Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netbutik

1199 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ÖNSZERETET Sajnos kevés embert tanítottak meg erre gyerekkorunkban, most itt az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást. Az önszeretet segít abban, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Persze csak ha jó így és nem szeretnél valamin változtatni. Az önszeretet…..
  ÖNSZERETET Sajnos kevés embert tanítottak meg erre gyerekkorunkban, most itt az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást. Az önszeretet segít abban, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Persze csak ha jó így és nem szeretnél valamin változtatni. Az önszeretet…..
  FIGYELJ MAGADRA – Énidő, öngondoskodás Az énidő nem luxus, hanem az önszeretet és öngondoskodás legmagasabb foka. Ahogyan a testünknek szüksége van a gondoskodásra és az odafigyelésre, úgy a lelkünk is kell a törődés. Csak amikor a lelkünk harmóniában van, akkor leszünk képesek…..
"Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket, állítsuk be az agyunkat arra, hogy ma egész nap jó dolgok történnek majd velünk. Mondjuk végig magunkban ezt a rövid szöveget: "Jó reggelt kívánok magamnak és mindazoknak, akiket szeretek, és akikkel ma csak találkozni fogok. Odavezetek egy fénysugarat a…..
„Szabadságon vagy, eljöttél a pároddal pihenni egy csodás wellness szállodába és más dolgod nem lenne csak töltekezni, de nem megy. Folyton agyalsz valamin …” - ha neked is ismerősek ezek a gondolatok akkor ez a poszt neked szól. ✍️ Arról írok, hogyan tudsz megszabadulni attól a nyomástól, hogy…..
  Rossz Anya: Anyaként egyensúly teremtés a munka és a család között – elérhető cél vagy ez egy lehetetlen küldetés❓ Nem az❗️Hagyj fel az állandó önmarcangolással❗️✍️ Ebben a posztban arról írok, hogyan tudsz megszabadulni attól a nyomástól, hogy neked maximumot kell nyújtsál a munkahelyeden és…..
Anyaként egyre kevesebb a lelki erőd, hogy helyt állj a mindennapjaidban? Nem érzed jól magad a bőrödben? Mint ha más életét élnéd? Kevésbé van türelmed a gyerekeidhez, a párodhoz és nehezen találod meg a hangot velük? Nem tudod megélni a nőiességedet?   Ha a válaszod igen, akkor tudd,…..
Anyaként egyre kevesebb a lelki erőd, hogy helyt állj a mindennapjaidban? Nem érzed jól magad a bőrödben? Mint ha más életét élnéd? Kevésbé van türelmed a gyerekeidhez, a párodhoz és nehezen találod meg a hangot velük? Nem tudod megélni a nőiességedet?   Ha a válaszod igen, akkor tudd,…..
  „Nem tudok nemet mondani, minden feladatot magamra vállalok és minden meghívásra igent mondok és már nem bírom tovább … és hol vagyok én❓ Kinek az életét élem❓” - ha neked is ismerősök ezek a gondolatok akkor ez a poszt neked szól. Arról írok, hogyan tudsz megszabadulni attól a nyomástól,…..
„Nem tudok nemet mondani, minden feladatot magamra vállalok és minden meghívásra igent mondok és már nem bírom tovább … és hol vagyok én❓ Kinek az életét élem❓” - ha neked is ismerősök ezek a gondolatok akkor ez a poszt neked szól. Arról írok, hogyan tudsz megszabadulni attól a nyomástól, hogy…..
❤️ Ezen a nyáron 3 gyerektáborban tartottam Ágnes Varju-Katona szervezett a Creative-Coaching Utazás a kreatív coaching világában. ✍️ És most következik a rövid ÖSSZEFOGLALÓ az előző táborról: Voltak többen akik az előző évi táborban is voltak ahol én is ott voltam a hangtálakkal. Minden…..
Nagyon cukik voltak és ezt nekik is elmondtam, erre egy kisfiú kikérte magának, Ő nem cuki Ő már nagyfiú … a lányok csak mosolyogtak ...A hangtálakról és a többi eszközeimről meséltem nekik. Hol és hogyan készültek, milyen anyagból ... és közben a gyerekek egyesével kongatták a tálakat.Nagyon…..
Az önbizalomhiány Magyarországon sajnos “népbetegség”. Ez mintha bele lenne kódolva nemzetünkbe. És a magabiztosság hiánya ott áll sikereid útjában! Viszont a jó hír az, hogy  az önbizalomhiány egy tanult szokás, ahogyan mondani szokták, “apáról fiúra” száll. De ha tanult szokás, akkor tudatosan le…..
Vannak azok a nők akik ha belépnek egy zsúfolt helységbe, mindenki felkapja a fejét. Nem ők a legvékonyabbak mégis olyan jelenlétük van, amit mindenki észrevesz. A harmónia, önbizalom, kisugárzás és nőiesség mind olyan fogalmak, melyeket szinte minden nő el akar érni, vágyik rá, hiszen mindenki…..
Sétál egy nő az utcán, és a férfiak forognak utána. De pontosan mi vonzza a férfiak tekintetét? Egy közvélemény kutatást végeztek amelyben a fenti kérdésre keresték a választ. Az derült ki, hogy a legtöbb férfi az arcot jelölték első helyen.  De holtversenyben az arccal a férfiak említik a…..
  Az önbizalom leggyakoribb oka és forrása, hogy úgy érzed nem vagy elég jó, elég szerethető. Ezzel szemben minden gyermek azzal a tudattal születik, hogy szerethető, és ki fogja elégíteni a szükségleteit.  Mindannyian úgy születünk, hogy jár nekünk a szeretett és úgy érezzük, elég jók…..
  Egy rövid gyakorlatot hoztam Nektek. Figyelj kérlek arra, hogy a következő 15 percben senki ne zavarjon. Kérlek helyezkedj el kényelmesen és indítsd el a videót. Engedd, hogy átjárjon ennek a fiatalembernek a szavai. Amennyiben sírnod kell enged, hogy felszínre jöjjenek a dolgaid ... közben…..
TUDTAD, hogy a Göteborgi Egyetem (https://www.gu.se/en) kutatása szerint három kisgyerekes családból egynél válással végződik a szülők kapcsolata. Magyarországon az elvált szülők aránya ennél jóval nagyobb. Ennek főbb okai például a szülői szereppel járó feszültség, a stresszes körülmények, az…..
Ülök veled szemben, hozzád beszélek és még rád is nézek. Látszólag ott vagy, látszólag együtt vagyunk mégis külön. Érzem, hogy nem figyelsz rám. Testileg ott vagy, de gondolatban, lélekben máshol. Együtt vagyunk és mégis külön. ❓ Talán Neked is ismerős? Az őszinte figyelem lassan ajándék, amire…..
  ❤️ Minden péntek délután a Mi időnk van a szerelmemmel.  Ilyenkor kettesben vagyunk és azt tesszük, ami mindkettőnket feltölt. Nagyokat sétálunk a szabadban, vagy filmet nézünk itthon, közben borozgatunk és egy sajttál is előkerül, hiszen a borhoz az nagyon fincsi. De az is előfordul, hogy a…..
   Egy párkapcsolatban egymáshoz is csiszolódunk, de még jobb, ha külön-külön is csiszoljuk saját magunkat, hogy együtt még jobban ragyogjunk   Neked mi a véleményed…..
    Ígértem, ha lesz egy kis időm megosztok pár gondolatot az előző havi hangtálas feltöltődésről …  Csodás kis csapat gyűlt össze.  Nincs két egyforma alkalom, mindegyik más és más. ..... energiákban, érzelmekben egyaránt.  ☯️ Volt egy hölgy aki Bábolnáról érkezett. Az esemény végén odajött…..
  Minden napomban van legalább fél óra magamra fordított idő.  Luxus? Én nem gondolom. Én a megelőzés híve vagyok, ha a testem, lelkem, szellemem jól érzi magát akkor én is.  Kell az Énidő.  Az évek alatt megtanultam, hogy engem mi tölt fel és mi az, amivel több és jobbá válhatok. Magam és a…..
  Minden napomban van legalább fél óra magamra fordított idő.  Luxus? Én nem gondolom. Én a megelőzés híve vagyok, ha a testem, lelkem, szellemem jól érzi magát akkor én is.  Kell az Énidő.  Az évek alatt megtanultam, hogy engem mi tölt fel és mi az, amivel több és jobbá válhatok. Magam és a…..
  Lélekemelő gondolatokat hoztam ... Gyerekek válaszoltak arra a kérdésre, hogy mi a szeretet? “Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved.”Zsolti - 4 éves“A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig…..