Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejeskifly

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon megtisztel, hogy emberek törődnek velem, de mi az oka annak, hogy az utóbbi két hétben szinte naponta kapok e-mailt vagy üzenetet arról, hogy miért nem vagyok youtube partner? Csak ma délután rögtön két ilyen youtube-os üzenetet is kaptam (állítólag az egyik magyar videós…..
tejeskifly 2012.04.07 22:29:48
@TirexiHD: Már nem azért, de ha szavahihetőségről beszélünk, kb te vagy az utolsó ember, aki eszembe jut.

heteken belül képes vagy saját magadnak ellent mondani. Nemisolyan rég (szerintem kb egy éve), megfogadtad, hogy soha többet nem költesz pc-re. Majd megfogadtad, hogy nem veszel ati/amd vga-t. Múltkor mintha ph-n kilátásba helyezted volna a cf rendszer beüzemelését. Pedig már a több gpu-s rendszert is szidtad nem 1x, és mondtad, hogy többet nem lesz olyanod. Szerintem kb 2-3 héttel 797-ed megvásárlása előtt, ph-n nvidia topikban szarrá oltottál valakit, hogy mekkora láma, hogy ilyen vga-t vesz.

De még rengeteg ilyen dolog van. Ne csodálkozz, ha valaki megkérdőjelezi a szavahihetőségedet.
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..