Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kulonlegesjatek

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük Régaisz Péternek aki tesztelte és bemutatta a Turbospoke - Bicikli kipufogót! ..
David Laferriere, egy kreatív apuka, aki mellesleg grafikus, 2008 óta minden reggel kidíszíti fiai uzsonnás csomagját. Reggelente megrajzolja a vidámabbnál vidámabb rajzokat, hogy ezzel feldobja a gyerekek napját! Képzeljük el milyen jó lehet kinyitni a tízórait amiből egy vicces…..
Bemutatjuk a Különleges Játék Webáruház legújabb termékét, a Turbospoke bicikli kipufogót! A Turbospoke bicikli kipufogó segítségével egy hangos motorrá alakíthatjuk át gyermekünk bringáját, vagy akár a sajátunkat! Miért kellene gyermekünknek éveket várni, hogy…..
Íme a módszer, mellyel egyszerűen, szórakoztatóan készíthetünk otthon lávalámpát! Ráadásul a közös kísérletezgetés kellemes szórakozás és közös családi program lehet gyermekeink számára! Amire szükség lesz a kísérlethez: 3db vizes palack, lehetőség szerint…..
A Makedo segítségével a gyerekek játékokat építhetnek régi, nem használt dobozainkból. Felesleges dobozokból pedig mindig akad a háznál. Ha látott már gyerkőcöt ajándékot bontani, magát a játékot arrébb dobni, majd a dobozával önfeledt játékba kezdeni, akkor biztosan…..
Hamarosan itt a tavasz, vár minket a természet! Kellemes időtöltés a közös családi túrázás, amellyel kapcsolatban megosztunk most néhány gondolatot. A túrázás egy nagyszerű program, ami növeli az állóképességet és közelebb hozza a természetet a gyerekekhez.  Először…..
A tél még tart és egyre nehezebb érdekes dolgokkal lekötnünk gyermekünk figyelmét. Egyre többször halljuk a kérdést: „Mikor megyünk már biciklizni, vagy homokozni?” Ilyen esetekre nagyszerű megoldást jelentenek a kartonjátékok. Sorozatunk első részében a Calafant német…..
A BRIO svéd játékgyár legújabb sorozata a Brio Builder építőjátékok. Ahogy a BRIO-tól megszokhattuk, ezen játékok gyártása során is nagyrészt nagyon jó minőségű fát használtak fel. A készlet tartalmazza a csavarokat, illesztéseket, valamint a gyerekeknek készült…..
A kulonlegesjatek.hu, a szórakoztató, készségfejlesztő és kreatív játék webáruház a mai nap hivatalos bloggal bővült. Játék újdonságokkal, érdekességekel, valamint családi témájú cikkekkel várjuk kedves vásárlóinkat és olvasóinkat! Az egyes termékeket a blogban…..