Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilvapálinka

72 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schuyler Bailar, a Harvard Egyetem női úszócsapatának volt tagja (balra), Schuyler Bailar, a Harvard Egyetem férfi úszócsapatának tagja (jobbra)...
Ez ám a kiállítás!..
30 éve nagy idő, ennyi idő után leszünk újra világversenyen. Megpróbáltuk megjósolni, hogyan fog kinézni a magyar foci néhány legendás alakja 30 év múlva. Törőnek jó egészséget kívánunk!      A miniszterelnök  Torghelle…..
Colonel Reb ''Rebellis Ezredes'' a Mississippi Egyetem fuballcsapatának a kabalafigurája volt 1979-től 2010-ig. Az Alabama-Mississippi egyetemi futballmeccs előtt két régi barát fogadást kötött, hogy ha a csapatuk veszít, akkor a másik csapat kabalafiguráját  fogják magukra…..
  Mielőtt valaki elvégezné a West Point Katonai Akadémiát azért át kell esni egy pár megpróbáltatáson.  Az első az első tanév előtti kemény nyári kiképzőtábor. Ennek fájdalmait hivatott enyhíteni a hagyományos nagy párnacsata. Az idei párnacsata kicsit eldurvult, 30 diák…..
Válogatott okosságok Tank-biatlon 2015.08.12 22:47:27
 Javában zajlik a 2015-ös Tank-biatlon. Az oroszok 13 ország csapatait látják  vendégül az augusztusi döntőben. Ne aggódjanak, minden csapatnak van egy póttankja. A kuwaiti csapat nincs hozzászokva a…..
  Jameis Winston, a Florida Állami Egyetem quarterbackje is balhés fiú volt, de ő legalább akkor kezdett el balhézni mikor már a pályán bizonyított. A Heismann trófeát is elnyerő játékost az első helyen draftolta  a Tampa Bay és négy évre 25 millió dolláros szerződést…..
Orbán Viktor az 1848-as forradalom  emlékére elmondott beszédében megemlítette, hogy 1852-ben, Ohio államban Kossuth Lajos beszédet mondott, s a hallgatóság soraiban ott ült a későbbi amerikai elnök, Abraham Lincoln is. S noha facebook nem volt, a beszédnek híre ment és Kossuthról…..
Válogatott okosságok Üvegzsebek 2015.03.09 00:57:50
Németh Krisztián kezdőként lépett pályára a Kansas City játékosaként a New York Red Bull elleni mérkőzésen. Az MLS fizetési sapka nyilvános, így nemcsak azt tudjuk, hogy melyik játékos hányas számú mezben játszik, hanem azt is, mennyi a fizetése. Az alábbiakban a…..
  Február 14. és március 28. között zajlik 14 ország részvétével Ausztráliában és Új-Zélandon a krikett világkupa. A focivébé és az olimpia után a krikett világkupa a legnézettebb sportesemény a világon, a Pakisztán-India meccset 1 milliárd néző látta. A sport a…..
Válogatott okosságok Festői 2015.02.22 19:19:41
Noha korunkban a festmények helyét átvették a fényképek, előbbiek továbbra is fontos szerepet játszanak életünkben. Olyan dolgokat is megörökíthetnek ugyanis, amelyek nem történtek meg, de amelyeket mégis látni szeretnénk. Ennek ellenére kisebb vihart kavart az a gyönyörű és…..
    Mind Vlagyimir Putyin, mind Orbán Viktor imádja a sportot. Talán nincs is olyan vezető politikus a világban, aki akkora fanatikus lenne, mint ők ketten. Az orosz elnök látogatása alkalmából összevetettük a két ország vezetőinek sportbeli…..
A  Haladás FC honlapja szerint a nagycsapat és az U21-esek is a törökországi Starlight Convention Center & Thalasso Spa hotelben kezdik meg a felkészülést. Gazdálkodj okosan! 2014. december 30.: Több település önkormányzatának anyagi helyzetén segít a kormány, összesen…..
Válogatott okosságok Önkosár 2014.12.31 17:43:34
Nincs annál rosszabb, mint az utolsó másodpercben dobott kosárral veszíteni. Ja de, van, ha ráadásul önkosár. Jacob Krutz a Floridai Egyetem  és a Floridai Állami Egyetem közötti mérkőzésen 0.4 másodperccel a befejezés előtt döntetlen állásnál a ''másik'' Floridának…..
Az MLSZ-nek már régen is fondorlatos módszerei voltak a garázdák féken tartására. 15 ezer alá csökkent a magyar NB I heti nézettsége és ezzel alighanem elérte mélypontját. Ennél kevesebben akkor se lesznek ha 8 zártkapus meccs lesz, hiszen a bérletesek számát mindig…..
Nashville környéke tele van jóféle horgászvizekkel, érthető hát, hogy valakinek az az ötlete támadt, hogy valahányszor gólt szerez a Nashville Predators, dobjanak be egy jókora harcsát a jégre. Borzongjanak bele: este meccs van, a szurkoló kimegy horgászni, megtippeli hány gól…..
Egy igazi szurkolót az ásó, kapa és a nagyharang sem választhatja el csapatától. Az amerikai baseball liga (MLB) mind a harminc csapatának meg lehet vásárolni a  koporsóit. Az eredeti, hivatalos MLB logókkal ellátott koporsók most 600 ezer forintos akciós áron kaphatók.  Persze…..
  Kaelin Clay, a Utah Egyetem játékosa csodálatos labdát kapott, gyönyörűen elkapta, és gyorsaságát kihasználva megállíthatatlanul robogott a cél felé. A gólöröm része, hogy a játékos a labdát a földre ejti. Persze a célzónában, a célvonal mögött. Kaelin kicsit…..
A Maryland a Penn State csapatát fogadta az amerikai egyetemi futball bajnokság Big Ten csoportjában és a játékosok már a mérkőzés megkezdése előtt egymásnak estek. Hogy mi volt a csata oka, azt nem lehet tudni. Ha valami régi sérelem, akkor az igazán régi sérelem kell hogy…..
Az angol Daryl Clark két szamoai karjaiban. A címbeli idézet a rögbi egyik jelmondata és ez a mondat az ausztráliai Négy Nemzet tornájának meccseit is jól jellemezte. Az idei tornán a házigazda Ausztrália és Új-Zéland mellett Anglia és Szamoa küzd meg egymással. A…..
Machalek Attila a Magyar Halláskárosultak Labdarúgó Szövetségének Futsal-válogatott szövetségi kapitánya a 2014-es chilei hajléktalan világbajnokságon a magyar válogatott  egyik erőssége. Csapatunk remekül szerepel bár sajnos lapzártánkkor éppen 6:1-es vesztésre áll a…..
Tüske, ha vérzi, már nem is érzi [1]. Hamarosan itt a Halloween, és bár nagyon csábító, hogy híres sportolónak öltözzünk, könyörgünk, fogadjanak meg néhány tanácsot. Először azokat szedjük gatyába, akik külföldi partira készülnek, majd a hazai divat határait…..
Az én tevékenységemet akkor lehet értékelni, ha eltöltöttem tíz évet a sportágban. Ha most valaki azt kérdezi, hol vannak a huszonéves sztárok, a magyar játékosok a topbajnokságokban, akkor azt tudom mondani, kérdezzék meg azokat, akik tíz-tizenöt éve is benne voltak a…..
Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit. Megint összeszedtük az utca népének a véleményét, most a kapitányválságról.  Legyünk racionálisak. nem tök mindegy ki a szövetségi kapitány? :)hány volt az elmúlt 30 évben? 15-20? változott…..
Válogatott okosságok Focidivat 2014.09.04 20:09:39
Horváth Ferenc Lőwnek öltözött a Göteborg elleni meccsre, az eredmény ismert. Utánajártunk a magyar foci néhány más hőse kinek a divatját majmolja...    Tomiszláv Aurél Attila    Elemér..