Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Név és cím a szerkesztőségben

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk dominikai kalandozásainkat! A beszámoló első részét itt olvashatják (fürdőzés a tengerparton, a dzsungelben, különleges utazási élmények), a másodikat pedig itt (a cím sokat sejtető: Szex, drog, sapote). A harmadik részben végre eljutunk a stadionba is, egy egészen rendkívüli párosítás…..
Folytatjuk dominikai kalandozásainkat (melynek első részét itt olvashatják), melynek végén P. barátunk egy egészen egzotikus párosítást tekintett meg a santo domingoi Felix Sanches stadionban. Ám addig hosszú út vezetett, és ezen az úton számtalan kulináris különlegességgel, egy kakasviadallal és…..
P. külsős szerkesztő társunk ezúttal a Dominikai Köztársaságban járt, és ha már ott volt, a foci ezúttal sem maradhatott el. Alább olvashatjátok beszámolóját, amelynek végén sporttörténelmi csemegével fogunk kedveskedni Hűséges Olvasóinknak. Ám addig is, szakítva blogunk hagyományaival nyomon…..
Csodálatos írás jelent meg mindenki kedvenc Népsortjának online változatában. Amolyan kiáltványféle, legalábbis szerzője annak szánhatta. Címe és a pontok száma a márciusi ifjakat idézné fel egy pillanatra a felületes olvasóban, de közelebbről megvizsgálva a bennük foglaltakat, hamar szertefoszlik e…..
Speedo? Logikus lenne, hiszen itt a nyár és a strandszezon. Ám Kedves Olvasók, nem fizetett reklámot olvasnak most a blogon a nagy múltú sportszergyártó cégtől. Csupán annyi történt, hogy bejárta a világsajtót a hír, hogy Peter Crouch, a Premier League-ben szereplő Stoke City játékosa odaajándékozta…..
Pontosan egy éve történt, hogy Szalai bepiszkálta, pöckölte, tuszkolta a labdát az osztrák kapuba és a lefújás után megkezdődhetett a népünnepély az országban. Tízezrek kerekedtek fel, hogy Franciaországban szurkoljanak a válogatottnak. Így tett kilenc fiatalember is, akik egy kisbusszal vágtak neki…..
Ezen a blogon ritkán jelenik meg kifejezetten sarkos vélemény, aminek fő oka, hogy legtöbbször mi magunk se értünk teljesen egyet a különböző kérdésekben, ezért hát sokszor megegyezünk egy mindenki által elfogadható kompromisszumban. A szurkolói kártya ügye azonban sokunkat…..
Kedves Olvasóink! Az újfent nélkülünk megrendezendő labdarúgó Világbajnoksághoz közel nyilván sokat töprengenek azon, hogy mivel lepjék meg barátaikat, rokonaikat, szeretteiket - így félúton a két Karácsony között. Mi legalábbis így vagyunk ezzel. Hogy legalább az önök…..
Gibsonpapa, diósgyőri vendégszerzőnk szombaton gondolt egyet és többedmagával megcélozta az MTK-katlant. Tette mindezt azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszurkolja a Diósgyőri VTK sikerét ezen a kissé hidegre sikerült tavaszi zárófordulón. Nem is sejtette, hogy…..
(Gibsonpapa írása) A hétvégén több, rendkívül sok nézőt vonzó mérkőzést is rendeztek a mennyei bajnokságban, példának okáért a Diósgyőr – Fradit, vagy éppen a Puskás – MTK-t. Ezek közül előbbiben már szokás szerint kiosztottak összesen nyolcszázezer forint…..
Baumag, Globex, Lánchíd 2000, Pilisinvest, Quantum XXL, Realbank, Vertical Invest, Dunaprofit. Közös motívum ezekben a cégekben, hogy nagyon kedvező befektetést ígértek, majd több tízmilliárdos adóssággal csődbe mentek. A bírósági ügyek akár tíz évig is elhúzódtak és mivel…..
Állandó válogatott-kísérő soproni ultra barátainkat nem rettentette el a bukaresti ruha, egy jó zakóért egészen Hollandiáig mentek, egyetlen mentségük, hogy összekötötték a kellemetlent a kellemessel és Amszterdam után a Balti-tenger partjához indultak egy baráti…..
Mivel legendásan elfogulatlan pártatlanságunkat mindennél többre tartjuk, nem is kívánunk állást foglalni a ferencvárosi szurkolók ügyében. Viszont kaptunk egy olvasói levelet, melyet rövid tanakodás után változatlan formában közlünk le. 1994-ben Kispesten megnyertük a…..
Immáron kézzelfogható közelségbe került a Városok, stadionok, kocsmák című regény megjelenése! Legutóbb egy részlettel szerettünk volna kedvet csinálni az olvasáshoz, most az azóta felmerülő kérdésekre szeretnénk válaszokat adni. Legfőképpen a "Hol lehet kapni, mikortól…..
Közelednek a választások, és talán még L. Mátyásék is jelentős összeget mernének felpakolni arra, hogy az élet minden területén, így a sportban is minden idők legdurvább kampánya következik, azaz már zajlik is egy jó ideje. Már annak is van egy sajátos bája, amikor olyan…..
Négy mérkőzés után három szerzett ponttal a tabella alján szerénykedik a Diósgyőri VTK. Ennél előzetesen mindenki többre számított - beleértve a vasgyári  szurkolókat és a vietnami fogadóirodákat - így bátran mondhatjuk, hogy nem felhőtlen az ég Miskolc felett.…..
Diósgyőri vendégszerzőnk, gibsonpapa írása Amikor 2011. júniusában telt ház előtt a bajnokavatáson eljátszadoztunk a Cegléddel és rúgtunk nekik egy hatost, Miskolcot és környékét soha nem látott optimizmus övezte. A szégyenteljes centenáriumi kiesés; az NB2 őszi…..
Szerkesztőségünk valamennyi tagja elkötelezett abban, hogy olvasóinkat objektív módon tájékoztassuk. A valogatott.blog.hu írásai nem hallomásokon alapulnak, és egyoldalú, vagy hiányos információk birtokában nem stílusunk sem véleményt alkotni, sem pedig bárkiről bármilyen…..
Az alábbi történet remekül példázza, hogy miért tartja időnként (?) komolytalannak a magyar huligán és ultramozgalmat még az is, aki alapvetően szimpatizál az ultrákkal és többször fel is szólalt már az őket démonizáló kívülállók ellen.A történet természetesen ezer…..
A debreceni stadion látványterve. Mindannyiunk nagy örömére elkezdődtek a debreceni stadion építési munkálatai. A Kondás-csapat új stadionja a tervek szerint valamikor 2014-ben lesz készen. A debreceni stadionprojekt kivitelezésére kiírt pályázatot a Hunép Zrt. és az Épker…..