Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BangoTomi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már látható exkluzíve IMAX-ben nálunk is Robert Zemeckis új filmje, és ha a rendező számít a legnagyobb húzónévnek, akkor a színészek magyar hangjára már nem is vagyunk olyan kíváncsiak, ugye? Na jó, azért érdemes azon ellamentálni, hogy Joseph Gordon-Levitt miért ilyen szerencsétlen még most is,…..
Bár a magyar közönség limitáltan is kajálta a filmet, a Kingsman teljes kiteljesedése csak ezen a hétvégén várható, de nem kell megijedni, ezek az ügynökök Valentin-napon is bevethetők. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a most érkezett exkluzív, minden ízében romantikus…..
Az előzetes még csak-csak, de az alábbi plakát alapján tuti nem az a film jön le, mint amire Thomas McCarthy-tól számítanál. Így persze garantálható a rengeteg néző mifelénk, hisz Adam Sandler nőnek öltözve bármikor jöhet, nemde? ..
BangoTomi 2015.02.02 13:19:40
aeon flux ultron birodalma 2015.01.26 13:00:00
Szép kis csapat gyűlt össze az új Empire címlapján, na de hol van Ultron? Ó, hát az előfizetői borítón, természetesen (lásd az "elolvasom" után!)...
BangoTomi 2015.01.26 13:20:34
@Zalaba_Ferenc: De vajon miert?
A Walmart kotyogott egy kicsit a Csillagok között (tengerentúli) BD-változatáról, és még egy nem túl nagyméretű artworköt is közzétett róla, amit alant csodálhattok meg. Az áruházlánc szerint a gyűjtői változat két BD-t és egy DVD-t kínál majd digipack csomagolásban, egy…..
Christopher Nolan munkássága már menthetetlenül a szinkronizálandók közé esik, de ha egyszer ily módon produkálnak filmjei 300-400 ezer nézőt a mozikban, ám legyen. A Csillagok között szinkronján ugyanakkor látszik a komoly gondoskodás – remélhetőleg hallatszani is fog a…..
BangoTomi 2014.11.02 10:47:10
aeon flux harag: a magyar szinkron 2014.10.22 06:34:00
Brad Pitt hadba vonul, a Harag pedig a második szinkronizált bemutatóként vonul be a színész mozis filmográfiájába. A cím sugallta érzelem azonban csitulhat némileg, hiszen feliratos változatban is elérhető lesz Amerika jelenlegi legnépszerűbb filmje. Brad Pitt – Stohl…..
Íme a batmobil felülről. Remélem, fasza mélynyomók is vannak benne. UPDATE: Máris befutott két másik kép más-más szögből ellőve, miközben ezt megpróbálják mindenhonnan eltakarítani. Lapozás után ezeken kívül megnézhettek két fotót a készülő Batman: Arkham Knightból is…..
BangoTomi 2014.09.10 09:47:18
@Zalaba_Ferenc: Amen!!!!!!!
A többieké után megérkezett a címszereplő karakterplakátja egy ütős és sokatmondó, vagy legalábbis annak szánt szlogennel, hiszen minden csapatnak szüksége van vezetőre: íme Katniss Everdeen, a fecsegőposzáta maga! Hazánkban a poszteren látható dátum előtt egy nappal lesz a…..
BangoTomi 2014.09.04 19:32:09
Nem lehetsz elég öreg ehhez a szarhoz. Kivéve ha egy olyan taggal kerülsz szembe, aki korábban szintén csapattag volt, aztán személyes ellentétekre hivatkozva bekattant, és eladta a lelkét az ördögnek. Márpedig Stonebanks (Mel Gibson) ilyen, és mikor Barney Ross (Sylvester Stallone)…..
Miután az X-Men kezdetek olyan csúnyán elbánt Deadpool karakterével - érted, még a nagydumás száját is befogták -, a rajongók jóvátételt követeltek, és így volt ezzel a figurát megformáló Ryan Reynolds is, aki 2011 óta dolgozik egy Deadpool spinoffon Tim Miller FX-guru…..
BangoTomi 2014.07.30 10:45:16
Bangó Tomi, a Royal Grafika photoshop-bűvésze szabadidejében szeret filmplakátokkal játszani: példának okáért elkészítette a Batman v Superman: Dawn of Justice első magyar poszterét is, amely ugyan már csak címét tekintve sem hivatalos, de azért mi nagyon meg lennénk lepve, ha…..
BangoTomi 2014.06.23 14:33:40
@nekromanta4: Hát jah a nevét elszabtam, de ha ez mentség akkor hajnalban készült, kicsit tompa voltam már az agyam és megszaladt a "D" betű :D
A Comic-Conon tartott bemutatóján a Warner többek között bejelentette Az acélember folytatását, lezúzta a Godzilla első előzetesét, lenyomott egy új Gravitáció-trailert, valamint részleteket mutatott a Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készülő Edge of Tomorrow-ból…..
Mi tartott ilyen sokáig?! Már Az acélember csudálatos nyitóhétvégéjét követően be kellett volna jelenteni, sőt, valamikor A sötét lovag-trilógia derekán. Vagy még korábban. Miközben a Marvel már a harmadik ötéves tervének alapjait fekteti le (HI-VA-TA-LO-SAN!), addig a…..
Mikor Batman 2005-ben, hosszú idő után visszatért a hazai vásznakra, feliratos körülmények között tette, s nem is lett sikeres. Superman egy évvel később már nem kérette magát, ám a figura még úgy se tudta megkedveltetni magát a magyarokkal, hogy az ő nyelvükön szólt. 2006…..
BangoTomi 2013.06.11 15:33:22
@m.martin91:
Minden szavaddal egyetértek! Reménykedtem, hogy Dolmány Attila lesz Superman hangja, de azt nem értem, aki ilyen jól összeválogatja a párosokat (Gáti-Fishburne, Costner-Kovács), hogy miért pont a leglényegesebb ponton hibázik ekkorát. Most már mindegy ezt megszívtuk és még csak feliratos kópia sem lesz :/
A szinkronstúdióknak kellene egy facebook oldal, ahol megkérdezik a közönséget egy ekkora Blockbuster gyanús filmnél...az tök jó lenne. :)
Minden idők egyik legjobb rosszfiúja ugyan csak egy reklám erejéig tért vissza a vászonra, pontosabban a tévék képernyőjére, de egyszerre nosztalgikus és hátborzongató érzés Hugo Weavinget újra Smith ügynök gúnyájában látni, fessen, szenvtelenül, kicsivel kevesebb hajjal, de…..
Isten ments, hogy provokáljalak, hogy újra elővegyem a torrent-hisztit (amiről magáról is azt írják, hogy "so yesterday") és társait, egyszerűen csak körbenéztem itthon - a nappalimban, a neten, az országban -, és felmerült bennem a kérdés, hogy ha hirtelen minden "illegális…..
BangoTomi 2013.02.27 14:23:21
@lisztes: Milyen igazad van!!!

Tegnap felkerekedtem a családdal, Én a lányom és az asszony, hogy megtekintsük a Die Hard 5.-öt. Ott is hagytam 4300 Ft-ot a jegyért plusz az utazás 40km pesttől 3800 ft plusz egy popcorn + cola az arénában 990 ft... Szóval egy gyenge 10 ropi egy mozi ha vidéki vagy... de ha pesti vagy akkor sem sokkal jobb a helyzet... nagyon húzósak a mozijegyek. :/
Egy szó mint 100 ... már csak sajnos ezért sem lehetne csak törvényesen elérhető tartalmak igénybevételével élni egy átlagembernek szerintem Magyarországon. Hogy akkor már a horribilis lemez árakról ne is beszéljünk. Itthon 6-7 ezer forint ami kint 10-15 euro....
Az egyedül maradt, némileg már leharcolt, de azért még épkézláb McClane egy sötét alagútban keresi a kiutat, illetve a következő akciójelenetet, és közben azon morfondírozik félhangosan - egyszerre kikacsintva és mentegetőzve -, hogy hogy léphet az ember kétszer ugyanabba a…..
BangoTomi 2013.02.07 23:18:35
@Zalaba_Ferenc: Külön posztokat csinálsz ember síránkozva azon hogy mennyire szét van photoshopolva egy plakát... jah hogy ezt is csak neked szabad? Elnézést! Na jó Én abbahagytam ezt az egészet, mert ha van valami amit megtanulhattunk az az, hogy egy öntelt emberrel nem szabad vitatkozni, főleg hogy Te vagy hazai terepen. Az írásaid akkor is egyre kakibbak és ez tény. :)

Szép estét.

Ja és emberek, már most megelőlegezem, hogy a Zalaba úr ír majd egy "hű de szar volt a Die hard 5" kritikát az tuti hahahaha
BangoTomi 2013.02.07 23:31:33
@szkristof92: Én pont azokat szerettem... azokban százak véleményét tükrözte... de ezek már csak fennhéjázó "kihaénnem" írások. Na de tényleg Jó éjt... erről ennyit.
Miközben a készülő X-Men: Days of Future Past stábja rendíthetetlenül dagad, Bryan Singer rendező interjút adott az Empire magazinnak, és reményt a rajongóknak. Singer elmondta, hogy két órán át egyeztetett James Cameron rendezővel az időutazásról, párhuzamos univerzumokról…..