Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pag17

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
Egy rész elég volt ahhoz, hogy az emberben feltámadjon a remény és a lelkesedés arra nézve, hogy az a sorozat, aminek az indulása sem volt egyszerű, és amit az NBC azzal dobott vissza annak idején, hogy jó, jó, de nem lehetne zombik nélkül? és ami az elmúlt hét év alatt legalább annyi izgalmas…..
Pag17 2017.02.21 19:48:05
@molnibalage: Full egyetértek, kivéve: én ott a leginkább azon fogtam a fejem, hogy még milyen jófejek voltak a zombik, hogy egy jó kis gyorsulás erejéig pont középen közlekedtek, hogy ezt a jelenetet meglehessen csinálni :D Vagy ennyire tudatosak? Elfáradt a térdük az aszfalton, ezért a földes részen közlekedtek. :D
A Halálos iramban készítői biztos irigykedve a levegőbe csaptak, amikor ezt a jelenetet meglátták :D
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Pag17 2016.10.26 19:22:35
Kellett ez a rész. Az előző évad második felében semmi nem történt, csak végig a kegyetlen Negan felvezetéséről lehetett hallani a sorozatban és a neten is. Vegyük azt a részt, amikor álmukban kinyírtak x embert anélkül, hogy karcolást szereztek volna. Majd Maggie és Carol a tömlöcben túlélt x embert anélkül, hogy karcolást szereztek volna. (És ők is Negan emberei voltak?) Nyilván várható volt, hogy visszanyal a fagyi.
Utálom ebben is és a FTWD-ben is azokat a jeleneteket, amikor egyrészt a jók bármiféle hezitálás nélkül kinyírják a rosszat, másrészt amikor a rosszak tökölnek és persze valahogy megmenekülnek hőseink. Most itt volt egy baromi hosszú jelenet, amin tökölt a rossz, mégsem érkezett az elcsépelt fordulat, én akkor kapcsoltam volna el, ha Daryl bepöccenésének nem lett volna semmilyen következménye.
A fél net vágta, hogy vagy Glenn vagy Abraham, nyilván ha sokkolni akarnak valamit mókolni kellett még. Hosszúra volt nyújtva a haláljelenet? Az jobb lett volna egy alapkarakternek, mint Denise halála, hogy beszél majd fejbe lövik, fél percre rá egy rakat más minden történik, végére meg alig emlékszel rá?! Túl ocsmány volt? Az, magam is bekönnyeztem, és undorodtam, de a brutalitás be volt harangozva, amúgy meg túl vagyunk olyan évadokon is, ahol Glenn egy másodpercre volt attól, hogy tarkón vágják majd át a torkát, a vérét pedig egy nagy féltálba folyatva közvetlen Rick és Bob mellett, körülöttük pedig felkoncolva a többi hulla. Azért a későbbiekben részemről is kevesebb lehetne az ocsmányság, de ha megmarad ez a "szerettedet büntetem a te rossz döntésedért" akkor ez tényleg kemény lesz. Végre.
Oké, most forog, és igen, ez a másfél perc is alkalmas arra, hogy elő akarjam venni az eddigi évadokat, de akkor sem derül ki semmi, semmiről, még a sztoriról is, amiről így csak annyit tudunk, hogy az első női amerikai elnök megválasztásának és beiktatásának napjai között játszódik, New Yorkban.…..
Ha minden igaz, az RTL-nek is lesz egy olyan műsora, amiben híres emberek más híres emberek zeneszámait adják elő - annyi különbséggel, hogy a Lip Sync Battle nevű formátumban az énektudás nem számít majd, mert playbackre megy az egész, sőt, ez a lényege. Szóval mielőtt a szegény ember Sztárban…..
Pag17 2016.08.24 13:24:49
Azért meg kell hagyni, te is radikálisan variálod a véleményed...
comment.blog.hu/2015/04/07/nem_is_ertem_ezt_a_formatumot_miert_nem_veszi_meg_valaki

Legalább megemlítenéd, hogy bár korábban menőnek találtad, de...
Amúgy szerintem most is az, csak éppen azért nem menne itthon, amiért egy Late Night show sem..
Pag17 2016.08.24 14:12:34
@sixx: „Nem is értem, ezt a formátumot miért nem veszi meg valaki.” „Komolyan, ez mennyire jó már?” „Iszonyú vicces, tényleg.” VS „Iparági mélytorok”

Szerintem engedd el, lerí, hogy eszedben nem volt már, hogy korábban ilyet írtál. Amúgy meg, ha a „cikkíró” kedvére túlozhat (lásd, itt maradva a cikknél: Iparági mélytorok? Miért is? Alapból nincs is még arról infó itt, hogy az RTL valami hatalmas ütőkártyának szeretné, vagy csak lightos limonádének egy délutánra az RTL II-re, ami simán működhet), akkor egy kommentelő miért ne tehetné? ;)
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
Pag17 2016.08.24 13:32:22
@klood: " köztudottan nagyon bátor és g.ci"

Hihetetlen, hogy valaki még mindig egy 20 éves sztorinál tart...
Amúgy de, nem politikai témában, de cikizték már Vajnát is, a köztévét rendszeresen szétoltják, Balázs legutóbb egy díjkiosztón illette ezzel-azzal a tv2-t, stb..
Ez most ugyanolyan, mint a te ezek szerint hőn áhított Frididet az Összezárva... Berkis epizódja, a Kiss László melletti kiállása, vagy a régi műmájer show-i alapján ítélném meg.
Aki azt állítja, nem is hallgatja, de nem foglalkoznak komoly témákkal, és csak a hülyeség, az legalább egy interjút megnézhetne Balázzsal...
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
Pag17 2014.10.26 12:58:59
@Tapmancs: Kajak?! Na erről lemaradtam, most így hirtelen átfutva még van is értelme...Ez alapján kb. 234114562345 számból, válogathattak 234114562335 közül... Akkor jönnek az olyan magasröptű témák, mint korábban James Bond esten egy Alicia Keys - Empire state of mind, mert, hogy a hölgy korábban szerzett egy JB betétdalt, ami nem az a dal... :DD
Remélem későbbi téma között tudhatjuk majd, az előadók, akiknek van haja; énekesek, akiknek meg van minden végtagja, előadók, akiknek már van min 1 videoklippje című esteket is...

És rendezés, szervezés ide vagy oda, nekem az a Bridge over troubled water nagyon b.ssza a csőröm...és az állításom továbbra is fent tartom, tessék megnézni Jonatán gyerek mikrofondobálgatását múlt hétről, és a szám korábbi feldolgozásait több éves válogatókból...
Az RTL II-re jön a Homeland, a Showtime többszörös Emmy- és Aranyglóbusz-nyertes sorozata, amiben egy iraki hadifogságból hazatérő tengerészgyalogos és a történetét (elfogtak, börtönbe vetettek, vallattak, nem törtem meg) sanda szemekkel figyelő CIA-ügynök a főszereplő. Az…..
Pag17 2013.01.29 01:27:29
Nincs bajom a magyarhanggal tény, h itthon az kell a népnek, és szerintem akad is hazánkban pár jó szinkronhang...de az introban hallottak..hát elég furik, na mondjuk nem mintha nézném majd magyar hanggal.. mégis csak jobb eredetiben. Nem értek egyet porcelánnal, pont, hogy sokkal jobban átjön az alakítás eredeti hanggal (sztem az olvasás ellenére is) Claire Danes rögeszmés, zavarodott mégis határozott hangját különösképpen érdemes hallgatni, Saul-ról nem is beszélve.

@juhaszvik: hahahahaah! síírok! UUUTÁÁLOM, nem értem mit kerees az egyáltalán ott? tettek volna be inkább egy labradort, vagy nem tudom. A legjobban akkor röhögtem mikor SPOILER elvitték a famíliát - brody kérésére - biztonsági okokból egy pöpec hotelba, és talán az egyetlen maradandó megszólalása annyi volt, hogy megjegyezte milyen nagy, szép ott a tévé :DDDD