Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rusher4587

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csiribú és csirábá, ez a hirdetés volt és már nincs is! Betiltották ugyanis. Idén ez most nagyon megy, járt már pórul a Lancome (Julia Roberts), az YSL (Opium), meg a Cadbury csoki is, akit Naomi Campbell perelt be. Legyél újra civilizált! - mondja a Nivea, viszont ezt jobban…..
Rusher4587 2011.08.20 12:19:38
@gro.cric0N: Pedig nagyon egyszerű megérteni! :) Iszonyatos pénzeket lehet zsebre rakni, illetve jó kis pozíciókba lehet jutni egy kis rasszistázással vagy antiszemitázással, az ilyen szervezetek, jogvédők, politikusok stb. pedig minden adandó alkalmat megragadnak, hogy vélt vagy valós sérelmekből tőkét kovácsoljanak!
Természetesen ezeket a hulladékokat az sohasem zavarja, ha a kedvenc népcsoportjaik (feketék, zsidók, cigányok stb.) gyűlölködnek vagy erőszakoskodnak másokkal szemben, mert nekik szabad, a jogvédők szerint ez nem bűn! :)
Majd ha egyszer normális Világ lesz, akkor remélhetőleg ezeket a megélhetési rettegőket úgy együtt, ahogy vannak, kilövik egy távoli égitest felé...
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
Tisztelt Blog! Viszonylag sokat gondolkoztam azon, hogy elpanaszoljam-e a párommal történt problémákat, ám úgy gondoltam hogy kell az ügynek némi nyilvánosság, a dolgokat előremozdítandó.A párom most 15 hetes terhes. Az első és második vizsgálatkor a terhestanácsadáson…..
  Nem mindenki születik csókos szájjal, és hát ugye ebből a plasztikai sebészek szépen megélnek. Igaz, sokakkal szépen elszalad a ló ajakfeltöltés ügyben, elég sok kacsacsőrű emlőshöz hasonló hölgyet láthatunk rohangálni a városban. Persze, ez nem kötelező, és nem is…..
 A napi közbeszéd centrumában a Budapesti Román Kulturális Intézet azon szándéka áll, hogy Nagy-Románia megalakulásának (ezzel Erdély elcsatolásának) ünnepét a budapesti Nemzeti Színházban kívánja megtartani. Azóta a Nemzetit vezető Alföldi Róbert már visszamondta a…..
A múlt héten már több vér folyt a Hüttén, mint egy Yellow Spots koncerten és még mindig nem fogytunk ki a dermesztő történetekből. Tamás élményében ugyan nem lesz semmi komoly sérülés, azért valóban vérfagyaztó lesz. Egy gazdátlan láb üldözése a Chopokon!  …..
Rusher4587 2010.11.11 13:27:35
Cigányokról Amerikai szemszög 2010.10.04 16:58:00
Érdekes írást találtam az interneten. Egy bizonyos Paul Polansky a szerzője, aki a wikipédia szerint költő, huszonhét kötet szerzője, és nem mellesleg a roma polgárjogok aktivistája. Tíz éven át Koszovóban dolgozott, mint a Társaság a Fenyegetett Emberekért vezetője. 2004-ben…..
Rusher4587 2010.10.05 09:32:38
@kolbászoszsömle:
Egy SKINHEAD-del!!! És ezt nagyon komolyan mondom! ( azért még pár lehetőséget felsorolhattál volna, bár nálam valószínűleg akkor is a skinhead nyer:) Legrosszabb esetben elkezd neki mesélni az árja felsőbbrendűségről, a gyerek meg jól kineveti:D )
@MEMBER:
Hát kinek mi jut...neked ebédmeghívás, keresztanyám fiának meg jogsi és fék nélküli autóval elütés, aztán 14 plasztikai műtét egy láb-amputálással megkoronázva!
Kinek mit dob a gép. Részemről a cigányoknak 3 félét dobhat:
-Golyó.
-Kötél.
-Költözés a Jupiterre.
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Segítséget kérek minden, a férfivonzerőre fogékony olvasótól. Cikket rakok össze ugyanis a választásokon induló legdögösebb pasikról, és ugyanaz a problémám, mint korunk Fenyő Miklósának, Inkei Bencének és korunk Beach Boysának, a Népi papa és a haveroknak: Szóval…..
Subba Vasárnapina: Verőfény 2010.08.01 08:30:00
KádasMilfAnyu tudjaSzőkeCsitt-csattCsokiOld school..
  Négy város (Piski, Déva, Vajdahunyad és Pusztakalán), valamint 15 kisebb település (Szántóhalma, Biharszentandrás, Sárfalva, Ópiski, Tompa, Bácsi, Batiz, Kiskalán, Szentkirály,  Zeykfalva, Sztrigyszentgyörgy, Hosdát, Alpestes, Kisbarcsa, Keresztúr) összevonásával…..
Kigondoltam A család 2010.06.27 07:58:00
A címlapgeciknek üzeni rada apátok, hogy először olvasni, aztán gondolkodni, utána írni, elolvasni, tanár nénivel leláttamoztatni, és csak a végén kommentelni, mert itt alkotó munka folyik, amit nem illik meggondolatlanul megzavarni! ***Címlaptündér, Petike, köszi a…..
Világutazó Templomból nightclub 2010.06.24 10:03:00
Szentségtörés, bizarr trend vagy minek neveznétek, hogy egyre több templomot alakítanak át, luxuslakássá, könyvesbolttá vagy most épp nightclubbá? Ha elég nyitott vagy és Brüsszelbe járva szeretnéd kipróbálni a belga éjszakai életet mindenképp látogass el a Spirito-Martini…..
             Mint tudjuk, a feloszlatott, “a Jobbikhoz erősen kötődő” Magyar Gárdának volt tagjai százával állnakpolgárőrnek:A Magyar Gárdának van ötlete arra, hogy a feloszlatás ellenére tovább…..
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..
Rusher4587 2010.06.21 23:03:13
Rusher4587 2010.06.21 23:04:12
Zseniális megfogalmazást kaptunk a MILF-re:A MILF az a jobban kinéző nő, akit a kilencvenes években fiatalként a helyi diszkóban felcsináltak, de ma már boldog családanya.  Saját alkotásaimNagylány a nagy kádbanSaját készítésű etetőFotosop artista IICicávalEgy jó…..
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..