Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H21074

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akármilyen történet következik ma, ha Ed és Dóri sztoriját kalandosnak nevezzük, akkor még nem mondtunk semmit. Már eleve az ötlet (lakókocsival költözni Nagy-Britanniából Magyarországra) nem szokványos, az út Franciaországon, Olaszországon és Szlovénián keresztül pedig pláne nem lett az...
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
H21074 2013.01.28 20:52:08
"Tisztelt" szerkesztő úr!

Látom újfent sikerült egy magasröptű cikket írni a lehető legkisebb utána járás nélkül, mint a legutóbbi alkalommal, amikor elég volt csupán megnéznie a híradót hogy kiírja magából azt a hányást ami maga újságírásnak hisz.

Ha rászánt volna legalább 2 percet a fotelból, arra hogy utána járjon kik rendezték a decemberi eseményt, és kik rakták ki ezt a képet akkor tudná hogy a 2 társaságnak semmi köze egymáshoz. A meetinget Debreceniek szervezték, míg a Street Night Life egy Miskolci csapat. A két csapatnak semmi köze egymáshoz. Ennek ellenére maga ugyanúgy 1 személyről beszél mivel ismét elég volt ránéznie egy képre hogy megszülessen az újabb iromány. Maga leírja mikre hivatkoztak a szervezők, mik voltak az ellenérvek ami elég nevetséges ha azt vesszük alapul hogy mint az kiderült azt sem tudja kik azok...

Szánamas hogy egy ilyen neves oldalon, ilyen cikkek jelennek meg, a létező legkevesebb utánajárás vagy informáltság nélkül, pusztán hirtelen felindulásból mert egy magafajta kultúrálatlan senkiházit, felháborított valami.

Ami pedig a rágalmazást illeti mint írta a "kurva anyázás már nagyon megy" ezt az egészet maga indította el. Igen kedves nyomorék, a maga hangneme volt agresszív és indulatos, de persze önnek ezt lehet.

Azonban óvatosságra inteném, egyre szélesebb körben egyre több embert sérteget és rágalmaz, csak nehogy egyszer vissza nyaljon az a bizonyos fagylalt, és az ön fejébe állítsák bele azt az említett hátsó hidat.

Szép estét!
H21074 2013.01.31 00:02:50
Először is ha valami nem érdekel, arról nem írok cikket. Ha mégis írok valamiről, akkor annak pedig utána járok de ezt már nem is szeretném firtatni látom nem sikerül értelmezni a mondanivalót.

Pontosan ilyen információ gyűjtögetésből tudta volna meg azt hogy x év alatt, szerveztünk legális meetinget is, voltunk a Kunmadarasi reptéren, és Kabán is lezárt utakon a város támogatásával!

A környék MINDEN, legális autós rendezvényét támogattuk 2012-ben, a Ladaracing logó szerepelt az összes Debreceni Autós Salakshow, Nyíregyházi Éjszakai Rallysprint és az első Debreceni Drift plakátjain is mint támogató, oldalunkon minden környékbeli Ladást buzdítottunk ezen eseményeken való részvételükre, több rendezvényen értékes Ladaracing ajándékcsomagokat sorsoltak a belépőjegyek között.

Szintén támogattuk az ország 2. legnagyobb tuning fesztiválját, a 10. Országos Devil Tuning fesztivált, ahová a szervezőkkel közösen Lada találkozót hirdettünk, serlegekkel jutalmazva a legszebb Ladákat.

A Ladaracing.hu ott volt és van a B.A.Z. Megyei Rallysprint partnerei között, minden versenyről beszámoltunk, tudósítottunk és egész évben biztattuk olvasóinkat ezeken való részvételre mind nevezőként, mind nézőként.

A magunk részéről sosem hivatkoztunk arra hogy a Meeting azért van mert kevés az autós rendezvény.

A Meeting egyszerűen csak egy hagyomány, amit 6 évvel ezelőtt találtunk ki pár Ladással, szimplán azért hogy az unalmas karácsonyi napokban kicsit összejöjjünk, beszélgessünk, és ha úgy alakult páran mentek is néhány kört, hiszen egy 2 napja zárva tartó bevásárlóközpontnál éjszaka nincs forgalom, sem "bevásárlásból hazafelé tartó XL-es pólót cserélő gyerekes családok" ahogy a Rozsdakupac fogalmazott. Senki nem azért jött oda hogy jampiskodjon, mert úgyse jönnek ki a rendőrök, ahogy azt maga írta.
Mostanra a rendezvény már kinőtte magát, elvesztette régi mivoltát, ezzel mi is tisztában vagyunk, és nem vitatjuk az ellenzők érveinek jogosságát sem, csak a sok valótlan állítást, illetve a túlzásokba eső példálózásokat és a hangnemet.
Ami a fenti levelet illeti, melynek erősen kétlem valósságát. (egy ilyen eseten kapva kapott volna a média ha valóban megtörtént volna).
Néhány hete egy román terepjárós a GPS-t nyomkodva áttért a szemközti sávba és 5 embert ölt meg. Mégsem látok semmilyen felháborodott cikket a GPS-est meg mobilt nyomkodó, száguldozókról!?
De akik max 45-el köröznek egy körforgalomban olyan emberek mellett akik csak azért mentek oda hogy ezt lássák, azok terroristák és ön mindet agyon verné egy hátsó híddal!?

Mindenesetre idén nyárra is, már szervezésben van újra a legális meeting de erről még nem nyilatkoznék.

Szóval válaszolva kérdésére volt már kétszer is legális meeting, és reményeim szerint lesz még több is.

Hunyadi Zoltán