Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attb2

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak álmok, amik megvalósulnak, ha elég kitartó az ember. Ilyen volt a - számomra korábban elérhetetlennek tűnő - VérKör túra teljesítése is. Elsők között neveztünk be öten, a XVII. kerületi „Fussunk Együtt Rákosmentén” csapatból (Adri, Szilvi, Peti, Csabi és…..
Szerző: Vas Zoltán, Hártyásszárnyúak gyűjteménye Az emberben kifejlődő, kitörésekor gazdáját elpusztító élősködő rémképe csak a mozivásznon létezik. A gerinctelenek életében ugyanakkor ez valós, mindennapos jelenség. A cikkben a rovarvilág „halálfalói”, a fürkészdarázs lárvák útitársául szegődünk a…..
Ahogy az már néhány hete hagyomány, ismét Bruno Barbey képei, most a portugál szigeteken, Madeirán a sor...
Ismét Bruno Barbey képeiből válogattam, most Afrika keleti partjainál fekvő szigeten, Madagaszkáron van a sor.....
attb2 2015.06.25 20:18:43
attb2 2015.06.25 20:19:27
1885. Buccleuch Avon, minden labradorok őse..
attb2 2015.03.02 19:00:56
Amit az alkoholról tudni kell... - 1965. Az éppen egy éve elhunyt, nagyszerű, Balázs-Piri Balázs rajzaival. Egy kis feedback-et kérnék a mobileszközön netezőktől! A régi magyar diákat bemutató sorozat magas képkockaszám miatt, valamint a hangulatosabb vetítés érdekében - a mai poszttól kezdve -…..
attb2 2015.01.22 08:45:45
@attb2: ja és az elmaradhatatlan nyikorgó hangot meg külön adom hozzá... :-D

Egy idegesítő dolgot vettem észre: az új template mobilon betesz alulra egy kb. 20px magas szürke csíkot, amiben egy harang meg egy portré ikon van. Ez teljes képernyős nézetben is elvesz az amúgy sem nagy mobilképernyőből. Képnézésnél ez ront az élményen.
Egyébként minden nagyon jó!

@JTom: én valami hangsúlyosabb helyre tenném a Donation linket. Mobilon nem is láttam. :-)
Erős képsor lesz, készüljetek! 1865. Az elátkozott Sultana A lapátkerekes gőzhajó kazánrobbanásakor, valamint az azt követő tűzvészben és fulladás következtében kb. 1800-an haltak meg, javarészt hazatérő északi katonák. A kép egy nappal korábban Helenában készült. A fedélzeten integetők közül…..
Ez még nem lett volna baj, sőt! Csak volt egy olyan érzésem, hogy az egyik egységben ezzel akarták befogni a pofánkat. A másik hely csak úgy szimplán jó volt, de az egyik miatt szükségessé is vált az alkoholfogyasztás. Kezdem a másikkal, az Öreghegy Hotellel. A sümegi vár…..
Még a tavasszal futottam bele egy német csatornán ebbe az áldokumentumfilmbe, de az akkori költözésem miatt valahogy megfeledkeztem róla, hogy beposztoljam. Ma a 444.hu-n olvasva róla ugrott be és gyorsan pótolom is a hiányosságot! Aki kedveli az I. világháborús híradórészleteket, a kor…..
Ma Izak2 szerzőtársunk posztját olvashatjátok az 1953-as hollandiai árvízről, sok-sok ritkán látható fotóval és egy összefoglaló kisfilmmel. - Jtom 1953. február 1-ére virradó éjszaka szökőár és vihar pusztított az Egyesült Királyságban, Belgiumban és Hollandiában. A katasztrófa következtében…..
BuheraBlog packet-fu 1. 2013.01.27 19:00:00
Azt beszéltük apuval :) hogy a kiddós feltörések már mocskos unalmasak. Az a terv, hogy néhány módszert és technikát írásos formába öntök, ennek első morzsájaként született ez a post. Nem túl mély, de feltételezem hogy valamennyire képben van az olvasó a hálózati…..
attb2 2013.01.29 07:52:03