Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julcsimoly

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A molyon láttam hogy ez a könyv nagyon megosztó, és már alig várom hogy a minikonyvklubban is minél több értékelés szülessen mert nagy kíváncsi vagyok a többiek véleményére.  Ha egy szóban és röviden kéne leírnom azt mondanám, imádtam! De ez nem lenne igaz, mert egyben elszörnyülködtem, utáltam is.…..
Fülszöveg: Oscar ​Wilde klasszikus regényének hőse, a gazdag, gyönyörű és naiv fiatalember, Dorian Gray megszállottja annak a gondolatnak, hogy örökké fiatal és szép maradjon, s ezért még akár a lelkét is eladná. Miután az egyik barátja megfesti portréját, a fiú csak azt fájlalja, hogy az ő…..
Újabb olvasmány, amit a mini könyv klub (8) nak köszönhetek. Én erre a könyvre szavaztam, úgyhogy nagyon örülök hogy mindenki más is ezt szerette volna olvasni :) Fülszöveg: A ​regény – egy orwelli ihletésű disztópia – egy jövőbeli, vallási fundamentalista államban játszódik, ahol a főhősnőt…..
A minikönyvklub 7-ben a jelenlegi hónapban egy szabadon választott Fantasy-t olvashattunk, ahol az én választottam az Enigma volt, mert már nagyon régen várólistás nálam, és tudom hogy tovább toltam volna most is, de nagyon örülök hogy valamiért mégis ezt választottam :)     Fülszöveg: A…..
Újabb regényhez érkeztünk, amelyet a minikonyvklub miatt olvastam el :) Naomi Novik - Rengeteg Fülszöveg: Agnyeska szereti csendes faluját a völgyben, az erdőket és a csillogó folyót. Kis világának peremén túl azonban a gonosz varázslattól sötétlő Rengeteg burjánzik, melynek árnyéka a lány…..
Valahol olvastam hogy ez a regény egy Harry Potter és Narnia keverék, és valahol egyet is tudok ezzel érteni. Azzal a különbséggel hogy itt egyik főszereplővel sem tudtam igazán összebarátkozni, főleg a főszereplővel nem. A történetről: Quentin Brooklinban nő fel, ott van egy legjobb barátja és…..
Ismét egy olyan könyv, amit a mini könyvmolyklub (7) nélkül biztos nem olvastam volna el. Úgyhogy nagyon hálás vagyok, mert megint csak egy igazán jó kis könyvet sikerült választani. Magyarországon vagyunk (legalábbis a legtöbb részben) ahol vámpírok vannak, sőt, már a politikában is benne vannak,…..
És igeeeen, elindult első könyves blogom :) Bevallom őszintén, az oka a blog indításomnak a mini könyvmoly klub, mert oda így sokkal egyszerűbb lesz elküldeni az értékeléseket, de aztán még az is lehet, hogy egy idő után több értékelést is felteszek :) Nos akkor, olvasásra fel! :)..