Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serif

5 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Etyeken tankoltam, hozzám ez a kút van a legközelebb ahol E85-öt tölthetek. Nem nagyon szoktam figyelni az árát, legtöbbször ürülök ha E85 kútra lelek, nincs esély a válogatásra. A fizetésnél vettem észre hogy valami nem stimmel, tízezer alatt tankoltam a por száraz autóba.…..
Ha autóbuzi ismerősöd, rokonod polcán már nem férnek el az autós könyvek, makettautók, a szobája falán még talán még helyet tud szorítani egy autós festménynek. Rob Ijbema a Car-A-Day című blogján publikálja autós, főleg versenyautós képeit. A blog neve alapján elvileg…..
via today and tomorrow ..
A legenda szerint a srác megfogta az Ariel Atom tervrajzait (ha valakinek megvan, jöhet a link), kiment hátra a garázsba, majd 800 munkaóra után kigurult a kész Atom replikával. Már nem is vagyok annyira büszke arra, hogy a múlt hétvégén saját kézzel indítottam be a B201 negyedik…..
Vajon hol lehet beszerezni színváltós (textil) festéket? Vagy autóra valót, ha már itt tartunk. via today and tomorrow..
csak a nintendo Instant Mona Lisa 2008.08.29 14:59:00
Mindenki szereti a MythBusters sorozatot. Hogy miért? Observe! via Gizmodo..
Küldöm mindenkinek, aki szereti, és van is cangája.http://www.yakkay.com/cover_oversigt.html..
csak a nintendo 1-2-3-Start 2008.08.06 23:31:00
valahol el kell kezdeni. ha nem Jocó, akkor én :) és akkor hogy a blog nevéhez hű maradjak, mutatnék két, a nintendo-hoz semmiben nem köthető videót ebben Bobby McFerrin énekelteti el az Ave Maria-t egy stadionnal: ebben meg egy amerikai humorista viccel meg egy telemarketingest (ez…..
Art Lebedev álombillentyűzete sokak fantáziáját megmozgatta, ugyanakkor az 1564 dolláros árat kevesen tudják kifizetni. Az Optimus Maximusról azt kell tudni, hogy a gombok alatt egy-egy OLED-kijelző található, így bármilyen karakter beállítható, legyen az latin, ciril, arab vagy…..