Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slam School Poetry

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Irodalmi Jelen online és nyomtatott kulturális és művészeti folyóirat 2013 márciusában hirdette meg középiskolásoknak szóló versenyét. A diákok a Kárpát-medence területéről jelentkezhettek egy szabadon választott témájú videóval, amelyen a slam poetry műfaji…..
Kedves Jelentkezők, Érdeklődők! Az Irodalmi Jelen Slam School Poetry versenyére összesen 38 érvényes jelentkezés érkezett. Ezek közül válogatta ki a zsűri, Mavrák Katalin (Hugee) és Németh Péter (Zeek), a Slam Poetry Budapest elnöke és alelnöke a 15 továbbjutót. A döntő…..
Slam School Poetry Játék! 2013.04.08 19:06:05
Játsszunk egy kicsit! A következő jelentkező egy Alexandra Könyváruház által felajánlott könyvet és egy áprilisi nyomtatott Irodalmi Jelent kap! Várjuk a videót, a szöveget és az adatokat a slamschoolpoetry@gmail.com címre! Hajrá!..
Hamarosan közzé tesszük a legfontosabb információkat az április 26-án megrendező előválogatóról. Mivel sokan érkeztek messzi tájakról, ezért a visszaút miatt a délutánban gondolkodunk, hogy ne legyen plusz kiadás a szállás. Szeretnénk egy kis közönséget toborozni a…..
Elkezdődött! A beérkezett videókat hármasával közöljük az Irodalmi Jelen oldalán! Olvassátok és lájkoljátok az oldalt! Még két hét a zárásig. Hajrá! ..
  Igen, jól sejted. Már csak egy lépésre vagy a jelentkezéstől. Az alábbi adatokra van szükségünk, amelyet a slamschoolpoetry@gmail.com címre várunk.  Jelentkező középiskolás neve: Jelentkező középiskolás elérhetősége (e-mail, telefonszám):  …..
Hallottál már a slam poetryről, a rap és a költészet határán mozgó műfajról? Kipróbálnád magad a színpadon saját szerzeményeddel? Jelentkezz a Slam School Poetry előadói versenyre!   A versenyre jelentkezhetnek a Kárpát-medence bármely középiskolájában tanuló…..
A Slam School Poetry hivatalos plakátja. A versenykiírás az alábbi linken érhető el. ..