúgy hat évet küzdöttek az orvosi egyetemen, majd 5 évig voltak gyakornokok…..
Az MSZP oktatáspolitikusa egy lehetséges orosz nyelvvizsgától is fényévnyire vesztegel. Eddig tartózkodtam attól, hogy csatlakozzam azokhoz a publicistákhoz, bloggerekhez, akik szerint a diploma megszerzésére képtelen Kunhalmi Ágnes MSZP-politikusnak enyhén szólva nem áll jól,…..
kék pléd 2015.10.19 09:51:18
@Igazszóló Magyar: Jellemző a magyar szexista hozzáállás. Kunhalmi nem a kedvencem egyáltalán, de rengeteg férfi politikus van (hiszen szinte csak az van), aki nála sokkal lejjebb van kiállásban, értelmi képességekben, diplomák számában, nyelvtudásban stb. De velük kapcsolatosan senki nem kérdezi meg, hogy ugyan ez a vén fószer vajon kit dugott annak idején, hogy ilyen magasra vitte és politikus lett belőle? Vagy, lehet, hogy szép hasizma van, de azért a fejecskéjében nem sok mindent találunk....
kék pléd 2015.10.20 15:05:48
@Blogger Géza: sajnálom, szerintem vannak EMBEREK, akik képviselők lesznek, ilyenek, olyanok. Ami biztos, százszor több hülye, bunkó, műveletlen férfi van a politikai elitben, mint nő. de azért, mert egyszerűen sokkal több férfi van, mint nő. Nem azért mert a férfiak hülyébbek, mint a nők, ugye?
Amit itt sokan írnak, az pont a szexista gondolkodás bizonyítéka, bizonyára Kunhalmi azért olyan, amilyen, mert nő, és max a szép arca bocsátható meg neki, semmi más. de ez már a korbbi hozzászólásom továbbgondolása, úgyhogy nem érdemes vitázni tovább ezen.
Engem személy szerint Kunhalmi nem érdekel. nagy rajta a figyelem, mert nő. mert feltűnik a sok férfi között.
Nem halt még ki a lovagiasság a férfiakból, kérem szépen, tegnap este a Való Világ 7-ben VV Dennis, aki tán még VV Aureliónál is többet mutogatta a farkát, és kis híján eszméletlenre, de legalábbis ostobára dugta VV Fannit, súlyos dilemma előtt állt: két jelet kapott…..
Az előválogatók katasztrófája után egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Sixx az élő adás után is arra a konklúzióra jutott, hogy a Rising Starnak már tényleg semmi értelme nincs. Aztán kiderült, hogy két figyelemre méltó énekes csak akad a mezőnyben, ez a szám pedig alig…..
Heves érzelmeket váltott ki legutóbbi, az iskolai szegregáció-integráció kérdéséről szóló cikkünk. A kommentek alapján sajnos a cikk üzenetét sokan félreértették, ami valószínűleg a mi hibánk is. Fussunk neki a témának még egyszer, különösen, mert a kommentekben új…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..