Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netbutik

1139 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ki szereti a levendulát?  Éppen levendulát szedtem és eszembe jutottatok. Nagyon szeretem ezt a varázslatos virágot. Hogy miért? A csodás megnyugtató illata miatt, de a virág látványától is feltöltődőm.  Tudtad, hogy a levendulaolaj nyugtató hatása van, oldja a feszültségeket, segít a belső…..
Sokan különböző meditációs gyakorlatokkal, jógával és egyéb módszerekkel próbálnak megküzdeni a stresszel, azonban nem mindenkinek van ideje, illetve kedve hasonlókra. Sokszor azonban egy egyszerű légzőgyakorlat is segíthet. Az állandó stressz könnyen tönkreteheti a szív egészségét, már csak ezért…..
A rohanó életstílusunk miatt a túlsúly és az elhízás kialakulása szoros összefüggésben áll a stresszel, illetve a különféle lelki problémákkal. Ebben a témában szeretnék egy cikksorozatot indítani és megoldást is nyújtani, hogy segítségedre legyek a fogyás rögös útján. Az első bejegyzés a témában…..
Közösen kidolgoztuk a Happy Diet – Happy Life EXKLUZÍV csomagot. A program célja, hogy RAGYOGJ kívül belül, hogy Te is csinos legyél, boldog és kiegyensúlyozott életet élj! Miért exkluzív, miért egyedülálló ez a program?  mert TE vagy a legfontosabb  mert nem egy sémát alkalmazunk,  mindkét…..
A Boldogság kulcsa Önismeret 2021.06.17 10:43:35
Megismerni önmagunkat egy olyan önmagunkra irányuló folyamat, amely során tisztában leszünk a tulajdonságainkkal, értékeinkkel, ismerjük céljainkat, vágyainkat, ugyanakkor saját korlátainkat és hiányosságainkat is, illetve meg tudjuk határozni helyünket a minket körülvevő szociális környezetben. Az…..
❓ Úgy érzed, a levegőtől is hízol és bármivel is próbálkozol nem megy a fogyás?  Gyakran törnek pálcát a túlsúlyos emberek fölött, mondván, hogy „biztos rengeteget eszik”, „állandóan nassol”, „nem sportol”. De nem ritka, hogy egyáltalán nem erről van szó.  ❓ Te is tapasztaltad, hogy mindent…..
Van, aki idegességében képtelen enni, és mások éppen a stressz miatt esznek többet. Te melyik csoportba tartozol? Benne vagyunk egy körforgásban. Reggel korán kezdődik a nap és úgy tűnik, sosem ér véget. Ezerféle feladatot kapunk a munkahelyen és odahaza - gyerekek, család. Arra, hogy önmagunkkal,…..
Nem az étel miatt lettünk kövérek. A bevitt kalória előfordul, hogy sok volt, de közel sem az étel volt az ok. A legtöbb esetben lelki probléma áll a háttérben. Valamivel nem tudtunk megküzdeni. Olyan történések, nehézségek, amit magunba fojtunk. Ki nem mondott szavak, magunkba zárt keserűség,…..
   Néha előfordul, hogy csak eszünk, eszünk sokkal többet, mint amire szükségünk lenne. Talán Neked is ismerős ez a helyzet? A bevitt kalória előfordul, hogy sok, de közel sem csak az étel az oka a túlsúlyunknak. A legtöbb esetben lelki probléma is áll a háttérben. Valamivel nem tudtunk…..
Közösen megálmodtuk és kidolgoztuk ezt a programot, melynek neve Happy Diet – Happy Life EXKLUZÍV csomag.  A mai naptól lehet rá jelentkezni. Azért ígéretes a mi programunk, mert a túlsúlyodra a személyre szabott étrendet és életmódváltást kiegészítettük a túlsúlyod lelki okainak…..
Közösen megálmodtuk és kidolgoztuk ezt a programot, melynek neve Happy Diet – Happy Life EXKLUZÍV csomag. A mai naptól lehet rá jelentkezni. Azért ígéretes a mi programunk, mert a túlsúlyodra a személyre szabott étrendet és életmódváltást kiegészítettük a túlsúlyod lelki okainak…..
Zsírpárnácska itt, felesleg ott – végtelen fogyókúra és harc a kilókkal. Azt hiszem sokunknak ismerős a helyzet. Biztos te is átélted már, hogy ha bánatos voltál, vagy amikor úgy érezted összeesküdött ellened a világ, milyen jó egy puha takaróba beburkolózni és elmajszolni egy tábla csokit. Így…..
Amennyiben frusztrált vagy, kibillentél a lelki egyensúlyodból és nem tudod, hogy mi az, ami zavar, nem tudod melyik az a életterület amelyen érdemes lenne javítani akkor ez a gyakorlat Neked szól!   A gyakorlat lépései:  állj egy tükör elé  néz a saját szemedbe  mond ki az alábbi…..
A Happy Diet - Happy Life (fogyni természetes módon) új csomag bemutatását szeretném folytatni. A fogyásban ketten leszünk a segítségedre. A mai posztban a társamat G.Németh Katalin - HAPPY DIET életmód és táplálkozási tanácsadót szeretném Nektek bemutatni. Katit jógaoktatóként ismertem meg. Ő…..
Erre a hétre egy gyakorlatot hoztam Nektek, a cél hogy harmonizáljuk a szívritmust. A módszer fázisait a kaliforniai Heartmath Institute-ban dolgozták ki és tesztelték. Vesztenivalód nincs csak nyerhetsz! Ezt a technikát Servan-Scheiber Szíveddel figyelj című könyvében olvastam és nagyon…..
Honnan jött az ötlet? Több mint 10 éve rendszeresen járok konditerembe és megfigyeltem, hogy mindenki szorgalmasan végzi a gyakorlatokat, de vannak néhányan, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak lefogyni. Az edzés nem megfelelő diétával kiegészítve a legtöbb embernél valamiért nem vezet…..
  Honnan jött az ötlet? Több mint 10 éve rendszeresen járok konditerembe és megfigyeltem, hogy mindenki szorgalmasan végzi a gyakorlatokat, de vannak néhányan, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak lefogyni. Az edzés nem megfelelő diétával kiegészítve a legtöbb embernél valamiért nem vezet…..
"Ha dühbe gurulsz, magadhoz vonzod az indulatokat. Ha nyugalom árad belőled, megnyugszik a környezeted. És az már rajtad múlik, hogyan tudod magadat behangolni. Mert ha a nyugalmat csak erőlteted magadra, semmit sem ér. A rezgés számít. A húrok feszültségén múlik a szép muzsika. Túl laza vagy…..
 Sorolj fel tíz tevékenységet amit szeretsz csinálni! Olyanok is kerülhetnek bele, amiket akár gyerekkorod óta nem csináltál, de most örömödet lelnéd benne! A kötelettségek fogságában hajlamosak vagyunk elfelejtkezni azokról a tevékenyésgekől, amiket nem elsősorban a hasznuk miatt csináljuk,…..
  "Ne nagyobb házat akarj, hanem egy olyan tudatosságot amibe könnyedén belefér egy nagyobb ház; Ne szebb autót akarj, hanem egy olyan tudatosságot amibe könnyedén belefér egy szebb autó; Ne egészségesebb és erősebb testre vágyj, hanem egy olyan tudati állapotra amiben könnyen megteremtődhet…..
Én idő! Időt kell szakítani önmagunkra. Azt szoktam mondani: - Ha anya jól van akkor mindenki jól van  Tegyél ma valami apró kedvességet Magadért. Nem kell nagy dolgokra gondolni. egy rövid séta a szabadban, egy fél óra könyvolvasás (én imádok olvasni), egy habos fürdő, egy finom…..
A szakítást, válást követő időszak nagyon nehéz mindenki számára. A szülőknek és a gyerekeknek is, egyaránt. Rengeteg teher, megoldandó új feladat szakad hirtelen az emberre, amikor egyedül marad. Sokszor a kilátástalanság, a reménytelenség, az önsajnálat és a félelem uralkodik el az…..
Elvált apaként, hogy maradjon meg a jó kapcsolatom a szeretett gyermekemmel?  A válás után a gyereknek az édesapára ugyan olyan nagy szüksége van, mint az édesanyjára. Attól függetlenül, hogy a szülők kapcsolata megromlott egymással, a gyereknek még ugyanúgy a szülei, mindkettőjükhöz ugyanúgy…..
Elvált apaként hogyan jöhetek ki a válásom mélypontjából? Az elmúlt egy hétben több esetben elvált apák kérték a segítségemet. Ezért is gondoltam, hogy leírom a friss tapasztalataimat a témában. Sajnos a válások száma emelkedő tendenciát mutat Magyarországon és különválás esetén a gyerek többnyire…..
Elvált apaként, hogy maradjon meg a jó kapcsolatom a szeretett gyermekemmel?  A válás, szakítás után a gyereknek az édesapára ugyan olyan nagy szüksége van, mint az édesanyjára. Attól függetlenül, hogy a szülők kapcsolata megromlott egymással, a gyereknek még ugyanúgy a szülei, mindkettőjükhöz…..