Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GABA76

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1984. szeptember 19., a hónap utolsó előtti szerdája Félidejéhez ért az őszi BNV, folytatódtak a szakmai programok, az ipar és a kereskedelem tárgyalásai. Képünkön a 80. esemény rangos Vásárdíja, mellyel sok terméket jutalmaztak..
Szlovénia eddig a meccsig minden mérkőzését megnyerte, az elődöntő felé nézeget. Nekünk nagy szám, hogy egyáltalán itt vagyunk a középdöntőben. Szlovénia ezzel együtt nem tűnt legyőzhetetlennek, de egyértelműen ők voltak a mérkőzés esélyesei.  Fotó: MKSZ..
1983. június 4-5., a hónap első hétvégéje Fokozódik a helyzet a Közel-Keleten - izraeli harckocsik haladnak a libanoni-szíriai határ felé..
GABA76 2019.06.18 08:22:47
Mekkorát fordult a világ május óta! Akkoriban még a Komlót méltattuk Baranya bajnokaként, illetve ugyanebben az írásban Bács-Kiskunból a Kiskunfélegyháza és a Híd versenyfutásáról tudósítottuk a Kedves Olvasókat. A bajnokok mellett említve volt többek között a PVSK/PTE-PEAC és a Kecskeméti LC is, de…..
Először is szögezzük le: nincs vidéki foci és pesti foci, jó foci van és rossz foci van. Ugyanakkor nem lehet tagadni, hogy az elmúlt évtized a vidéki foci sikereitől hangos, de sok esetben miután a csapat eljut a csúcsra, el is tűnik az alsóbb osztályokban (Dunaújváros,…..
GABA76 2013.01.28 23:30:03
@yidvags: Persze, kinek mi a fontos. Számomra fontos a sport és ezt támogatják. Más területen látom a hibákat is, nem vagyok elájulva a tevékenységüktől. Nem látom azt, ha mások jönnek, olyan k..a jó lenne majd minden, de a sport nem lenne ennyire kiemelt, vagyis háttérbe szorulna, ahogy már láthattuk is
GABA76 2013.01.29 13:34:35
@Püspök utcai gombaszedő: Most jött el az idő, hogy megkérjelek, támaszd alá valamilyen forrással azt az állításodat, hogy a labdarúgáson kívül más sportágaknak kevesebb jut, mint az előző kormány idején. Mellékelj egy listát is légy kedves azokról az olimpikonokról, akik "emigrációra vagy a pálya elhagyására" kényszerültek. Ez a lista legyen megalapozott, tényleg azok kerüljenek rá, akik kényszerültek.
GABA76 2013.01.29 15:53:49
@Püspök utcai gombaszedő: Köszönöm a beszélgetést! Viszlát!