Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piciacko

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában a csapból is az úgynevezett „demokratikus ellenzék” feldarabolódása folyik, szakad az LMP, a Haza és Haladás, cikkek, elemzések, posztok, videók jelennek meg, míg mi csak kapkodjuk a fejünket, és azt sem tudjuk, kire, mikor, hol és hogyan lehet szavazni? Érdemes…..
Öncenzúra Blog Kordon-gondok 2013.02.07 14:47:47
Ismét akcióba léptek az emberi jogokat mindenek fölé helyező önérzetes civilek és kisvártatva ("nagy meglepetésre") csatlakozott hozzájuk a DK. Most Tarlós került a célkeresztbe és az általa kihelyezett kordonok, amivel az aluljáróban lakó hajléktalanokat akarják távoltartani,…..
Varju László egykori MSZP-s, jelenlegi DK-s politikus vezetésével a Demokratikus Koalíció médiaheccről elnevezett szabadcsapata tegnap megpróbálkozott egy kordonbontással. Nem először igyekeztek ráépülni hiteles emberek hiteles akcióira. Emlékezhetünk, hogy tavaly decemberben egy…..
piciacko 2013.02.04 13:50:16
@toportyánzsóti: te szerencsetlen,itt az egyik idollod,a gyurcsanyi altal grundolt gittegylet albohocarol van szo,hogy jon ide a fidesz???
:)
jo dolog lehet baller trollnak lenni,mindenhova csak a fideszrol szolo gyulolkodesi "iromanyokat" kell bemasolni,a lenyeg,hogy mirol is szol a poszt nem szamit...
:))
gondolom hozzaszolasonkent szamolnak el veled,nem mondanivaoert...
piciacko 2013.02.04 15:54:55
@toportyánzsóti: no,eszervekrol ennyit...
nemzetszocialista a valamelyik kedves atoltozkodott szulod cicam...
Leia Organa hercegnő specialitása „diplomáciai küldetések” lennének, Han Solo előre kikötné, hogy „pénzért bármit megtenne”, míg C-3PO és R2D2 közös névjegykártyát csináltatna. 10 névjegykártya a Jawáktól Darth…..
Elmarad az ütközet, pedig már láttam magam előtt a szalagcímeket: Győztek a "rongyosok!", vagy "Zsótika véres fejjel menekült az ütközet helyszínéről", vagy "Újabb Világos!". Az ország peremeiről a napokban indultak éhségmenetek, akik február 11-re tervezik, hogy erőiket…..
piciacko 2013.02.03 12:33:56
@toportyánzsóti: lehet kopkodni a bekemeneteloket trollocska,csak ok nem sojtori zabalast tartanak,ugye vagod...
:)
az a baj veletek,ballibakokkal,hogy nem lattok tovabb a partutasitasoknal,mosattok ossze a dolgokat,hogy ne legyen annyira ciki a kilogo lolab...
Márciusan 26-án jön a Delta Machine, a Depeche Mode 13. stúdióalbuma, majd ugye májusban Budapestre is ellátogat a brit zenekar egy koncert erejéig, nekünk pedig Andy Fletchert is sikerült nemrég elkapnunk egy interjúra. A lemez hivatalos megjelenéséig még várni kell, de a KROQ…..
Időről időre nemzetközi baloldali, vagy hazai szélsőjobboldali politikai erők, szervezetek és oldalak számolnak be a palesztinokkal szembeni, izraeli állami diszkriminációról, több-kevesebb tárgyszerűséggel, saját céljaik által vezérelten. Arról azonban nemigen esik szó, hogy…..
Rántotthússal bécsi szelettel szinte mindenhol átvágják az embert. A különbség igazából annyi, hogy van ahol nem kozmetikázzák az úthengerrel 1 milliméteresre lapított húscafatot, máshol viszont vastag bundával dúsítják az össztömeget. Naiv ügyfél az utóbbival…..
piciacko 2013.01.31 17:19:19
@Dr Jozef Vengloš: fail,a wiener schnitzel bornyúból készül.
:)
Publius Bajnai útján Schiffer 2013.01.30 14:15:25
Már hosszú ideje figyelem szimpátiával Schiffer András tevékenységét, mely során makacs módon követi saját elveit. Nem azokra a zöldségekre gondolok, amiket az LMP programszinten követ, mint az antiglobalizmus vagy a műveld-a-panel-melletti-földedet, hanem arra, hogy nem enged…..
piciacko 2013.01.31 10:58:29
@_most_: errol az orbanos gyogykezelesrol legalabb egy(!!!)barmifele hiteles dokut tudna felmutatni barmelyik ballib troll...
mondjuk akkor mar 2002ota tele lenne vele a net,ugye...
de azert a legendagyartas megy...
:)))
atlatszoak vagytok ballibak...
ugyanazok az emberek,mind a 8an,30 nevvel...
:)
Néha a köztévé is tud normális döntéseket hozni, például olyat, ami némi nézettséget is generál a versenyben vezető kereskedelmi tévék mögött kétségbeejtő távolságban lemaradva kullogó állami vízfejnek. A sorozatpróbálkozások (Marslakók, Hacktion) bebuktak, a saját…..
Fejlődés és a Nyugat vs. ellenforradalom és provincializmus - ez a cseh elnökválasztás legfontosabb üzenete. Előttem van, ahogy kinyitják a jobboldaliak a Magyar Nemzetet vagy bármelyik jobboldali weblapot, félelmetes, hogy mennyire nem működik a Fidesz ellenség/barát felismerő…..
Subba Tizenhét évvel ezelőtt 2013.01.29 22:04:45
Az egy dolog, hogy régen minden jobb volt, de hogy tizenhét évvel ezelőtt ennyivel jobbak voltak a drogok is az elképesztő. Esetleg lehet, hogy vödörrel tolták a kábót? Mit művelnek, és mennyire jó volt a Prodigy? ..
Szamárpad Fogadott pro(vo)kátorok 2013.01.29 11:56:03
Független. Civil. Ez ma annyit tesz: radikális baloldal által irányított. A Hallgatói Hálózat, ismertebb nevén a HaHa csak ironizál azon, amit a Magyar Nemzet tegnapi számában felderített: radikális baloldali szervezetektől kaptak segítséget ahhoz, hogy itthon tüntessenek, hatpontos követeléseket…..
piciacko 2013.01.29 21:11:52
@Mária: olyan cuki,amikor egy "felvilagosult,bazisdemokrata,liberalis,europeer,nem antiszemita,nem homofob" ballib troll zsidozik es buzizik...
:DDD
kilog a lolab elvtarsno,mint mindig,de ez titeket soha nem zavar...
:D
piciacko 2013.01.29 21:14:28
@lyia: ez olyan szep volt,hogy elmorzsoltam egy konnycsepet a szemem sarkaban...
:)))
igazi usa fan,ugye???
a "nem az en nevemben" meg "nem adunk vert az olajert" szlogenek meg mar el is felejtodtek,ugye...
nemhiaba,a ballibakok memoriaja vetekszik az aranyhaleval...
Mindenki hallott már arról, hogy vannak olyan versenyek, ahol hamburgereket kell elfogyasztani. Nagyokat. Időre. Nos, eljött az idő, hogy a Mezcal Mexikói Étterem stratégiai szövetséget kötve Magyarország egyetlen hamburgerekkel foglalkozó blogjával megrendezi a…..
piciacko 2013.01.29 20:07:26
@speed: meg az is lehet,hogy a szavadon foglak...
:)
egyszer ki kell probalni itthon ezt is...
piciacko 2013.01.29 20:08:51
@Chaoyang: persze,hogy hulyeseget mondtam,Te mar csak tudod,ki hogy keszul egy ilyesmi megmozdulasra...
ehhh...
hozzaszolasod,stilusod valami iq negativ alkatra utal...
:(
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
piciacko 2013.01.27 19:30:48
@kvasztics47:azért nagyszerű, hogy blogot vezet gréczy zsolt, mert itt mindég megtalálhatók azok az állandó baromarcúak akik a gyurcsány éltetésében élik ki a gátlásaikat.az látszik, hogy a létszám nem nő,sőt,napról napra csökken meg a lemez se változik, csak recsegősebb.
piciacko 2013.01.27 21:34:52
@MiKeyRuLeS: irodMind a két nagy pártnak elő kellene jönnie a farbával, "

nincs két nagy párt.
a fidesz van és egy nagy bizonytalan halmaz.

meg egy rakat ugrabugráló majom,fodor gabriellától kungczén át a gyurcsányiig.
akik összességében nem tsznek ki egy harmadot.
ennyi.
Chez DuBarry A borderline nő 2013.01.26 15:22:54
Tegnap megnéztem az Anna Kareninát. Elég rossz. Sosem láttam még film változatot, így sokkolt, hogy mennyire értelmetlen egy ilyen komplex regényt filmre, legalábbis amerikai filmre adaptálni (előfordul, hogy európaiaknak sikerül, például a Mihalkov féle Oblomov csodálatos volt, talán keresni kéne…..
piciacko 2013.01.27 20:43:17
@$$$=$$$: igy van...

ha az anorexiat es az onvagdosast nem tekintjuk,akkor akar az exem latnam...
es manapsag ok a trendy-meno-szingli nok...
Subba Hangolódj az estére 2013.01.26 20:16:44
Gót réverekkel a híd alól. Hm. ..
piciacko 2013.01.27 18:03:31
@upho: jé,egy vájtfülü...
:)

amióta keverik a stílusokat össze meg vissza fejben,mindenki írogat marhaságokat...
ami itt látható az hardstyle/hardbass...
se nem ebm/trash-synth-future pop/agreppo/industrial,se nem rave,de meg csak nem is hardcore techno/gabba...
dehát itthon,ahol a sterbincki a tekno,tökmindegy...
Sztárkoktél címen bulvárműsort indít a Viasat3 február 16-án. Az új műsor naponta rövid hírekkel jelentkezik majd, de szombaton már félórában tudósít a hazai sztárvilág eseményeiről, ha jól értettük. Két műsorvezetője lesz, az egyre inkább a csatorna arcává váló…..