Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kóstoll-óó

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címet nem én adtam, hanem a fotós, Bakcsy Árpád, akit megkértem, hogy dokumentálja a trollkodásomat a világ legkomolyabb szakácsversenyén Lyonban. Ezen kívül itt vannak a legszebb hivatalos fotók is a magyar szereplésről, főleg Molnár Gábor ünnepléséről. Nézzük…..
Kóstoll-óó 2015.02.02 22:08:28
Új hívószavak születtek néhány éve a sokszor új erőre kapó, néha megroggyanó, esetenként pedig délibábként csalogató magyar gasztroforradalomban: újhullámos kávézó, barista, speciality kávé.    Tény, hogy elindult a fokozott érdeklődés az igényes, szakértelemmel…..
Jönnek folyamatosan a frissítések, de kezdem a lényeggel: a Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha! Itt még nem teljesen hiszi a séf, Sárközi Ákos Olyan váratlanul érte a hír a séfet, amit hoztam neki, hogy nem is…..
Kóstoll-óó 2014.03.12 12:00:01
Én ugyanis sajnos nem vagyok ott, de közben Budapestre megérkezett a híres a Beaujolais Nouveau (e: bozsolé nuvó), és 15 budapesti étteremben és borbárban meg is lehet kóstolni. (lista lent)[Update] És nyerni is lehet repülőjegyet Lyonba! A Beaujolais lényege, hogy friss bor…..
Előszó Mi ez a közbringa? Bécs, Párizs, Lyon, Washington, London, Róma hosszabb- rövidebb ideje él már vele, Koppenhága már a 3. verzióját építi ki és jövőre jön Budapestre is. Legfrissebb barcelonai élményeink alapján mesélünk arról, miért a kapudrog a közbringa egy…..
Kóstoll-óó 2010.09.17 13:44:12
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
Kóstoll-óó 2010.09.17 13:37:59
Régóta gondolkodom, hogy megírjam-e ezt az ebédet, mert sok szóra nem érdemes. Végül úgy döntöttem megteszem, mert annyira rossz volt. Először azt hittem, hogy találtam egy izgalmas vidéki éttermet. Tévedtem. Borzalmas ételeket ettünk, közepes kiszolgálás mellett. A…..
Kóstoll-óó 2010.03.23 21:08:16
Február közepén egy napos londoni villámlátogatásra mentünk barátaimmal egy koncert miatt. Össze akartam kötni a kellemest a kellemessel ezért foglaltam egy asztalt a Muranoban. Egyrészt a tavalyi jó tapasztalatok miatt, másrészt szerettem volna megmutatni a barátaimnak, hogy…..
Kóstoll-óó 2010.03.23 20:59:28
Classic Étterem és Panzióajánlat /Október 10.-től/Variációk birsre, sütőtökre és vadakra- Szarvas pástétom, birsalmával és sáfrányhagyma „lekvárral”- Sütőtökkrém leves, házi sonkával és pirított tökmaggal- Vörösborban készült vadnyúlcomb, vargánya…..
Földszint Előszó 2009.01.06 22:50:00
Sziasztok!Már majdnem mindenkinek van blogja, gondoltam, én is csinálok egyet.Típusát tekintve, egy nagyon tágan értelmezett kertész-gasztro blogra gondoltam.Sokan költöznek kertes házba, és az idétlenül elhelyezett ezüstfenyőket, tujasorokat egyre inkább felváltják a szakszerűen…..
Kóstoll-óó 2009.09.08 17:37:08
Programok:Július 10. péntek16.00 – 24.00 Egri Bikavér Borgasztronómiai bemutató -30 Egri Bikavér – 30 Egri étel 16.00 Az Agria Vegyeskar bor-cuvée műsora 17.00 FANFÁR - Ünnepi megnyitó – Habis László Eger MJV polgármestere - Díjátadások -…..
azbeszt Maligán - reboot 2009.04.30 22:50:00
Alig egy hónapja "temettem" a Maligánt. Persze már akkor is tudni lehetett, hogy Litauszki Zsolt távozásával nem áll meg az élet, van lelkes jelentkező, aki úgy gondolta, ő is tudja hozni azt a szintet, amit az előző csapat. Gondoltam, úgy korrekt, ha adok 1-2 hét beszokási…..
Kóstoll-óó 2009.05.27 11:32:34
@Hepci: Ebben a pillanatban olvasta az előző méltató szavakat. A változatosság fenntartása érdekében, már indulunk is.
2009. május 28-án, csütörtökön 15-19 óráig a Petőfi Irodalmi Múzeumban (Károlyi Palota) szekszárdi borászok mutatják be boraikat, köztük az új bikavért. Lesz itt minden, ami a magyar nyelvérzéknek ingere: Vicarius, QV Civilis, Crew, Vamp, Pentaton, Statio, Campus, Cervaes, Diablo…..
Kóstoll-óó 2009.05.25 17:34:59
@Hepci: Hapci ez már majd nem Művelt Alkoholista szint. Már csak az a kérdésem,hogy a Gasztro fórumokon miért úgy írsz mint az Alkoholisták,törve zúzva!(Barátsággal,békítőleg)
 „Mint hobbiszakács akármit, akármikor és akárhogyan főzhetsz. Nem számít az, hogy a báránysült - amit a barátaidnak otthon felszolgálsz - eszméletlenül finom, omlós, és kevésbé finom egy évre rá, amikor megismétled. A profi szakácstól egyenletes…..
Kóstoll-óó 2009.03.31 16:57:26