Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w32blaster

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt egy érdekes és mellőzött témát boncolgat, egy olyan opciós extrát ami egyre több autóba bekerül, és hamarosan olyan alapvető része lesz szinte minden autónak, mint az ESP. Annak ellenére, hogy szerintem ezt még annyira se rendelné meg a legtöbb magyar autóvásárló, mint az ESP-t.  Az…..
Ahogy az egykori Magyarország vasúti hálózata mai mércével is elképesztő tempóban nőtt, Székelyföldön is megkezdődött a hálózat fejlődése, és négy normál nyomtávú, helyi érdekű vonal épült meg: Marosvásárhely–Szászrégen (1886), Héjjasfalva–Segesvár (1888),…..
Október 15-én beköszönt a fűtési szezon, az áprilisig tartó időszakban – az időjárás függvényében – tetemes havi kiadással számolhatunk, sokan kényszerülnek kiadásaikat átcsoportosítani a magas fűtésköltség miatt. Pedig van megoldás: passzívház-technológiával…..
w32blaster 2013.09.10 19:32:40
@ilhabela_: Elnezest de picit el vagy tevedve. Kerlek nezz utana pontosan mit jelent a passziv haz elnevezes.
Kozel sem azt, hogy alternativ futesi es aram forrast keresunk/vasarolunk.
A felsorolt rendszerek kozul a hovisszanyeros szellozteto rendszer elfogadott/engedelyezett passziv hazak eseten, az osszes tobbi nem.
Futes igy all ossze egy ilyen hazban:
- Bent tartozkodo eszkozok, emberek
- Hovisszanyero szellozteto rendszer
- Termeszetes napfeny
- Jo szigeteles.

Ezzel kb le is zarul a kor.
A fontos egy passziv haznal a leadott energia (ho es aram) csokkentese egy bizonyos erteken belul, nem pedig a felhasznalt alternativ energia forras.
Subba Másnapos szuperhősök 2013.08.03 16:29:25
Fúú, de jó ma a zinterneeet!!! ..
w32blaster 2013.08.03 21:55:46
@staticky: S akkor mi? Jol van az. Nekem uj volt, bejott :)
Reméljük hamarosan beazonosítják a videón szereplő férgeket, akik éppen egy négy év körüli kisgyermeket tetoválnak, és megkapják méltó jutalmukat! Eszed-faszod megáll.   ..
w32blaster 2013.01.27 19:59:51
@oZis:

Metélés orvosilag helyes dolog, ugyanez a tetoválásról nem mondható el.

Egyébként gyerekkorban a fájdalom könnyebben átvészelhető csak kérdés, hogy a gyerek akarja-e hosszútávon azt a tetkót ...
fül kilövetése hosszútávon nem feltétlenül maradandó, ha nem használja, begyógyul (ellenben a tetkó helye megmarad tudtommal).
w32blaster 2013.01.28 07:55:24
@deadzone:
Nem látom, hogy írtam volna, hogy nekem is meg volt. Ez tény, ha kőrbe nézel ott alakult ki ilyen szokás ahol sok homok van (sivatag), és mivel régebb (meg rengeteg helyen ugye most se) nincs angol wc hanem a homokba szarnak/pisilnek ezért vált szokássá a metélés úgy férfiaknál mint nőknél egyaránt. Az más kérdés, hogy később vallási szertartást is csináltak belőle. Egyébként meg nekem tökmindegy, kerülhet akár egy kategóriába is a tetkó meg az összes többi.