Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodbalista (törölt)

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le vagyunk maradva: Az Ön nemi élete megfelel a nyugati átlagnak? Mi is elolvastuk az IMG "Magyarország: Piaci tanulmány és nemzetközi összehasonlítás" című 49 oldalas, 24 millió forintba kerülő értekezését, és egyáltalán nem értjük a felháborodást. A tanulmány igenis…..
Fodbalista (törölt) 2013.04.19 12:44:14
Ilyen tanulmányokat olvasva lehet csak igazán lekövetni a fodbalt jó pogácsát majszolva.

Fasza a honlapjuk is:
img.hu/

Ilyen sarlatánok hogy a faszomba kerülnek bármilyen módon 8 számjegyű összegek közelébe?

"A magas szintű szakmai kiszolgálás érdekében ügynökségünk a piacon elérhető valamennyi ún. ipari kutatással, adatbázissal rendelkezik."

Szánalmas.

Szép találat!
339. Galaschek Péter    Azaz anno 339-szer lépett pályára a Vasas csapatában G. P., a totyogó, technikás alibikirály. A modern – és múltbéli- futballisták tökéletes ellentéte. Bizonyos oldalak szerint ő írta a Sprintjeim a focipályán című művet. Ugyanezen…..
A március 6-i Ferencváros - Győr női kézilabda bajnoki mérkőzés után a Magyar Kézilabda Szövetség ileltékes bizottsága Tomori Zsuzsannát, a Ferencváros játékosát, egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta. Ennek következményei felettébb igazságtalanok - ezt mutatjuk be…..
Jorgosz Kacidis, az AEK Athén U21-es válogatott labdarúgója náci karlendítéssel ünnepelte szombaton a Veria elleni görög bajnokin a győzelmet jelentő gólját. A futballista azt írta a Twitter-oldalán, hogy nem volt tudatában a mozdulat jelentésének. Az ügyből hatalmas botrány…..
Két hét múlva a magyar labdarúgóválogatott nagyon fontos világbajnoki selejtezőmérkőzést játszik Romániával. Legyünk őszinték: senki sem vár továbbjutást. Nem is tudom, mit kezdenénk, ha valami csoda folytán kijutnánk.  30-40-50 éve nemcsak a kijutás volt…..
Tegnap este alaposan elgázolt minket a különvonat. Persze már előzetesen is volt egy olyan gyanúnk, hogy ezzel a toldozott-foldozott védelemmel egy Videotonnál gyengébb csapat ellen is komoly problémáink lehetnek, de miután a középpályánk és a csatársorunk sem játszotta éppen…..
Miután megírtuk első posztunkat labdarúgásunk gasztronómiai különlegességeiről, folytatjuk sorozatunkat! Hétvégére mindenképpen csípős paksi halászlét ajánlunk leves gyanánt.  Bár eteti magát, legyünk óvatosak! Hiába vannak kellemes emlékeink korábbi…..
Az alábbiakban focimérkőzések eredményeinek manipulálásával vádolt személyek aranyköpéseit illetve a velük kapcsolatos beszólásokat vesszük sorba.   5. Kenesei Zoltán A Kenesei Zoltán (fehérben) vezette börtönválogatott kikapott a Nemcsák Károllyal (szabadlábon)…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.27 11:41:31
Először is egy vallomással tartozom: akárhányszor láttam Bajnert játszani, egyszer se láttam benne a potenciális Bundesliga-játékost, főleg nem egy valódi élcsapatnál. Még úgy is, hogy a magas csatárok sokkal több esélyt kapnak, inkább Futács-féle karriert vártam tőle, mint…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.24 20:55:17
@Fradista Utazó:

Mind a négy csatár azért van ott, hogy a közülük pályára lépővel, lépőkkel a lehető legeredményesebb legyen a csapat.

Ha Bajner azt bizonyítja, hogy mindig vagy adott játékrendszerben, ellenfél ellen vagy mérkőzésszakaszban
Fodbalista (törölt) 2013.02.24 21:40:59
@Fodbalista: ... ő a megoldás, akkor a határ a csillagos ég.

@miller draft: így van, 3 olyan játékosunk van, aki akár 1 éven belül kalapok feletti, prémium csapat fontos játékosa lehet, Bajner, Dzsudzsák és esetleg Szalai.

Bajner a legelső a sorban. Még ha van is vagy 10 olyan másik játékosunk, aki nála eddig sokkal többet bizonyított.

Érdekes vagy nem érdekes, de az ő pozíciója a legerősebb perpillanat, mert ő már házon belül van, és kapja egymás után az egyre nagyobb lehetőségeket.

Biztos vagyok benne, hogy több, legalább ekkora lehetőséget is fog még kapni Klopptól.

Szerdán például a Bayern München ellen játszanak kupanegyeddöntőt.
Fodbalista (törölt) 2013.02.26 14:24:41
@Emi2:

Nem azt írtam, hogy ő a legjobb, hanem hogy ő áll a legközelebb ahhoz, hogy egy Dortmund-szintű csapat fontos játékosa legyen. Perpillanat nincs ilyen játékosunk, viszont ő legalább már ott van a keretben vagy annak közelében, ismeri az edző, csak rajta múlik minden. A többieket előbb még fel is kéne fedezni, hiába bizonyítottak eddig sokkal többet, pl. Dzsudzsák, Huszti vagy Gera.
Válogatott okosságok Clasicó 2013.02.26 12:43:50
Ma este 9-kor újra összecsap a Barcelona és a Real Madrid. Ezúttal a Király Kupa elődöntőjének visszavágóját játszák a Camp Nouban. 1-1-ről indul a derbi. Az elmúlt évek Clasicó-cunamija után lassan-lassan eljutunk oda, hogy már a legelvakultabb szurkolók sem tudnak…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.26 13:24:17
A Dunaújváros FC Győr Integrál DAC néven indul, a Győr Integrál DAC Sopronba költözik, a Kaposvölgye pedig Vácra. Hogy miért? Mert a helyi önkormányzat nem támogatja a focit, nem engedélyezi a drágán fenntartott sportlétesítmények ingyenes használatát. Közös szál még a…..
Úgy tűnik, minden várakozásunkkal ellentétben a magyar-román VB-selejtezőre elrendelt zártkapunak tényleg volt pozitív hatása az MLSZ-re, és elkezdték kidolgozni a  köpönyegviselési terv részleteit, ezúttal épp nem forgatási célból, hanem hogy elejét vegye a későbbi…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.22 17:55:20
@Püspök utcai gombaszedő:

Csak az alaplogika hibás, hogy bárkit is felelőssé kellene tenni törvényt nem sértő bekiabálásokért, jelképekért, házirendet sem sértő viselkedésért (háttal állva hallgatott himnusz - ez tilos lesz vajon ezentúl?).

Azt a produkció határozza meg, mit vált ki a közönségből.

Mást vált ki a focimeccs, mint egy színielőadás, vagy egy cirkuszi mutatvány, netán politikai gyűlés.

Az előadóktól függ elsősorban, hogy mit vált ki.

Fordítva üli meg a lovat az MLSZ, duplán fordítva.

Nem a bútorokat, nem is a közönséget, hanem a madámot kell lecserélni.

Vezetöknek kurtavas!
Fodbalista (törölt) 2013.02.23 16:23:37
@Püspök utcai gombaszedő:

Úgy gondolom, nagy tévedésben vagy te is, meg az MLSZ is.

Az MLSZ nyilvános rendezvényeket szervez, nem zártkörű zugbulikat, ahol előírhatja, hogy miféle emberek jelenhetnek meg.

Ha nézők tízezreit akarja az MLSZ, márpedig azt akarja, akkor nem nyilvánítják zártkörűvé a rendezvényeiket, hülyék lennének. Ha viszont kell a sok néző, a sok pénz, és nyilvános rendezvényt tartanak, akkor nem viselkedhetnek kiskirályként.

Nyilvános rendezvényről valakit a politikai véleménye vagy annak kifejtése miatt kitiltani nettó alkotmánysértés, és természetesen büntetőjogi vonzatai is lehetnek az ilyen lépéseknek.

Ez olyan, mintha valakit azért nem engednének be, mert zsidó, hogy te is értsd.

A házirendnek összhangban kell állnia a jogszabályokkal, így például azt is erősen kétlem, hogy valakit ittassága miatt joguk lenne kitiltani - eleve ennek eldöntésére sincsen joguk, nem szondáztathatnak meg senkit.

A hangos kiabálást, na azt talán betilthatnák, hivatkozva arra, hogy nem hallják a látogatók a játékvezető sípját, így így a rendezvény megtartását zavarják. De hogy mit kiabálnak, ahhoz a világon semmi közük nincs.

Esetleg el6árolódhatnak tőle, egészségükre.

Hogy más országokban mi a törvény, az irreleváns itt. Annyit számít csak, mint egy vélemény, például az én véleményem, hogy a tököm is kivan már a stadionokba is bepofátlankodó szélsőantirászista majmokkal.

Ja, ugye az is megvan, hogy emberi jogaitól senki nem fosztható meg, és még csak le sem mondhat róluk senki semmilyen szerződéssel. Az emberi jogokat sértő passzusok egy szerződésben semmisek.

Alapvető emberi jog a politikai vélemény kinyilvánítása nyilvános rendezvényeken.

Ne gyere nekem az uszítással, annak a "clear and present danger" a feltétele, amin a mocskos zsidók és a három hülye is bőven innen van.

Mit fog tenni az MLSZ, ha valaki megint háttal hallgat egy himnuszt?

Egy ávós alighanem mást válaszolna erre, mint egy demokrata.

Te demokrata vagy?

Tiszteled az emberi jogokat?
A Váci nőikézilabda-csapat vezetése szokatlan felhívással fordult a szurkolókhoz és támogatókhoz: segítsenek, hogy a csapat elutazhasson a Kupagyőztesek Európa-Kupájában soron következő idegenbeli mérkőzésére, Párizsba. A klubnak ugyanis elfogyott a pénze, nem tudják…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.20 19:51:35
@Fradista Utazó: @- Rendi -:

Ez az eleve feladott meccs ez nálam nem játszik, én sportoló vagyok, fodbalista. Ennyi erővel azért sem kéne kiállni jobb csapatok ellen, mert nálunk göröngyös az edzőpálya, 20-adát éri a keret, száraztészta az ebéd stb.

Egyébként ne már, hogy nem találnának szállást igazából bárhol útközben, de mondjuk Franciaországban 20 ejró / fő / éjszakáért. Az 180 ezer forint 30 emberre (a másik éjszakát ugye a házigazda fizeti). Úttal együtt járunk 600 ezer forintnál sem a 2 milla helyett, és így már a fáradtságra sem lehet hivatkozni.

Marad az időre hivatkozás.

Azt viszont a csapatvezetés döntse el, hogy edzeni akarnak inkább, vagy KEK-meccset játszani, hogy melyik a hasznosabb Szakmailag.

Nekem ez visszatetsző, hogy sírunk, hogy nincs pénz, de busszal azért már mégsem megyünk, úgyhogy lájkoljatok, adakozzatok.

Ha egy ilyen 6 kilós utazással beérik, ígérem, utalok pénzt, de ha ragaszkodnak a 2 millás úthoz, akkor csak az öngondoskodást tudom javasolni.
Válogatott okosságok Husztidramus 2013.02.19 19:02:25
Huszti legendás levelét lehet vitatni, de tekintsük szavait jóslásnak, és lássuk mi valósul meg belőle: ''Én nem fogok visszatérni az NB I-be, nem igazolok a Videotonba, hogy sztenderd válogatott lehessek.'' 2013 február 19: Pont került Juhász Roland régóta húzódó ügyének…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.20 02:44:43
@fortune hai: a klubfoci nem igazán érdekel, de a VB-n szívesen megnézem majd őket.
''Egy kutya miatt állt a játék a Ferencváros beleki edzőmérkőzésén. A Brassó ellen 0-0-ra végződött találkozón a játékos kedvű jószág megkerülte Jova Leventét, majd egy testcselt is bedobott, ám elkapták, és kivezették a…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.19 10:45:05
Volt idő, amikor szinte kizárólag budapesti csapatokból lehetett válogatott valaki. A kilencvenes évektől kezdve aztán eljött a vidékiek ideje és egyre kevesebb jelentősége volt annak, hogy ki melyik együttesben játszik – a válogatottság inkább függött a szövetségi kapitány-játékos viszonytól.…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.17 12:45:15
5. A Loki stadion egy darabja (fadoboz, kb. 20 forint) Ünnepélyes keretek között elkezdték bontani Debrecenben a régi Nagyerdei Stadiont. Kósa Lajos polgármester a régi játéktérből kivágott darabokat adott át többek között Szima Gábor tulajdonosnak, Kondás Elemér…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.15 14:20:41
@fortune hai:

Szerintem is rendben van, nem néger Dzsudzsák attól még, hogy felvitte az Isten a dolgát. Spontán ajándéknak meg teljesen jó az a pártucat labda az ifiknek, még csak nem is a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek.

Biztos lesz majd nyírlugosi fodbalakadémia is, de az meg nem olyan, hogy ebéd előtt gyorsan építesz egy akadémiát. Annak meg mi értelme lett volna, hogy mindenkinek ad egy aranyrudat, attól senki nem fog jobban fodbalozni, csak betalálja utána mindenki, hogy neki is adjon aranyrudat, telik rá, hiszen a kocsiján a szelepsapkák is többet érnek, ne legyen már genyó.
Fodbalista (törölt) 2013.02.15 16:43:57
@Emi2: Dzsudzsák nem ment üres kézzel vendégségbe, de nem is akar fejőstehén imidzset kialakítani magáról. Ez teljesen korrekt, nem hasonlítanám össze azzal, amikor valaki más pénzén krőzuskodik. Az 50 labdával több száz gyereknek segített abban, hogy olyan focisták lehessenek, mint amilyen ő. Mert labdán kívül más nem nagyon kell hozzá, na jó, egy jó pálya, de az adott volt.
Ez a csodálatos és megkapó felvétel a Real Madrid hivatalos facebook-oldaláról származik. Az üzenete egyértelmű: ha lehetőséged van arra, hogy a semmiből érkezve, különböző hátakon felkapaszkodva  elvedd vagy kisajátítsd azt, ami sosem lehetne a tiéd... nos, akkor az az…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.15 14:12:01
@Nóbádi iz der:

Hát minket, alcsútiakat. :)

De tényleg.

Én egy képet látok ha minden igaz, Madridból, ahol Puskás Hungary zászlóval sálakkal feszítenek valakik, akiknek gyaníthatóan pont annyi köze van Puskáshoz, mint nekem. Ők is büszkék rá, én is.

Az alcsúti szálat nem látom konkrétan.
Lassacskán úgy tűnik véglegesen pont került az immár másfél éve húzódó IMF-körüli pávatánc végére. Orbán Viktor Brüsszelben azt mondta, hogy a történet a vége felé közeledik, mivel Magyarország nem kér hitelt, az IMF pedig nem akar elővigyázatossági hitelmegállapodást…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.14 23:05:10
@J.László:

Nem 10, hanem majdnem 14 billával adósították el az országot a bolsik az "elmúltnyolcévben".

Államadósság:
2002. május: 8,3 billa
2010. május: 19,7 billa
PPP: 3 billa

Összes bolsi adósságnövelés minimum: 13,6 billió forint.

Mindez úgy, hogy közben alig győztek privatizálni.

Merthogy az állam rossz gazda. Ami a bolsi államra igaz is.

Bezzeg az elprivatizált javakért kapott pénznek már jó gazdái voltak.

Láthattuk.

Alig győzték Nokiás dobozokba töltve kitalicskázni a kincstárból.
Válogatott okosságok Ádhárom 2013.02.14 20:36:12
Az utóbbi napokban szinte minden létező médiacsatornát megjárt már a hír a debreceni HaHa demonstráció közepén nagymonológra fakadó futballszurkolóról, kinek-kinek a saját politikai szájíze szerint tálalva, ahogy azt kell. Mivel a téma máshol már ezerszer meg lett rágva és…..
A rangado.hu értesülései szerint a közelmúltban újabb hét személyt gyanúsítottak meg a magyarországi bundabotránnyal kapcsolatban. A honlap információi szerint már az utánpótlásmeccsek sem "tiszták" (mivel évek óta, rendszeresen élőben lehet fogadni ilyen mérkőzésekre is,…..
Fodbalista (törölt) 2013.02.07 19:32:56
@Nóbádi iz der: biztos volt akkor is szalonremi, de hogy abból élt volna a játékosok egy jelentős része, hogy adja-veszi a meccseket, és ha ezért el akarják küldeni, akkor még a szintén össze-vissza bundázó edzőt is megzsarolja, az szerintem újabb jelenség (persze csak kitalált történet).

Ma már szerintem az számít jó fodbalistának, aki úgy tudja a harmadik szögletet megcsinálni, hogy vastapsra készteti a közönséget csupaszív, önfeláldozó mozdulatával, mielőtt felmarkolná az érte járó dohányt.
Külön felhívnám a figyelmet a hangulatos helyszínre. Azt hinné az ember, hogy nehéz az Antigua és Barbuda elleni edzőmeccset alulmúlni, de erre a februári edzőmeccsek rendre rácáfolnak. ..
Fodbalista (törölt) 2013.02.06 23:15:30