Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecoka123

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
fecoka123 2013.01.29 12:02:00
Csak mosolyogni tudok azokon akik élből fikázzák az öreg E34-eket, ha legalább egy alkalommal vezettek volna ilyen kocsit, akkor kicsit csendesebbek lennének.
Nehéz kifogni azokat a példányokat amiket nem éltek le a tulajok, mert ebben az országban a karbantartást csak hírből ismerik, vagy onnan sem, persze tisztelet a kivételnek.
A családban van E28 és E34-is, sose adnánk el őket, a mi családunk ilyen „fanatikus”.
Az egyetlen eset az lehet, ha valamelyik hétvégi mesterember totálkárra töri valamelyiket.
Megvettük, bele kellett pakolni azokat a dolgokat miket az előző tulaj(ok) kispóroltak/nem karbantartottak, ez után csak tankoljuk.
Ami meglepett, de igazából nem: 90-felett nem fogy el sőt, beleülök nem süllyed meg a súlyom alatt, körforgalomban nem akar felborulni, telepakolva 1500Kg+300Kg sem kell vissza váltogatni
egy húzós emelkedőnél(nem, nem a mecseki hajtűkanyarokról van szó).
Teszi a dolgát.
Nagy család, nagy autó, az autó pedig benzines :)

Autó-motor doktor:
1000-es swiftet toltam sok ezer kilométeren keresztül, főleg városon kívül, tapasztalatok:
50-ig jól megy, felette felejtős, igazi bevásárló autó, már ha a csomikhoz van utánfutó, mert két gyerekkel + asszonnyal nincs hely a csomagoknak egy nagybevásárlásnál.
80-felett nem beszélgetsz az utasoddal, mindent elnyom a „futómű” zaj, már ha azt a négy kereket amit alátettek futóműnek nevezzük.
Erős oldalszélben istenkísértés.
Nem szerettem, hogy három centit süllyedt a bal oldala ha a 80kilómmal beleültem.
Nem fikázom, ezek a tények, a motorját szerettem, precíz kis szerkezet, de nem engedném lakott területek kívül közlekedni!
Egyszer a tetejére tettem 1L tejet és ijedten kaptam le mert behorpasztotta a lemezt:)
Nálam a stift 90-120környékén 8L/100 evett megpakolva ~400Km oda-vissza, a te 190Km/h vegyesben 6.5-ed mosolyt csalt az arcomra.

Közlekedőedény:
Egy tele tank a normál méretű (nem M-es) tankkal 80Liter*~420Ft=33600Ft, ebből látszik mennyire vagy képben, így kezelem a véleményed is.
Vezess egyszer egy ilyen „presztízs” szart, de inkább ne, sok ez neked.

ps.
(nyelvtan trollok kíméljenek)