Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DanCarver

94 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy évvel a megalakulásunk után úgy döntöttünk, hogy oldalunkat új alapokra helyezzük és elköltöztetjük. A Rebo.hu a Ziro.hu megszűnése után blogként indult, ám hamar hírportállá vált, amelyet a Blog.hu már nem volt képes hosszú távon kiszolgálni.  Az új, saját weboldal egy sokkal…..
A legújabb pletykák szerint Anakin/Vader és Ahsoka párbaját, illetve Obi-Wan holttestét is láthatjuk majd a Mustafaron a közelgő Ahsoka című sorozat egyes jeleneteiben. Még tavaly decemberben hozta le a pletykát a MakingStarWars.net, miszerint a hamarosan érkező Ahsoka sorozat egyik jelenetében…..
Az Electronic Arts szerint hatalmas siker volt az új Star Wars-játék, így hosszabb távon terveznek még a szoftverrel. Augusztus 1-jén tartotta az Electronic Arts (továbbiakban EA) a befektetőinek a 2024-es pénzügyi év első negyedéről (Q1 FY 2024) szóló beszámolóját. A 2023. április 1-től június…..
A Bit Reactor fejlesztői új információkat osztottak meg a készülő új Star Wars RTS-ről. 2022 januárjában leplezte le az Electronic Arts és a Lucasfilm Games, hogy három új Star Wars-játék fejlesztésében állapodtak meg, amelyet a Jedi: Fallen Ordert fejlesztő Respawn Entertainment csapatára bíztak.…..
A Köztársaság Fénykorában játszódó új Star Wars sorozatra már az előkészületi szakaszban elköltöttek ennyit a Disney-nél. Július 24-én közölte a Disney a hírt, amelyet a Forbes is lehozott cikkében, hogy pontosan mennyibe került a vállalatnak a közelgő új sorozat, a The Acolyte. A cikk szerint csak…..
A fejlesztők rengeteg új infót osztottak meg a készülő új Star Wars-játékról a San Diego-i Comic-Conon. Múlt héten lezajlott a 2023-as San Diego-i Comic-Con, ahol a Ubisoft jövőre érkező új nyitott világú játéka, a Star Wars Outlaws külön panelt is kapott. A rendezvényen ott volt Julian Gerighty, a…..
A közelgő Ahsoka sorozatban Sabine Wrent alakító színésznő mesélt a karakterről és arról, hogy mennyit merített a Lázadókból. Már nem kell sokat aludnunk az új Ahsoka című Star Wars sorozatig. A Mandoverzum következő szériája számos, főként az animációs sorozatokból vagy írott művekből ismert…..
Az amerikai forgatókönyvírók és színészek sztrájkja ellenére még tart az Andor forgatása, csak az amerikai kollégák nélkül.  Július 20-án hozta le a hírt a Deadline exkluzív cikkében, hogy az Andor második évadának forgatása továbbra is zajlik az Egyesült Királyságban a hollywoodi sztrájkok…..
A mai napon, húsz éve jelent meg a BioWare és a LucasArts nagysikerű videójátéka, a Star Wars: Knights of the Old Republic (továbbiakban KotOR). Az első teljesértékű Star Wars szerepjáték igazi közönségkedvenc lett és hivatkozási alap a rajongók között a későbbi Star Wars műveket tekintve is. A…..
Április 28-án jelent meg a Jedi: Fallen Order folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor. Az EA és Respawn Entertainment nagysikerű egyjátékos akció-kalandjátéka méltó folytatást kapott, amely nem csak egy komorabb történetet hozott el Cal Kestis és a Stinger Mantis csapatával, hanem ahol csak lehetett…..
A 2001-es E3-on mutatták be zárt ajtók mögött a játék korai verzióját, amely nem rég kiszivárgott a holonetre. A Star Wars: Knights of the Old Republic (továbbiakban kotOR) mai napig az egyik legjobban kedvelt videójáték a messzi-messzi galaxisban. A BioWare kultikus szerepjátéka közel 4000 évvel a…..
A pletykák szerint A Köztársaság Fénykorában játszódó videójáték várhatóan három év múlva jelenhet meg. Az Insider Gaming hozta le a pletykát június 28-ai exkluzív cikkében. A cikk szerzője, Tom Henderson szerint A Köztársaság Fénykora időszakában játszódó új akció-kalandjáték, a Star Wars Eclipse…..
A Star Wars: The Old Republic (továbbiakban SWTOR) most már hivatalosan is elhagyja a BioWare-t és a csapat a Broadsword Online Gamesnél folytatja a tizenkét éves MMORPG támogatását, fejlesztését. Június 6-án szellőztették meg a hírt a sajtóban, hogy az SWTOR-t többé nem gondozza és fejleszti a…..
A svéd színészgéniusz, Stellan Skarsgård nemrég exkluzív interjút adott az Entertainment Weekly-nek, ahol beszélt a lázadó Luthen Rael karizmatikus szerepéről, a sorozatról és a második évad forgatásáról is. A Star Warsban mindig is meseszerű, archetipikus szereplők voltak, mint a varázsló mentor…..
Miután látványosan leleplezték a Star Wars Outlaws című új nyílt világú akciójátékot, a Ubisoft megmutatta játékmenetet is a június 12-én rendezett Ubisoft Forward rendezvényen. A szoftver mozgás közben is remekül néz ki. A hangulatos CGI előzetes után végre a játékmenetbe is bepillantást…..
Nem várt bejelentést kaptunk a június 11-én rendezett Xbox Showcase-en. A Lucasfilm Games és a Ubisoft Massive végre leleplezték új játékukat Star Wars Outlaws (Törvényen kívüliek) címen, amely 2024-ben érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S konzolokra. Még 2021 januárjában jelentette be a…..
Dominic Robilliard, a törölt Star Wars 1313 volt kreatív rendezője csatlakozott Amy Hennig új Star Wars játékához a Skydance New Mediánál. Még 2022. április 19-én jelentette be hivatalosan a Lucasfilm Games, hogy megállapodtak Amy Hennig új fejlesztőstúdiójával, a Skydance New Mediával egy új,…..
Igazán fontos és hiánypótló könyv érkezett a kánonba, amely nem csak az előzménytrilógia korszakában foltoz be egy igen fontos mozzanatot, hanem úgy alapjában a Skywalker sagában is jelentős történetté válhat. Mike Chen, Testvériség című kötete egy izgalmas, érdekes és elgondolkodtató történet a…..
Meglepő pletykát szellőztetett meg június 6-án az amerikai IGN. A cikk szerint a BioWare nagy múltú MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic (továbbiakban SWTOR), egy külsős fejlesztőhöz fog kerülni, így a stúdió a korábban bejelentett új Dragon Age és Mass Effect játékokra összpontosíthat. Még…..
Az Andor főszerepét alakító Diego Luna és az író-showrunner, Tony Gilroy beszélgettek a 2024-ben érkező második évadról. Mikor bejelentették az Andor sorozatot, már tudtuk, hogy mi lesz a sorsa a címszereplő Cassian Andor századosnak, hiszen a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet ezt már…..
Újabb infók láttak napvilágot a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake (továbbiakban KotOR Remake) bonyodalmas fejlesztésével kapcsolatban. A szivárogtató szerint az Aspyr Media ambiciózus tervekkel vágott neki a Remake-nek: az első játék után a második részt is újra alkották volna, illetve…..
A Star Wars filmek és sorozatok vizuális effektjeiért felelős Industrial Light & Magic (továbbiakban ILM) új logót és arculatot kapott, illetve az egyes részlegek elnevezése is megváltozott, így az ILMxLAB mostantól ILM Immersive néven fut. Május 31-én tette közzé az ILM, hogy a cég egy…..
A legújabb pletykák szerint Jango és Boba Fettet alakító Temuera Morrison felbukkanhat a közelgő Ahsoka című sorozatban, méghozzá Rex századosként. Május 25-én hozta le a hírt exkluzív cikkében a One Take News, miszerint Temuera Morrison visszatérhet a Mandóverzumba, de ezúttal nem Boba Fettként. A…..
Rebo.hu Mi van veled KotOR Remake? 2023.05.25 10:25:16
A 2023-as PlayStation Showcasen nem mutatkozott meg a régóta várt Knights of the Old Republic Remake (továbbiakban KotOR Remake). Bajban van a fejlesztés vagy egyáltalán nem jelenik meg? Május 24-én magyar idő szerint este 10-kor vetítette le a Sony az idei PlayStation Showcaset, ahol bemutatkoztak…..
A Kotaku pletykái szerint a Ubisoftnál készülő új nyitott világú Star Wars játék megjelenhet 2024 tavaszáig. Úgy tűnik mozgolódás van a francia Ubisoftnál készülő új, egyelőre cím nélküli nyitott világú (open world) Star Wars játékánál. A projektet még 2021 januárjában jelentette be a Lucasfilm…..