Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.Karenina

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiskális restrikció, egyenlegjavító intézkedések, szükséges kiigazítások, nem, nem ment el az eszünk mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a megszorítások szinonimái egyedül talán csak a Fidesz kormány nincs tisztában vele. Vagy az is lehet, hogy a „nem megszorítások”…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Tegnapelőtt jelent meg a népszabadság online felületén egy interjú Klinghammer István államtitkárral. A cikk apropója a Hallgatói Hálózat (HaHa) kanossza járása volt, de sok más érdekességet is megtudhattunk az államtitkártól a felsőoktatással kapcsolatban. HaHa vs…..
A tegnapi napon újabb csodás hírrel örvendeztetett meg minket kormányunk. A Belügyminisztérium a kormány kérésére költségcsökkentési koncepciót dolgozott ki, a köztemetések tekintetében. Az új elképzelés szerint szociális temetés csak akkor járna, ha az eltemettető vagy az…..
Lázár János a Rádió Q-nak nyilatkozott 2013. május 7-én, a miniszterelnökséget vezető államtitkár az asszonyveréssel gyanúba hozott Balogh Józsefről azt mondta „a pártnak nincs köze ahhoz, mit tesz egy párttag otthon. Az ártatlanság vélelme viszont őt is…..
A diplomás nők gyermek- és munkavállalását kívánják segíteni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, természetesen konkrétumok még nincsenek, ám minket elgondolkodtatott, mire is gondolhatnak. Pavlovi reflexként az intézkedés kapcsán két dolog jutott…..
Február 25-én egy interjú jelent meg Lakner Zoltánnal a Magyar Narancs online felületén. Természetesen nem szándékozunk szembeszállni egyetlen független elemző véleményével sem, csupán szeretnénk az érem másik oldalát is bemutatni, illetve azt bemutatni, hogy vannak, akik…..
Lassan megtanulja mindenki, akinek köze van a felsőoktatáshoz - így vagy úgy-, hogy semmi nem biztos, minden percről percre változik,mondjuk ki bátran a kormányzati szeszélyeitől függ, illetve attól, hogy van e  ideje a miniszterelnöknek arra, hogy a heti munkatervébe valamit…..
A többi bloggal és médiummal ellentétben nekünk nem kenyerünk a találgatás sem a jövőbe látás, se semmilyen jósolgatás. A tény: most hétvégén a Lehet Más a Politika (LMP) kettészakadt, melynek következtében a Párbeszéd Magyarországért Platform kivált…..