Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éhezőtehervonatfékező

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén 30 éves a Szomszédok: 1987. május 7-én, csütörtökön kezdte el sugározni a Magyar Televízió az egyik legnépszerűbb hazai gyártású tévésorozatát. Takácsék, Vágásiék és Mágenheimék örök harca a hó közepére elfogyó fizetéssel és a gazdagréti huligánokkal az 1999. december 30-án leadott szürreális…..
Imádok a tésztákkal kísérletezni. Mindig is tésztamániában szenvedtem. De amióta megvettem a tésztanyújtó gépemet meg főleg :) Nem lehet összehasonlítani a bolti tésztával, legyen az bármilyen jó márka. Amikor készítek tésztát, mindig többet gyártok, mert magamnak egy…..
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Ma már az ötven vagy hatvan feletti, de akár a hetven körüli hölgyek is öltözködhetnek csinosan. Vannak is sokan, akik így tesznek, s ezzel példát mutatnak a fiatalabbaknak is. Volt szerencsém nem egy kilencvenéves hölggyel is találkozni, akiknek csodáltam a külsejét (is). Persze fontos, hogy…..
éhezőtehervonatfékező 2016.11.17 05:41:44
@fénycsepp: csomagküldősből lehet egészjó cuccokat venni, ha mégsem tetszik, visszaadják a pénzt
Az, hogy tetszik-e, ízlés dolga, az viszont első ránézésre nem kérdés, hogy 400 ezer forintos négyzetméteráron teljes berendezéssel a II. kerületben medencés házat kapni nem is olyan rossz üzlet...
éhezőtehervonatfékező 2016.11.01 06:23:23
Ősszel neked is minden vasárnap délután az a program, hogy eltakarítod az udvaron heverő hatalmas avartakarót? Kellemes napsütésben még nem is olyan rossz dolog, de mit szólnál, ha az egész melóval néhány perc alatt végezhetnél? Az emberi leleményesség újabb gyöngyszemére…..
éhezőtehervonatfékező 2016.10.19 17:07:09
Blue Lemon Csirkepaprikás 2016.08.04 12:51:15
Tavaly tavasszal elég sokan felvonták a szemöldöküket, amikor a csirkepaprikás úgynevezett újragondolásáról olvastak az úgynevezett Gourmet Fesztivállal összefüggésben. Átértelmezésben ugyanis nem volt hiány. Akkor hirtelen írtam is valamit annak szükségtelenségéről, ami jelen oldal jogelődjén…..
Vannak emberek, akik szeretnek házimunkát végezni. Tudom, hogy meglepő, de tényleg vannak. Azt viszont senki nem mondja, hogy olyan ember is akad, aki élvezettel takarít vécét. Ha te mégis ezek közé, a szerintem nem létező emberek közé tartozol, akkor semmiképp se próbáld ki a következő tippet.…..
éhezőtehervonatfékező 2016.07.10 20:52:39
Az alábbiakban 50 évvel ezelőtti hírekből válogatunk, a korabeli sajtó cikkei alapján. A cikksorozat összes megjelent tagja itt olvasható. December 1: Bekapcsolták az Erzsébet Telefonközpont négyezer új állomását. Horváth Ferenc, a Budapesti Távbeszélő Igazgatóság vezetője…..
éhezőtehervonatfékező 2015.01.04 14:58:49
Római erőd támfalaira épült villa Szentendrén. Amúgy is elég rómaias... - fotó Félmeztelen tulaj a “barokkosan” berendezett érdi “kúria” kevésbé barokkos konyhája előtt - fotó Eladó gödi ház saját honlappal. Még kommentelni is lehet - fotó Klassz…..
Szép volt az idő múlt hétvégén, úgyhogy a novemberi tavaszban remek alkalom kínálkozott egy kis zöldövezeti sétára a városban. És ha már így volt, akkor miért is ne a Wekerle-telepre essen a választás? Szeptemberben adták át a felújított Kós Károly teret, a…..
éhezőtehervonatfékező 2013.03.18 19:24:03
@mission007: és az örökségvédelmi hivatalnak (akkor még volt...)
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
Fővárosi Blog Fortepanozzunk! 2013.01.29 07:00:00
A napokban ismét frissült a fortepan.hu, ezúttal a VÁTI archivumából tettek fel képeket. Főleg vidéki városok jelennek meg: Komló, Pécs, Miskolc, Debrecen, Szombathely stb., de azért akad jó pár budapesti kép is. Ezek közül válogattam egy adagot a Nyájasnak, kérdve: hol…..
éhezőtehervonatfékező 2013.01.29 11:54:47