Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nfrequency

270 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Marosmenti ÁFÉSZ mozgóboltja Óföldeákon Enyedi Zoltán fotója.                                                                                                               Forrás: Index...
Valamikor 1999 környékén éreztem utoljára, hogy a Korn tud nekem még valamit mondani. Azóta sem a nagy felnövés és fenenagy megkomolyodásom miatt ábrándultam ki abból amit Jonathanék az Issues óta művelnek, egyszerűen csak meguntam ugyanazokat a paneleket a dallamban, a gitárok összhangzatában. A…..
azonos frekvencia STAR WARS IX 2019.05.22 20:46:56
Tegnap landolt a Netflix Lost in Space előzetese és első ránézésre, nos látszik rajta a belelapátolt pénz. Mondjuk ez nem csoda, a Netflix ebben az évben több mint nyolc milliárd dollárt költ saját készítésű darabokra.  Annyit tudunk, hogy a sorozat egy reboot és bár a műfaj megjelölés science…..
Egy Bitplex nevű youtuber, elképesztő videóban mutatta meg, hogy az eredetileg 1993-ban megjelent kétdimenziós verekedős videojáték alapvetés hogyan is nézne ki térben. Bitplex a játékból kinyert sprite-okkkal dolgozott, hogy a statikus állóképekből 3D-s környezetet kreáljon. Az egész folyamat több…..
Kifejezetten szeretem a dán, norvég és egyéb északi országok filmjeit. Az úgynevezett "nordic noir" stílus rendelkezik egy mindent átható, hömpölygő melankóliával, ami hol rátelepszik a néző lelkére, hol magával ragadja, elbűvöli. Érthető az is, ha valakinek kevésbé vonzó ez a lassú, az amerikai…..
Nem mondhatni, hogy a  norvég Funcom kiadó a videojátékok élmezejében tevékenykedne, de most egy kifejezetten hangulatos CG előzetessel jelentkeztek. A Mutant Year Zero: Road to Eden címet viselő játékot a Bearded Ladies fejlesztőcsapata hozza tető alá és előzetesen annyit tudni, hogy multiplatform,…..
nfrequency 2018.03.01 13:22:51
@Mr. Slayer: Igen. A svéd Mutant pen and paper rpg sorozat az alapja.
  Jellemzően nem a GPU heavy szakaszoknál swappolt a játék. Egy jó SSD mellett - ami nekem még sajnos nincs - még ma is túl lehet élni ultra beállítások mellett. Erre jó példa az új szerzemények benchmarkja:..
Rendhagyó ritmusban adagolta nekünk a Square Enix a legutóbbi Hitmant. Lokációkra osztott DLC-k hosszú sorában kaptuk meg hónapról-hónapra a teljes történetet. Hogy ez bejött-e a kiadónak, arra egyszerű a válasz, hiszen a Square elengedte a sorozatot és a régi fejlesztő brigád vihette a jogokat…..
Neil Blomkamp elég hosszú és változatos pályát írt le az elmúlt években. A District 9-nal mennybe ment, majd rögtön aláásta a munkásságát az Elisyummal. A Chappie-ben megvolt az az eredetiség és kedvesség amitől megint megnyílt volna az út a fiatal rendező előtt, de sikerült túlütni azt az…..
Helyi idő szerint este kilenckor kezdődik az Electronic Arts konferenciája. A EA Play lesz az E3 nyitó rendezvénye, ami szervesen nem tartozik az éves videojátékos konferenciához, de mi az egyszerűség kedvéért összevontuk a kettőt. Szerintem senki nem fog összezavarodni. Előzetesen a következő…..
 A Shadow of Mordor már a maga idejében is korszakalkotó volt. A Nemezis-rendszer megalkotása, olyan dinamikát vitt a harcmezőre, amit mezei hack and slash játékokban eddig nem láttunk. A meghódított területetek, a hozzánk átállt hadurak, folyamatosan alakították a történetet és új perspektívát…..
A hétvégén ingyen lehet tolni a The Division, Steep és Trial Fusion játékokat. A három game közül talán a Steep lehet érdekes, hiszen téli sportos játékból manapság kevés akad. A review-k alapján nem kapunk olyan sokszínű trükközési lehetőséget, mint mondjuk egy Tony Hawk játékban, de a…..
  Megtörtént a csoda, értelmét vesztette a szállóige: "vége lett mint a Twin Peaks-nek". Útjára indult a Twin Peaks harmadik évada, ami legalább annyira furcsa és felkavaró mint a kilencvenes években vetített első két etap. Szervesen kapcsolódik az eredeti történetszálhoz és ez ügyben nem tesz…..
Igazi fragvadász hétvége áll előttünk, hiszen ingyenes napokat tart a Blizzard is -  ott az Overwatch várja az érdeklődőket, de folytatódik a Quake Champions zárt bétája is, amiről ha lemaradtál, most bejuthatsz ha elég gyors vagy. Itt van három kulcs a játékhoz, amit a Bethesda launcherén keresztül…..
Fotó:  By Leroy Filon. (Kotaku)..
Ingyenesen játszható a Fallout 4 XONE és Steam platformokon. Hétfő reggelig tart a móka. Végigtolni nem lesz egyszerű ennyi idő alatt, de egy emberes demónak elmegy. Fontos talán megjegyezni, hogy a játék megjelenése óta a legtöbb bugot kiirtották, úgyhogy mondhatni csak pozitívumai maradtak a…..
Már csak két hónap van hátra és a barátságos Pókember beköltözik a mozikba. Addig is itt van két csodálatos előzetes és két új plakát. Az első mozgóképes anyag az amcsiknak szánt előzetes. Itt lehetőségünk van közelebbről szemügyre venni az új pókruhát, ami le sem tagadhatná, hogy a Stark művek…..
 Sok nagyon menő verekedős játék születik manapság. Bár ha igazán jól akarok fogalmazni, akkor inkább azt mondanám, hogy remek bunyós címek végtelen folytatása áraszt el minket évről évre. Hogy ebből észrevesszük-e azt a pár címet, ami nem csak a versenyjátékosoknak készül, hát az kész csoda és elég…..
A Remedy csodajátéka, egy igazi horror-kaland, a napokban fog eltűnni az online boltok polcairól. Egy elbaszott jogvita miatt, a kiadó nem birtokolja a zenéket és olcsóbb a hét éves játékot visszavonni az internetes piactérről, mint komoly pereskedésekbe menni.   A jó hír, hogy az…..
Nyáron jön az eredeti StarCraft újra rajzolt verziója. Nincs semmi újragondolás a szisztémában. A magas felbontás mellett minden ugyanaz lesz, mint ahogyan azt a régi verzióban megszokhattunk. Ha valakit érdekel, hogy hogyan fest a ráncfelvarrott alliteráció, azoknak itt a videó: Na, de mi van…..
A Csillagok háborúja az a mozi, amit nem lehet csak úgy a fiókba dugni. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a hetvenes és nyolcvanas évek trilógiája máig az egyik legmeghatározóbb scifi, még akkor is ha manapság már inkább a fantasy zsánerbe pakolják a hozzáértők. A filmhármas debütálása óta megtoldották a…..
  "A Resident Evil már nem ugyanaz mint régen" ...sóhajtottak sokan a négyes, majd az ötös és leginkább a legutóbbi rész megjelenésekor. Aztán valahogy mégis a Resi 4 lett minden idők egyik legjobb akció-horror játéka, az öt egy igazán szórakoztató epizód volt és a legutóbbi tényleg nem sikerült…..
Számomra hiteles forrásból, illetve több forrásból is azt hallom, hogy a Cop Mortem nem hogy nem szórakoztató, de még filmnek is csak nagy jóindulattal lehet hívni. Fontos azt is megjegyezni, hogy azért a magyar filmgyártás az elmúlt években elég szép időket él meg, de ez a mozi sajnos a serpenyő…..