Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ouideer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. 06. 10. - Elindul az Apple fejlesztői konferenciája, melyen bemutatják nagy dirrel-durral az új, "forradalmi" iOS7 mobileszközökre szánt operációs rendszert. Nem, nem kötekedésként van idézőjelben a forradalmi jelző, hanem azért, mert Tim Cook, az Apple vezérigazgatója…..
ouideer 2013.06.15 15:47:37
@a rettegett drótos: egyetértek veled abban, hogy nem lehet egy kalap alá venni az iOS-t egy olyan rendszerrel, ami többféle gyártó telefonjaira van. én továbbra is csak azt mondom, hogy a cikk részéről felesleges ez a nyálverés. van is valami ilyen mondás, hogy minden design egyszer már elkészült és a saját véleményem, hogy az iphone-é mindig is jobb volt és megbízhatóbb. vagy érceskedjünk azon, hogy iphone előbb volt?
egyszerű: az iphone-on nincsenek problémáim, a samsung s2-m pedig újraindul, összeomlik, csúnya. de a htc is csinál hasonló érdekeset. utálom.
ouideer 2013.06.16 18:49:41
@][-][alo: ügyesen kiforgattad a szavaimat. sok sikert a rádúráshoz, ha úgy nem is fog menni, legalább majd kinéz valahogy a defid. ;-)
ouideer 2013.06.15 12:07:28
@a rettegett drótos: letúrod: amitől aztán lesz egy újabb eszkábált androidos sz*rod. csupán arról beszélek, hogy én is rövid legyek: az iphone-on nincs szükséged arra hogy eszkábáljál, amire annyira büszke minden androidos, hogy ott lehet, iOS-nél egyszerűen nem kell. az megy magától is. ugye, ha félretesszük, hogy neked nem tetszik, ízlések és pofonok.
Önmagáért beszélő név és meg annál is meggyőzőbb web design. Teljesen felesleges kis oldal...
Ahogy megjelent az S4, az Apple marketingeseinek elkezdett rajzolni a vége, úgyhogy összedobtak egy oldalt iziben, amin megmagyarázzák, hogy miért jobb még mindig az iPhone5 bármi másnál. A teljes kimondottan szatirikus lista alant, mindenkinek jó szórakozást hozzá. Az biztos, hogy az…..
ouideer 2013.03.21 13:38:37
@decoati: használom sokat. elég jó. a minimalandroid is, de iphone-om is volt és akkor nem éreztem szükségét ilyesminek. tény, sokat nyom az androidra, hogy ennyire egyénire szabható és azt hiszem én csak ebből a műanyag samsungból szerettem ki (s2-m van egyébként, hehe)