Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icebear

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt az előző részben ígértem most a három napos horgásztúra élményeit, tapasztalatait osztom meg. Tavaly a szokásoktól eltérően Június végén mentünk az éves hosszú hétvégére. Ahogy az már bevált nálam péntekre szabit vettem ki, hogy mindent időben el tudjak…..
Hosszú szünet után újra jelentkezem a tó bemutató írásaimmal. A következő helyszín, amit szeretnék részletesen bemutatni az nem más, mint a Boró tó. A nagy csapattal jártam itt tavaly júniusban a szokásos évi hosszú hétvégénken.    Ezt a tavat is két…..
Forrás: www.horgaszkiallitas.hu..
Forrás: www.nagybudapesti.hu..
Ahogy az előző részben említettem a második részben a Barina tavi horgászataim során tapasztalt élményeimet osztom meg veletek. Lássuk mi történt az első alkalommal. 2012.Június 1-3. A szokásos éves hosszú hétvégénket töltöttük itt a nagy csapattal. Öcsivel érkeztünk…..
A tavalyi évben háromszor is jártam a következőkben bemutatandó tó partján horgászni. Ezért úgy gondoltam, hogy két cikkre bontom. Az elsőben a szokásos tó bemutatás lesz a fő szempont a másodikban pedig a saját élményeimet osztom meg veletek. Ez a tó nem más, mint a Barina…..
Aki csendes, csodálatos környezetben esetleg a családdal együtt szeretne, egy kellemes napot eltölteni annak ajánlom a következő tavat mely nem más, mint az Alsópetény határában elterülő Cser-tó Fotó forrása: www.haltarto.hu A környék Alsópetény az újabb korban…..
Következő cikkemben a Pátkai víztározót szeretném bemutatni azoknak, akik még nem jártak itt, de terveznek ide hosszabb rövidebb horgásztúrát. Általános ismertető A Vértes-hegységtől délre található a Pátkai-tározó, amely Székesfehérvár közelében a Velence-Vértes…..
Következő állomásom a tavak rengetegében a Kisváci tó lesz. Tavaly jártam itt egy kánikulai napon. Ez a víz az elfoglalt emberek Mekkája, igaz, hogy kicsi, meg műanyag, de nagyon nagy halak vannak benne, olcsó, és közel van Budapesthez. A Füzes-szigetet a parttól elválasztó…..
Elérkeztem cikksorozatom harmadik állomásához melyben a Nógrádmarcali Mixi-tavat veszem górcső alá. Aki még nem járt itt annak mondanám, hogy ez a kis falu, a Cserhát hegység északi nyúlványának a szélén, az Ipoly völgyének találkozásánál helyezkedik el. A falu egy…..
Tóbemutató cikksorozatom második állomásán a Gyömrői tőzeges tavat mutatom be. A tavat több irányból is megközelíthetjük. Akár a 31. úton akár az M0-ás felől, de én mégis inkább a 4. számú főutat ajánlanám. A Gyömrői leágazásnál elkanyarodunk balra. Egészen a…..
Egy rövid általános használati utasítás pontyozáshoz. Hátha még akad olyan kezdő horgász akinek ez újdonság. Kapási idők A ponty gyakran szeszélyes halként viselkedik, főleg azokon a vizeken ahol megfelelő mennyiségű táplálékot talál, ilyenkor bizalmatlanná válik, a…..
Kedves Sporik Remélem nem felejtettétek el január 10.-ig leadni a 2012-es fogási naplókat. Lassan itt az ideje, hogy kiváltsátok az ideit. Ebben némi változás állt be az elmúlt évekhez képest. Bevezetésre került az Állami horgászjegy országos nyilvántartása az interneten…..
A jövőben szeretném bemutatni azokat a tavakat ahol megfordulok horgászataim során. Tartsatok velem hátha találtok köztük olyan helyet ahol még nem jártatok. Az első részben természetesen a kedvenc tavam kerül bemutatásra. Ez nem más mint a Joker tó. Budapesten a XXIII.…..
Retró horgászfilm. Ajánlom mindenkinek. Szenzációsan jó. Forrás: www.horgaszat.hu   ..
Retró horgászfilmünk második része. Forrás: www.horgaszat.hu ..
Immár huszadik alkalommal rendezik meg a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítást. Rengeteg programmal várnak mindenkit. Ha érdekelnek az újdonságok akkor feltétlenül látogass el.     Belépők Napijegy: - helyszínen: 2000 Ft- online elővételben:…..
Néhány vicces horgász témájú tábla. A képek az internetről különböző honlapokról származnak. ..
2013. március 8 - 9-én tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár Budapesten, a HIT Csarnokban. Számos kiállító valamint árusító standon találkozhatnak a legnagyobb hazai és külföldi gyártók márkáival. A látogatók…..
Ebben a cikkben három hasznos táblázat található. 1: A sörétek mérete és súlya 2: Zsinórok gyári illetve valós átmérője és szakítószilárdsága 3: Botok Libráról g-ra váltása, ideális súly a dobáshoz, illetve a megfelelő zsinór és fonott mérete Zsinórok…..
                                                                 …..