Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eperálom

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tente baba tente, a szemedet hunyd le. Aludj ingó-bingó, pici rózsabimbó. Alszik az ibolya, csicsíja babúja. (Magyar népi ringató) Pilla, pilla, szempilla, rezeg a kis szempilla.   Pilla, pilla, szempilla, csukódik a szempilla.   Pilla, pilla, szempilla, szuszog a kis…..
Fufita és Aranyhaj Őszi gesztenye 2013.12.01 15:08:14
  Két kicsi manó reggel, Álmoskásan kelt fel. Pilláikat kinyitották, Magukat megnyújtóztatták.   Mellettük suhant egy őz, S látták, hogy itt az ősz. Sárga lett és barna-tarka, Dombos vidék bús falombja.   Induljunk gesztenyézni! Tessék…..
Márka: Hopsi, Storchenmühle Ennek az ugrálónak a beszerzését hosszas keresési munka előzte meg. Igazából nem is ugrálót kerestünk, hanem lakásba való hintát, mivel a kertnek híján vagyunk. A hinta szinte minden pici baba, kisgyerek kedvence és nem mellesleg a fejlődésük…..
Márka: Mattel, Fisher Price, 1-2-3 Zenélő csiga Lehet, hogy csak én jártam így, de szerintem más kisgyerekes családoknál is akarva akaratlanul előfordul, hogy néhány Fisher Price termék kerül az ajándékok közé. Szinte mindegyik zörög, csörög, villog, beszél, zenél, mindezt…..
Márka, gyártó: ABC harang csörgő, Simba Toys, Simba Dickie Group Nagyon egyszerű játék a mostani kedvenc: egy csörgő. És ráadásul tiszta műanyag, amiért nem igazán lelkesedek a legtöbb esetben. Most azonban mégis kivételt teszek, mert a kisfiam rajongása mindennél többet…..
Márka: Haba Ismét egy Haba játékot mutatok be (a végén úgy is kiderül, hogy Haba rajongók vagyunk), amely már fél éves kortól bekerülhet a játékos ládikába. A kockák, és a többi egyébként nem kocka formájú építő elem, egy átlátszó tároló tasakban található…..
Márka: Sophie la Girafe SO'PURE rágóka Gyártó: Vulli Nem túlzás azt állítanom, hogy Sophie, a zsiráf, az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő játék volt kisbabáim első hónapjaiban. Ez a lelkesedés aztán 1 éves kor táján ugyan alábbhagyott, de ha előkerül a régi…..
A világ legnépszerűbb lábbal hajtós járgánya A BIG-BOBBY-CAR a gyerekbarát designnak és sokoldalú funkcionalitásának köszönhetően a világ legkeresettebb lábbal hajtós járgánya, amelyet már 1 éves kortól használhatnak a csemeték. Gyártója (BIG-SPIELWARENFABRIK GmbH…..
Kedvenc játékaink Labda-csörgő 2013.02.10 22:05:23
Márka: Oball® Rattle Ismét egy olyan játékot mutatunk be, ami hosszú évekig kedvenc maradhat kezdve a pár hónapos kortól az iskoláig. Ez a labda-csörgő vagy csörgő-labda kb. 10 cm átmérőjű és több színben is kapható. Nálunk egy uniszex zöld színű darab van használatban,…..
Kedvenc játékaink Magica rágóka 2013.02.02 22:34:49
Márka: Haba Ezt a játékot a Mikulás hozta a 6 hónapos kisbabánknak. Élénk színeivel nem csak az ő, hanem az én szívembe is elég hamar belopta magát. A 8 különböző színű fagolyócska úgy van felfűzve egy gumipántra, hogy az tetszőlegesen forgatható, csavarható minden…..
Márka: Heimess, több mint 50 éve Made in Germany Ezt a játékot évekkel ezelőtt vásároltuk közvetlenül kisfiunk születése után és jó szolgálatot tett az elmúlt időszakban, jelenleg a második baba leli benne örömét. A lovacskás design miatt személy szerint kisfiúknak és…..