Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyi10

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egy dicsőségesnek aligha nevezhető hetet tudhat a háta mögött, s a Chelsea otthonában elszenvedett megsemmisítő vereséget, valamint a három évtized után Torinóban ismét győzni tudó Atalanta elleni bajnoki mérkőzést követően most papíron könnyebbnek ígérkező összecsapások várnak az Öreg…..
sanyi10 2021.11.29 12:16:57
@The king of alibis: pont erre gondoltam én is...
Friss hírek szerint a Juventus vezetősége nem tervezi Massimiliano Allegri eltávolítását, bár a rendkívül visszafogott szezonkezdetet követően tegnap egy 2-1-es vereséggel tetőzte a csapat a Napoli ellen, és így már három vereséget gyűjtött az együttes hat mérkőzés alatt. A…..
sanyi10 2015.09.28 07:35:27
@babo0410: Contenak sikerult elhitetni a jatekosokkal h megverhetnek mindenkit,sokkal jobb tanar mint Allegri. Teljesen mas volt a jatek vele, sokszor nem ment de akkor is felszantottak a palyat egy X-ert (ebbol lett is vagy 15). Nem volt nyomas rajtuk senki ,koztuk en se, varta h 2v3 7 hely utan egybol bajnoksagot nyerni. Jott ket vesztes meccs s a Chivo ellen Giginek kellett csititani a szurkolokat, h ne futyuljek a csapatot. Masok az elvarasok, nagy a teher s nincs kozeppalya. Cuadrado asszem ingyen jott (ertve h a Cselszki adja a fizut is), csatar pedig kell, Dybala fiatal es jo es lehet meg jobb is, kerdes az h mit hoz ki egy csatarbol egy csapat/edzo lasd Coman (3 meccs/2gol/4golpassz) nem neveznem koncepciomentesnek. Hernanes kb a 15ig volt a listan akit a kozeppalyara akartak hozni az elso 14et buktuk, az olasz foci meg nem vonzo.
Az FC Barcelona védője, Gerard Piqué elárulta, hogy a Juventus helyett, ellenfélként szívesebben látta volna a Real Madridot a Bajnokok Ligája június 6-án megrendezésre kerülő berlini döntőjében. "Szívesebben játszottam volna a Real Madriddal, a versengés miatt." - nyilatkozta…..
sanyi10 2015.05.16 16:31:13
@Lord Viktor: de lehet h arra h az mar ki van ismerve, marmint a margo, sok megleptessel taktikai teren nem szamolnak, nallunk pedig a fel kezdovel nem talalkoztak meg klub szinten igy vmivel nehezebb lesz ellenunk jatszani...gondolom, h az el clasico masik oldalat nezzuk
sanyi10 2015.05.16 16:32:32
@sanyi10: de egyebkent, hozzateszem akkor lepodnek meg h nyernenk, a barcaba vhogy tobb az alazat es a csapatjatek mint a zsoldosoknal.
Juventus FC blog A les-vita 2015.02.09 14:00:00
A szombati Juventus - AC Milan találkozó meglehetősen felkavarta a port - elsősorban - a Milan-szimpatizánsok körében. A vörös-feketék ügyvezető igazgatója azonnal mikrofont ragadott, hogy a korrupt torinói alakulatot támadja. A Milan csapata odáig ment, hogy a Twitteren keresztül…..
sanyi10 2015.02.09 20:36:32
@babo0410: EdesDragaJoIstenem
Massimiliano Allegri dühösen nyilatkozott a Genoa elleni idegenbeli kudarcot követően, amely eredményeképpen ismét pontazonosság alakult ki a tabella élén a Juventus és a Roma között. „Egyszerűen borzasztó pályán játszottunk. Ilyen gyepen nem lehet futballozni. Azonban csak…..
sanyi10 2014.10.30 10:35:52
A szerdai Bajnokok Ligája botlást követően, a Juventusnak ismét a hazai színtéren, ezúttal az újonc Palermo ellen kell bizonyítania, s a zebramezes csapat mestere, Massimiliano Allegri szót ejtett az akadozó torinói gépezetről, valamint az élesedő szakmai kritikákról…..
sanyi10 2014.10.25 16:46:15
Massimiliano Allegri az athéni vesztes csatát követően megvédte Andrea Pirlót, majd a kedélyeket próbálta nyugtatni azzal, hogy a Juventusnak nagyon jó esélye van a továbbjutásra a csoportból. „Másképp képzeltem el ezt a meccset, főleg ami az első félidőt illeti.” -…..
sanyi10 2014.10.23 10:02:36
@venember83: meg ezen se
A rangadót vereséggel záró AS Roma veterán támadója, Francesco Totti a keserűség szavaival beszélt a múlt  általa ismét felfedezni vélt kísérteteiről. "Hatalmas szégyen egy nagyszerű teljesítmény után." - nyilatkozta Totti a Sky Sport Italianak. "Azért jöttünk Torinóba,…..
Számos olasz hírforrás megerősítette, hogy Massimiliano Allegri aláírta szerződését Torinóban, amely két évre köti az edzőt a Juventus kispadjához. Az olasz sajtó már tegnap este arról cikkezett, hogy az egykori AC Milan tréner a favorit az Antonio Conte által üresen hagyott…..
sanyi10 2014.07.16 15:32:02
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy megvásárolta az Udinesétől a két klub közös tulajdonában álló, a chilei válogatottal a brazíliai világbajnokságon szereplő Mauricio Isla, valamint az elmúlt szezont a másodosztályú Padova csapatánál töltő Cristian Pasquato…..
sanyi10 2014.06.20 19:46:42
Paul Pogba jövője az egyik legfontosabb ügy Torinóban, hiszen a Juventus minden követ megmozgatna annak érdekében, hogy új, hosszabb és kedvezőbb feltételű szerződéssel marasztalja a fiatal középpályást, azonban a játékos ügynöke, Mino Raiola egyértelművé tette, hogy csak a…..
A napokban felröppent pletyka szerint Arturo Vidal lehet az FC Barcelona legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási szezonra, s a katalán óriás edzője, Tata Martino személyesen kérte a vezetőségtől a Juventus középpályásának leigazolását. A Mundo Deportivo mai száma arról…..
A Manchester United hosszú idő óta kergetett átigazolási célpontja, Arturo Vidal úgy tűnik, fityiszt mutat a Vörösöknek, s marad jelenlegi kenyéradójánál, a Juventusnál, sőt hajlandó egy új, heti 200.000 fontos fizetési összeget tartalmazó szerződést is aláírni a…..
A Deloitte könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cég felmérése szerint a 2012-2013-as szezonban a Juventus megelőzte az AC MIlan csapatát a klub által elkönyvelt bevételek tekintetében.  A listát továbbra is a Real Madrid vezeti 518.9 millió eurós bevétellel, őket az…..
sanyi10 2014.01.23 14:38:31
@norbi9107: s a kiadasokat mibol fedezik?
A tavaly nyáron súlyos pénzeket költő újgazdag francia élcsapat, az AS Monaco gárdája úgy néz ki a következő nyáron is nagy bevásárlásra készül és a bevásárló lista élén egy Juventus játékos is szerepel a hírek szerint. A franciák menedzsere, a volt Juventus edző,…..
sanyi10 2013.11.12 20:08:45
A Juventusnál elutasították azokat a találgatásokat, amelyek szerint a szezon végén, a várhatóan leköszönő szövetségi kapitány, Cesare Prandelli válthatja majd Antonio Contét "Conte szerződése 2015-ben jár le." - nyilatkozta a klub sportigazgatója, Beppe Marotta. "Kiváló a…..
A Real Madridtól elszenvedett 2:1-es vereséget követően, Arturo Vidal, a Juventus középpályása, talán nem túl szerencsés módon, a spanyol újságírók kérdésére válaszolva elárulta, hogy pályafutása során egyszer szívesen lenne a madridi klub játékosa. A meccs lefújása…..
A Real Madrid elleni mérkőzés láthatatlan embere, Claudio Marchisio úgy véli, hogy most már nagyon nehéz feladat lesz továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből. "A dolgok még nehezebbé váltak a piros lap után." - nyilatkozta a Juventus saját nevelésű középpályása a…..
A Juventus a válogatott szünet után jó hangulatban készülhetett a vasárnap kora délutáni meccsre az ellen a Fiorentina ellen, amelyet tavaly szeptemberben Firenzében pontvesztésre kényszerített, illetve amelyet februárban Torinóban 2-0 arányban legyőzött. A bajnokcsapat mellett…..
A Juventus középpályása, Claudio Marchisio meg van győződve arról, hogy csapata nem nyugszik, amíg meg nem szerzi sorozatban harmadik bajnoki elsőségét. Tegnap este az Öreg Hölgy idei szokásához híven ismét fordítani tudott, miután az AC Milan már rögtön a 20. másodpercben…..
sanyi10 2013.10.07 20:47:49
@fire06: egyet ertek veled, meg azzal h minden egyes gol amit kapunk...potya, egyeni hiba, ha epp nem Gigi akkor Bonucci, ha nem akkor Pogba, hanem Pirlo vki mas.
A szerdai meccset követő interjúban Fabio Quagliarella is aggályát fejezte ki a Juventus legújabb szokása miatt, vagyis hogy mostanság a torinói bajnokcsapat a meccs elején hátrányba kerül az ellenfél szinte első adandó helyzete után. Ez már a negyedik meccs, hogy az olasz bajnok…..
A Verona elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a Juventus mestere, Antonio Conte elárulta, hogy Gigi Buffon pihenőt kap majd, továbbá kitért Fernando Llorente helyzetére és a Juventust ért kritikákra is, amelyek az Inter és az FC København elleni döntetlenek…..
sanyi10 2013.09.22 07:49:26
@babo0410: Gio Tevez parost azert en is megneznek min 90 percig. Llorentevel kapcsolatban az a helyzet,sztem, h a fejet ki se tudnank hasznalni. Ahogy en latom (minden Juve meccset igyekszem megnezni), h Lichti es a ghanai is rendere a vedojukbe rugjak a beadast, igy nehez azert egy centert megjatszani.
A tavalyi kiírásban a negyeddöntőkig menetelő Juventus keretet hirdetett a Bajnokok Ligája csoportkörének első felvonására, amely során az Öreg Hölgy a dán bajnok FC København vendégeként lép pályára az északi fővárosban. A Juventus háza táján mindenki óvatosságra…..
sanyi10 2013.09.17 21:55:16
sanyi10 2013.09.17 21:57:15
A Dinamo Moszkva vezetőedzője, Dan Petrescu meglepő kijelentést tett a Sport-Express szaklapnak adott interjúban, ugyanis azt állította, hogy a számos élcsapat által keresett elefántcsonti csatár, Lacina Traoré januárban csatlakozik majd az olasz bajnoki címvédő Juventus…..
A nyári mercato utolsó napján a Juventus sikertelen kísérletet tett Alberto Gilardino leigazolására, azonban a Tuttosport tudni véli, hogy az Öreg Hölgy januárban ismét tárgyalóasztalhoz ül majd a Genoával a válogatott játékos ügyében. A nyári átigazolási időszak…..