Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tdnero

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a Frosinone elleni győzelmet követően arról beszélt, hogy számított a hazaiak játékstílusára, ezért a Juventusnak türelmesnek kellett lennie. A Stadio Benito Stirpe gyepén a Juventus alaposan megharcolt a három pontért, a győzelmet hozó két gólt a meccs…..
tdnero 2018.09.24 12:50:10
@Juveing: ugye most viccelsz? A kvalitásai ugyan olyanok csak még jobb is mert a szabikat jobban lövi? Gyerekek reálisabban kéne látni Dybala kurva ügyes stb. de Ronaldo cipőjét nem vihetné nem hogy ugyanolyanok a kvalitásai húha... Dybala nem rossz kis játékos labdával nagyon ügyes de egy valami hibája van ami alapvető, annyira lassú ami a mai modern fociban kb olyan mintha labdát nem tudna kezelni... ez van. El kell fogadni mára annyi jó játékosa van a csapatnak hogy egy Dybala nem fix kezdő, ő ezt nem fogadja el és harcol hanem hisztizik. Nem véletlen az argentin válogatottban sem alap kezdő. Mielőtt írnátok ... nem nem útálom Dybalát sőt , meg is kell becsülni de attól még látni kell a korlátait és annyi szerepet kap amit tudnak neki adni.
Angliai hírek szerint a Juventus Bonucci után Paul Pogbát is megpróbálhatja visszacsábítani. A hírek szerint a friss francia világbajnok játékos továbbra sem jön ki jól José Mourinhóval, ezért szívesen visszatérne egykori csapatához. Korábban szó volt arról, hogy Pogba…..
tdnero 2018.08.05 12:27:14
@The king of alibis: Te öreg beteg vagy. Már ne is haragudj. Ez a világ egyik legjobb kerete ami éppen itt most van. Ha tetszik ha nem. Te soha nem fociztál nem is értesz hozzá egy szálnyit sem. Ez tisztán látszik illetve elég szar életed lehet. Hisztiánó??? Egy ötszörös aranylabdás játékosról beszélsz, a cipőjét nem köthetnéd be. Szánalmas vagy menj vissza a szalag mellé, VICC VAGY!!!
tdnero 2018.08.05 13:52:33
@The king of alibis: Szerintem neked kéne. Van pozitív gondolatod is? Egyébként nem az egyik legjobb keret van itt szerinted? Akkor mesélj sorolj fel 10 csapatot akinek jobb kerete van a világon! Te azt hiszed értesz hozzá de hidd el nem, mi sem de amit te beszélsz az vérlázító. Mindenki szar mindenki fos szerinted, szidod a vezetőséget szidod a játékosokat. Gazdaságilag jól áll a klub, olaszországban egyeduralkodó, európában pedig 4-ben ott a csapat szinte folyamatosan. Mit szeretnél vagy mit gondolsz????!!! Jaa igen tudom minden meccsen 10 góllal kéne nyerni illetve BL döntő minden évben ahol persze 5:0- al hozni kéne a meccset.... pfff. Nem mondom a játék nagyon messze van az igazán látványos focitól illetve vannak gondok de szerintem a Juventus egy megye3-as csapat. Te komolyan szurkoló vagy? Vagy egy 6 éves troll inter fan???
Olasz lapértesülések szerint Jorge Mendes kész segíteni a Juventust a Lazio középpályásának, Sergej Milinković-Savićnak a megszerzésében. A portugál sztárügynök kulcsszerepet játszott Cristiano Ronaldo Real Madridtól való százmilliós klubváltásában, miután a képviselő levezényelte a João Cancelo…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
tdnero 2018.07.11 09:48:51
@alratar: Szia. Te vagy nagyon fiatal vagy vagy nem tudom... A világ nem így épül fel. Egyébként a focit nem egy ember tolja egy csapatban... na meg Dybalának is volt már esélye bőven megmutatni mit tud..hát olyan messze van ő a 33 éves Ronaldótól hogy örüljön hogy játszhat vele, de örülni is fog. Nyugodt lehetsz hogy ők is meg fogják érteni hogy nem egy ellenség jött hanem egy olyan ember aki segíteni fog bárki ellen nyerni...aki szerint öreg az nem tudom látta e pl a vb-n a portugál-spanyolt...Cr egymaga x-elt le a spanyolokkal kb. (nélküle 5:0 lett vna kb)
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
tdnero 2018.07.03 19:02:40
@The king of alibis: Szerintem nem látod jól a dolgokat nagyon nem. Hihetetlenül úgy gondolod hogy az van amit te annak gondolsz. Próbáld meg kicsit nyitottabb szemmel látni a világot.
tdnero 2018.07.03 19:11:06
@The king of alibis: Mit cáfoljak vagy miért? Nem szeretnélek meggyőzni. Nem erre az egy írásodra reagáltam. Úgy hiszem sokszor jól látod de sokszor túlzol. Nem tudjuk Buffonnál mi volt, de olyat nem lehet senkinek kijelenteni hogy te igenis első számú kapus leszel. Illetve azért szerintem még Buffon bőven védhetne még ( nálam tuti kezdene) de azért lássuk be neki is voltak már szép lepkéi...
Miralem Pjanić kapcsán a játékos és a klub is a jövőt fontolgatja, a középpályás szerződéshosszabbítást és jobb fizetést szeretne, míg a klubnál a bosnyák játékos eladása komoly bevételi forrást jelenthet, viszont a távozása esetén megfelelő helyettest is találni…..
tdnero 2018.06.26 22:49:37
@Dr. Grant: @GGábr81: Mondjuk posztján gondoltam. Bőven be férne ide... Azért mert a párizsban nem játszik annyit most igenis jó és még nem is öreg.
A Mundo Deportivo értesülései szerint a Paris Saint-Germain nem zárkózik el Marco Verratti eladásától, Mino Raiola pedig már munkába is kezdett. Az olasz válogatott karrierje és fejlődése látszólag megrekedt Párizsban, mivel bár már 25 éves, de ennek ellenére sokszor követi el ugyanazokat a…..
tdnero 2018.06.23 20:01:50
@The king of alibis: nem a Roli a lol...Egy éve még itt mindenki 100 milliókat adott volna érte... Olyan itt sok ember mint a napraforgó. Igenis jó játékos és nem roszabb mint egy éve, 50-60 millát simán megérne. Mindenki .zopkodja Milinkovic-Savicot... mivel jobb meséljetek.... szerintem eddig még az olasz többet tett le az asztalra. Csak az a baj azt fújják itt akit épp felkaptak a hírekben.
Nagyon valószínű, hogy a zebramezeseknél csak epizódszerepekhez jutó Stefano Sturaro nyáron elhagyja a csapatot, s kérőkben nincsen hiány. Az olasz sajtó értesülései szerint a Leicester City lépett elő legfőbb esélyessé, azonban az angol klub egyelőre csak 13 millió eurót kínál a játékosért a…..
A Juventus számára nagyszerűen alakult az előző forduló, hiszen a zebramezesek előbb emberelőnyben játszva, a sírból hozták vissza a mérkőzést és a három pontot az Inter otthonában, majd az üldöző Napoli másnap súlyos vereséggel távozott Firenzéből, így a két csapat…..
tdnero 2018.05.05 21:22:22
tdnero 2018.05.05 21:24:58
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
tdnero 2018.04.11 22:09:52
@Nathas: Szerintem is most szét lehetne őket futni!
tdnero 2018.04.11 22:40:02
@Bbenj: ilyenért ilyen helyzetben nem szokás tizit adni, nyomni kell a b.zi reált...
tdnero 2018.04.11 22:43:53
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..
A nem túl acélosra sikerült csoportkört követően, a Juventus a Tottenham Hotspur elleni nyolcaddöntővel folytatja nemzetközi szereplését az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában. A párharc első felvonásaként a Tottenham Hotspur látogat majd az Allianz Stadiumba, a londoni…..
tdnero 2018.02.13 20:47:24
A calciomercato.com értesülései szerint Juventusszal felvették a kapcsolatot a PSG-nél kevés sikert elért Grzegorz Krychowiak ügyében. A lengyel válogatott kész elhagyni Párizst a nyáron, miután a Parc des Princes gyepén nem sokat mutatott, miután tavaly a Sevillától átigazolt a PSG-hez annak…..
A Manchester United mestere, José Mourinhót nem nyűgözte le a Juventus a Barcelona elleni keddi mérkőzésen, az esetleges triplázásról meg annyit mondott a portugál szakember, hogy ez nem az ő gondja. A tréner nevéhez fűződik az olasz futballtörténelem egyetlen triplázása, amelyre 2010-re került…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Barcelona csillagászati ajánlatra készül annak érdekében, hogy a gránátvörös-kék együtteshez csábítsa a Juventus legkeresettebb játékosát, Paul Pogbát. A katalán Sport arról számolt be, hogy a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu…..