Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovalbogar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Még karácsony előtt történt, hogy találkoztam egy régi, baloldali-szavazó korú ismerősömmel. Leültünk egy félórára beszélgetni erről-arról, érdeklődött a fizetésemről, mondtam, mennyi, hümmögött, majd hozzáfűzte, hogy na látod, ezért háborított fel, hogy…..
ovalbogar 2010.01.07 18:49:04
@mandarinrece:
ez elég komoly kis videó
csak egy kis részlet mi folyhat ott mindennap ez szánalmas ki kéne rúgni a sok ingyenélőt.
Egyébként is tessék mán válaszolni tisztelt Steiner úr ha már nem csak melegedni teccik ott bent
ovalbogar 2010.01.07 19:46:31
@porthosz:

ha jól veszem ki a szavaidból némi nemü közöd van a buszokhoz:)
abban esetleg tudnál segíteni, hogy milyen minimális műszaki paramétereknek kell megfelelnie egy busznak ahhoz, hogy forgalomba mehessen?
sokat segítene, hogy laikusként megértsük
egyébként már régen sztrájkolni kellett volna sztem de nem csak a bkv-nál
A Promontor által jelenséggel én még középiskolás koromban (réges-régen egy messzi-messzi galaxisban) találkoztam, amikor még rákényszerültem a BKV kitűnő szolgáltatásainak igénybevételére és minden nap csúcsforgalomban tötymörögtem az Alacska buszon a gyáli úti…..
Srácok, ez a mélypont ...   Takács János az MSZP új kormányfőjelöltje – tájékoztatott rendkívüli tudósításában a Hír Televízió pénteken.  Takács János román-magyar kettős állampolgár, a jászberényi Electrolux vezetője, valamint a svéd-magyar kereskedelmi…..
ovalbogar 2009.03.27 19:27:03
Aki nem tudná, mire is használják derék szerveink a Sünt, az csekkolja le ezt a videót, egy Gyurcsányt anyázó tüntető kiemeléséről 03.15-én. Aztán a tovább után, mókázunk kicsit. Jó lesz!        l Kevésbé alkalmazott bevetési…..
ovalbogar 2009.03.27 10:00:49
@VonPerez /"magam vagyok az akadály"/:

áhhhhhhh ez naggggggyyyyyyon komoly
Budapest Mennyi? 2009.03.26 14:49:00
 Azt hiszem, senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy több tíz, vagy akár százmilliárdos forgalmat generáló cég első emberének a fizetése ne lehetne több, mint egymillió forint, ezért az számomra nem is meglepő, hogy Kocsis István, a BKV vezére, bruttó másfél millió…..
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..