Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saxum

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Gia Page 2018.07.17 05:14:00
Saxum 2018.07.28 11:04:31
@Piri és Barkas: Hát, én a punciban sem találok hibát. Legfeljebb annyit, hogy nem a farkam körül van, vagy a nyelvem végén. :)
A szegedi Ságvári Gimnáziumtól a hatalom elkobozta a nevét. Bizonyára abból a megfontolásból, hogy nyilván komcsi volt, zsidó, büdös. És még derék csendőrökre is lövöldözött. Mint tudjuk, a történelem felettébb viszonylagos ügy, különösen, ha a közelmúlt eseményeit…..
Saxum 2015.05.10 09:44:09
@luis5: Wessel eleg jo analogianak tunik, mert alakja sokban hasonlit Sagvariera. De azert van nemi elteres is, es ez eleg lenyegesnek mondhato a jelen kerdesben. Ha Sagvarit azert lottek volna le, mert fizetes nelkul akar lelepni az alberletbol, valoszinuleg nem lett volna rola elnevezve iskola, vagy ha megis, akkor jogosabb lenne az atnevezest forszirozni.
Saxum 2015.05.10 09:51:54
@élveteg: Ez esetben mar stimmelne is a Wessel pelda. :)
A szexről mindenki fantáziál. Az is aki szingli, az is aki nem, az is aki házas, az öreg, a fiatal, a nő, a férfi - mindenki. Kivétel nélkül. De miről? Sőt, kicsoda miről? Mert nem mindegy. Szépen felmérték a leggyakoribb fantáziákat statisztikailag is, sőt, a leginkább tabunak…..
Saxum 2014.11.13 21:38:12
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nem, az kizárólag a férfi(ú)ra vonatkozott (és annál sem én magyarázom így, hanem nyelvészek). A többi szónál fel sem tűnt korábban, hogy mélyként ragozzuk magas hangrendű létükre, egyedül a férfi volt, aminél szemet szúrt, arra rá is kerestem, hogy miért, és ezt a magyarázatot találtam, ami ott teljesen helyénvalónak is tűnt.
Azt sem tartom kizártnak, hogy a különböző szavaknál eltérő okok miatt alakult ez így, nem ugyanarra vezethető vissza, csak ezt ezer év távlatából nehéz visszanyomozni, hogy hol mi az oka.
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..