Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harCIBAnyulka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindkét nagy kereskedelmi tévé odafigyel az év elejére is, ami abból a szempontból elég szokatlan, hogy ez az az időszak, amikor a reklámozóknak nem nagyon van pénze, hiszen decemberben mindent elköltöttek, ami volt, ráadásul január évtizedek óta a kiskereskedelem fekete hónapja,…..
Újratöltve:   Egy zenélő doboz mindig felcsendül, lehetőleg már a főcímzenében. A gyerek (leginkább tíz év alatti kislány) véres jeleneteket rajzol. Akasztófát, kést, ledöfött, fekvő testeket. A főszereplőhöz becsengetnek, és valahonnan, csak úgy kap egy dobozt, amiben furcsa dolgok vannak. Egy…..
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Depeche Mode életem egyik legmeghatározóbb zenekara. Éveken át volt nálam az első helyen, kicsit megcsúszott rajongással, DM klubbal, és az első igazi nagy koncertélménnyel. Mostanában újra előszedtem nem is csak a dalokat, amiket még mindig…..
harCIBAnyulka 2015.09.29 17:31:02
Tyúkudvar Kotlós ültetés 2013.03.13 07:11:50
Annyi tévhit kering erről a kotlós témáról, hogy megpróbálok tiszta vizet önteni a pohárba. Ha visszaolvasom a korábbi bejegyzéseimet ebben a témában, jól látom, hogy bizony az irodalom pont a lényeget nem tudatta velem tudatlannal. Kezdjük a legfontosabbal! Olyat nem érdemes,…..
Tyúkudvar T-Rex - újratöltve 2013.03.10 07:57:28
Hogy milyen megfontolásból, azt nem tudom, mert ép ésszel nem magyarázható, de ismét bevásároltam. Azt mondja az egyik ismerős, tud pár piros tyúkot (ilyen hülye név, mi az, hogy piros?), mert valaki szabadulna tőlük, nem kell-e? Hát, mondom, egy öt darabot bevállalok. Na, kitette…..
harCIBAnyulka 2013.03.15 18:58:26
Hajjaj! A fittyedt taraj nem hangzik valami jól. Egy féreghajtás nem ártana nekik.
Tényleg, erről hallottál már?
www.monorifarm.gportal.hu/gindex.php?pg=31948494

Nálunk valami elképesztő volt a változás a kezelés után (csak a 2 ml adaggal adtuk, ismétlésre nem volt szükség). Döbbenet!
Bár nincs sok időm, hogy állandóan blogokat olvassak, azért olvasgatlak ám titeket is, akik engem olvastok. Már akinek a blogját megtalálom... Több helyen is szembesültem azzal, hogy nem jött be a kotlóssal keltetés és inkább a keltetőgépre szavaztatok. Én továbbra is maradok a…..
Kaptam egy levelet,ami úgy gondolom nagyon fontos kérdést feszeget, szeretném, ha ti, kedves Olvasók is hozzászólnátok, ha van ebben ismeretetek, tapasztalatotok! Nem vagyok már mai csirke, viszont 2012-tavaszán lettek tojó tyúkjaink. (Előtte soha nem foglalkoztunk ilyennel…..