Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azerővelemvan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megérkezünk egy országba, jó esetben ismerjük a nyelvet (még jobb esetben ezt nem csak gondoljuk, hanem így is van), ugyanakkor - hacsak korábban nem volt mélyebb kapcsolatunk az adott társadalommal, kultúrával - könnyen érhetnek minket meglepetések. Például az, hogy nem…..
azerővelemvan 2014.02.08 14:23:05
@Mirjam2: Valós adás-vételről még nem hallottam. De ha egy arab tényleg szőke nőt akarna szerezni, akkor erre más források is rendelkezésre állnának, és valószínűleg nem tevecsorda szolgálna ellenértékül. :) Talán éppen azért is ajánlgatnak kecskét meg tevét százával, mert tudják hogy egy európai nem sokat tudna kezdeni ennyi állattal. Egy nagyobb összeget vagy értékesebb autót már nem biztos hogy fel mernének ajánlani, pedig lehet hogy olcsóbban megúsznák mint 500 tevével. :)
Az elmúlt hónapok egyik kiemelt témája volt a nyugati (elsősorban az angol és a német) sajtóban a bevándorlás korlátozásának igénye, főleg annak kapcsán, hogy január elsejétől a román és a bolgár állampolgárok is korlátozás nélkül vállalhatnak munkát az Európai Unió…..